Fotosticker logo

Fotosticker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fotosticker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Fotosticker logo
Website
fotosticker.net
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Fotosticker.net is specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardige stickervellen in vele tientallen formaten. De stickers zijn gelamineerd en hierdoor duurzaam. Geschikt voor gebruik buiten en binnen. Veel gebruikt voor auto's, caravans, campers, maar ook op deuren, ramen etc.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig eigen beeldbestanden vanaf de PC inladen in het bestelsysteem. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen foto op de gewenste maat snijden en goedkeuren kan de bestelling worden afgerond. Circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace, een dag later wordt de order afgeleverd. Reviews over Fotosticker

Gerelateerde bedrijven

Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9
MyPoster logo
MyPoster
3 beoordelingen
8,3
Made for Moments logo
Made for Moments
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Fotosticker

Het bedrijf Fotosticker is geverifieerd door ons. De webshop fotosticker.net is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Fotosticker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fotosticker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fotosticker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fotosticker.net te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vriendelijk

De werknemers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ze geven veel vertrouwen en de kwaliteit van de stickers is echt super. De prijzen zijn ook zeer aannemenlijk. Ik ben nu zeker een vaste klant!

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Bilal W.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotosticker


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9
MyPoster logo
MyPoster
3 beoordelingen
8,3
Made for Moments logo
Made for Moments
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotosticker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fotosticker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotosticker actief?

Fotosticker is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotosticker reviews? Dan kun je naar de website van Fotosticker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie