Frits logo

Frits reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Frits reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4897
Frits logo
Website
ikbenfrits.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Frits

Wil je een hypotheek afsluiten bij Frits, maar twijfel je of Frits betrouwbaar is en lees je eerst graag wat meer over de organisatie Frits? Lees dan de info op deze pagina. Hier op deze pagina lees je meer over het aanbod van Frits, waarom je wel of geen hypotheek bij Frits zou moeten afsluiten en of het bedrijf Frits betrouwbaar is of niet. Ook lees je hier meer achtergrondinformatie over de klantenservice van Frits en wat reeds bestaande klanten van Frits zoal over de onderneming te vertellen hebben. Nadat de informatie en reviews bekeken hebt op deze pagina kun je met volle overtuiging een keuze maken om wel of geen klant te worden bij Frits.

Over Frits

Frits is een organisatie die meer helderheid biedt over het afsluiten van een hypotheek. Zo kun je op het online dashboard van Frits meer te weten komen over verschillende hypotheken en persoonlijk advies hierover krijgen, zowel via de telefoon als via de webcam. Tijdens een hypotheekgesprek neemt een adviseur van Frits je mee door alle opties. Hierdoor wordt het gehele proces inzichtelijker gemaakt en kun je exact berekenen hoe hoog jouw hypotheek kan worden. Frits heeft enorm veel ervaring op het gebied van adviseren en biedt hierdoor altijd een zo betrouwbaar, realistisch en persoonlijk mogelijk advies.

Waarom kiezen voor Frits

Frits is een ideaal platform en kennisbank voor het verkrijgen van meer informatie omtrent het onderwerp hypotheek. Frits maakt een complex onderwerp inzichtelijk en eenvoudig voor iedereen die niet veel ervaring heeft met het aanvragen van een hypotheek. Ook kun je op de website van Frits handige rekentools vinden, waardoor je exact kunt berekenen hoe jouw situatie eruit kan komen te zien. Frits biedt daarnaast een uitstekende klantenservice waar je terecht kunt voor al jouw vragen omtrent het aanvragen van een hypotheek.

Is Frits betrouwbaar?

Frits is een bekende en succesvolle website met een hoge naamsbekendheid. Het bedrijf is verschillende keren in de media tevoorschijn gekomen en heeft hierdoor een positieve naamsbekendheid. Het bedrijf heeft daarnaast een groot klantenbestand en tal van tevreden reviews. Je kunt er dan ook zeker vanuit gaan dat Frits een betrouwbare organisatie is. Naast dat Frits een betrouwbare organisatie is heeft het bedrijf ook een veilige website. De website voldoet aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden, zoals veilige betalingsmethoden, de open communicatie van bedrijfsgegevens en het veilig omgaan met persoonlijke data.

Klantenservice en klachten

Frits staat bekend als een onderneming met een uitstekende klantenservice. Zo kun je eenvoudig contact op nemen met Frits voor vragen omtrent jouw hypotheek of het aanvragen van een hypotheek. Ook bevat de website van Frits tal van handige informatie die voor jou van pas kan komen. Je kunt de klantenservice van Frits benaderen via telefoon, per mail, per webcam of via een van de verschillende sociale mediakanalen waarop Frits actief is. Doorgaans wordt je vlot en vakkundig te woord gestaan door een medewerker van het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je bekend met de service van Frits en wil je andere over jouw ervaringen met Frits vertellen? Laat dan een beoordeling achter. Schrijf bijvoorbeeld wat je van het aanbod van Frits vindt en schrijf of je de service van Frits eventueel zou aanbevelen aan jouw vrienden of familieleden. Schrijf eventueel ook in jouw beoordeling of je goed te woord bent gestaan door een medewerker van de klantenservice van Frits, indien je contact hebt gezocht met de klantenservice. Met jouw beoordeling help je andere consumenten met het maken van een heldere beslissing om wel of geen klant te worden bij Frits.

Reviews over Frits

Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Frits

Ons team van experts heeft Frits geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Frits bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Frits is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Frits is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ikbenfrits.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Frits.

Geplaatst op: 12-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Frits


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frits een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Frits. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frits actief?

Frits is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hypotheken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frits reviews? Dan kun je naar de website van Frits gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie