FunBelgium logo

FunBelgium reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FunBelgium reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met FunBelgium

FunBelgium is geverifieerd door ons expert team. De webshop FunBelgium bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FunBelgium lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FunBelgium. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fun.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fun.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gratis levering

We hebben hier een opzet zwembad besteld en deze was binnen een week gratis geleverd en binnen gekomen in Nederland. Het product was een flink stuk goedkoper als bij andere aanbieders.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Jamie S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FunBelgium


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
Nubuiten.nl logo
Nubuiten.nl
4 beoordelingen
8,3
Plusjop logo
Plusjop
3 beoordelingen
9,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FunBelgium een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over FunBelgium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FunBelgium actief?

FunBelgium is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , hobby , kantoor , kinderen , outdoor , speelgoed , spellen , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FunBelgium reviews? Dan kun je naar de website van FunBelgium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie