FRANZIS logo

FRANZIS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FRANZIS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3916
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over FRANZIS

FRANZIS is geverifieerd door ons expert team. De webshop FRANZIS bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FRANZIS lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FRANZIS. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FRANZIS is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van FRANZIS. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FRANZIS.

Geplaatst op: 08-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FRANZIS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Veeam logo
Veeam
2 beoordelingen
9,5
Spacial Audio logo
Spacial Audio
2 beoordelingen
8,5
Aomei logo
Aomei
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FRANZIS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FRANZIS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FRANZIS actief?

FRANZIS is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FRANZIS reviews? Dan kun je naar de website van FRANZIS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie