Francevilla logo

Francevilla reviews, ervaringen en beoordelingen

Francevilla reviews, ervaringen en beoordelingen
1679
Francevilla logo
Website
Francevilla
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen

Hoe heerlijk is het om een tijdje te verblijven in Zuid-Frankrijk. Bij Francevilla vind je vakantiehuizen, vaak met een eigen zwembad. Er is weinig beter dan het klimaat in Zuid-Frankrijk. Ook de cultuur en de natuur zijn fantastisch. Je wilt echter wel je vakantie doorbrengen in een goede accommodatie. Hoe zit dat bij Francevilla? Op de site zie je dat de vakantiehuizen geselecteerd zijn op comfort en authenticiteit. Is dit betrouwbare informatie? Het is goed om jezelf deze vragen te stellen. Je moet een eind rijden om bij je vakantiebestemming aan te komen en dan wil je natuurlijk niet dat het tegenvalt. Om die reden lees je hier reviews en ervaringen. Zo krijg je een goed en eerlijk beeld van Francevilla. Op basis daarvan kun jij de keuze maken of je je vakantiewoning wel of niet bij deze organisatie wilt boeken.

Over Francevilla

Op de website lees je duidelijk wie de eigenaren zijn van Francevilla. Ook vind je daar een foto en het adres van dit echtpaar. Zij hebben zelf 6 jaar in Zuid-Frankrijk gewoond en hebben dus veel kennis van deze regio. Een uitstekende service hebben ze hoog in het vaandel staan. Zij weten natuurlijk als geen ander wat je nodig hebt als je een tijdje doorbrengt in deze omgeving. Francevilla bestaat inmiddels al meer dan 16 jaar. Al sinds 2005 kunnen mensen via deze organisatie een luxe villa boeken. De vakantiewoningen bevinden zich voornamelijk in de streken de Dordogne en de Lot. De eigenaren gaan nog steeds regelmatig naar deze streek. Vaak bezoeken ze dan vakantiewoningen en voldoen deze aan hun eisen, dan worden ze toegevoegd aan het aanbod op de website.

Waarom kiezen voor Francevilla

Boek je een vakantiehuis via Francevilla, dan weet je zeker dat je terechtkomt in een luxe accommodatie. De woningen zijn namelijk gescreend op comfort. Er is van alles mogelijk en het aanbod wordt nog elk jaar groter. Je kunt een luxe verbouwde boerderij op het platteland boeken, maar ook een romantische villa of een enorm luxe manoir. De woningen zijn stuk voor stuk mooi ingericht en voorzien van up-to-date voorzieningen. Je hebt dus de beschikking over een eigen zwembad en over WIFI-internet wanneer je dat wenst. Dit zijn allemaal zaken waarop je kunt filteren. Elke accommodatie wordt jaarlijks bezocht, dus je mag er vanuit gaan dat alles helemaal voor elkaar is.

Is Francevilla betrouwbaar?

Neem je een kijkje op de site van Francevilla, dan zie je al snel dat je met betrouwbare aanbieders te maken hebt. Je leest een adres en ook de namen en een foto van de eigenaren. Ook zie je op de website een groot aantal referenties van eerdere gasten. Deze beoordelingen zijn unaniem zeer positief. Je kunt zelfs recensies per vakantiewoning vinden op de website. Zo weet je of de accommodatie die jij eventueel wilt boeken, voldeed aan de wensen van de huurders. Het feit dat er al 16 jaar via deze aanbieder geboekt kan worden, zegt ook veel over de eerlijkheid en de betrouwbaarheid. Daar doet een enkele negatieve beoordelingen natuurlijk niets van af. Op de website vind je ook een korte video waarin eerdere gasten vertellen over hun ervaring met Francevilla. Verder kun je, als er iets niet naar wens is, meteen even telefonisch contact opnemen met de eigenaars van deze aanbieder van vakantiewoningen.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt over een van de accommodaties of bijvoorbeeld over het boekingsproces, dan wordt aangeraden om contact op te nemen. De eigenaren van Francevilla benadrukken dat ze je graag verder helpen. Je ziet een adres van hen op de website, evenals een e-mailadres en een telefoonnummer. Het zijn zelfs 3 verschillende telefoonnummers, 2 vaste en een mobiel nummer. Er zijn geen beperkingen aangegeven, dus je kunt op elk gewenst moment bellen. Ook is er de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen en te verzenden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al enige ervaring met Francevilla? Heb je een keer een van de accommodaties gehuurd? Wil je ervaringen delen over het comfort en de authenticiteit? Of heb je juist problemen gehad met een boeking of met een van de vakantiewoningen? Wil je aan iedereen laten weten hoe dit uiteindelijk is afgehandeld? Het is fijn als je je ervaringen deelt. Zo kun je andere mensen op de hoogte stellen van jouw ervaring en krijgen consumenten een goed beeld van Francevilla.

Reviews over Francevilla
Gerelateerde bedrijven
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Francevilla

Francevilla is geverifieerd door ons expert team. De webshop Francevilla bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Francevilla lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Francevilla. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Francevilla is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Francevilla te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Francevilla.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze klantenservice. Handelt niets adequaat af.

Verleent helemaal geen persoonlijke en unieke service. Zet zaken op de site die helemaal niet in de woning aanwezig zijn.
Huis heeft bedwantsen, geconstateerd door huisarts en dermatoloog maar schuift t op de huurder af. Neemt totaal geen verantwoordelijkheid en bezorgt je alleen maar stress. Nooit meer boeken bij haar of een de Franse eigenaar. Doen alles kennelijk met de Franse slag. Zwembad stoelen kapot, wc bril en afzuiger kapot. Wifi die niet werkt. Je moet nog uitkijken dat je zelf hiervoor niet moet betalen . Want zelf vermelden ze t niet bij de rondleiding. Kapotte grote spiegel, raamgrepen kapot. Moesten we zelf melden, terwijl blijkt dat ze t zelf al wisten. Ook mw Mennis doet hieraan mee. Want spreekt ze spreekt de verhuurder hier niet op aan. Misschien dat ze denken iemand gaat dat achterstallige onderhoud een keer via de borg betalen. Let dus op en eigenlijk daar NIET boeken

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Veronique V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Wij hebben 3 weken in een villa overnacht in aurelia sarlat tot onze volle tevredenheid. De villa was super goed onderhouden en zag er ook erg netjes uit. Er zat een erg mooie tuin met zwembad bij waar we erg van hebben genoten.

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel N.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Francevilla
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Francevilla een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Francevilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Francevilla actief?

Francevilla is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Francevilla reviews? Dan kun je naar de website van Francevilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie