Fundadore logo

Fundadore reviews, ervaringen en beoordelingen

Fundadore reviews, ervaringen en beoordelingen
1681
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Fundadore

Fundadore is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fundadore bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fundadore lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fundadore. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fundadore is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Fundadore. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fundadore.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle reactie op vragen en tijdens reserveren

Nadat de reis naar Canada geannuleerd werd doordat het vakantiepark failliet ging, heeft fundadore er alles aan gedaan om ons te helpen en het geld terug te krijgen. We werden tijden dit proces goed op de hoogte gehouden door het bedrijf. Zeker een aanrader om je vakantie mee te regelen.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fundadore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Villaexpert logo
Villaexpert
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fundadore een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fundadore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fundadore actief?

Fundadore is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , landenspecialist en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fundadore reviews? Dan kun je naar de website van Fundadore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie