Foto.com logo

Foto.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Foto.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2084
Foto.com logo
Website
Foto.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Foto.com

Foto’s zijn fantastisch om mooie momenten in het leven nooit meer te vergeten. Denk aan de eerste verjaardag van je kindje, je bruiloft of jullie fantastische wintersport. Zeker ook de momenten die minder groot lijken, zoals een bezoekjes aan de kinderboerderij of die ene bijzondere ontmoeting, moeten vastgelegd worden. Maar ja, al die foto’s alleen op je telefoon of camera laten staan, is natuurlijk ook geen optie. Maak jij graag mooie fotoboeken? Bij Foto.com hebben ze op dit terrein veel keus. Hoe leuk zijn ook cadeautjes zoals mokken met een foto erop. Ga je deze producten bij een bedrijf bestellen, dan wil je natuurlijk wel weten hoe het zit met de kwaliteit. Hoe is dat bij Foto.com? Wij verzamelden reviews van andere klanten. Zij vertellen in hun beoordeling hoe tevreden ze zijn over deze shop. Als je deze recensies hebt doorgelezen, kun je daarna zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Foto.com je producten te bestellen.

Over Foto.com

Foto.com is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in digitale fotoproducten en de toepassingen van internet. De missie van deze shop is om de toegang tot digitale fotoproducten en diensten voor alle internetgebruikers voortdurend te verbeteren. Dit doen ze door nieuwe ideeën toe te passen waarmee vertrouwde en waardevolle online ervaringen tot stand worden gebracht. Foto.com is marktleider in de online digitale fotosector en levert de producten over de hele wereld. De productiecapaciteit is met meer dan 3 miljoen foto’s per dag enorm. Er wordt gebruik gemaakt van FUJI minilabs die erkend worden als de hoogst beschikbare kwaliteit. Qua fotopapier wordt er gekozen voor zowel Kodak als FUJI. Wereldwijd zijn er 15 vestigingen en er wordt naar meer dan 186 verschillende landen geleverd. In de shop vind je meer dan 100 verschillende producten. De site is vriendelijk voor de gebruiker. Deze is namelijk zo ontworpen dat digitale foto’s makkelijk over gebracht kunnen worden. Fotoafdrukken ontvang je een paar dagen later in je mailbox. Er kunnen fotoboeken gemaakt worden, maar het is ook mogelijk om allerlei voorwerpen te personaliseren.

Waarom kiezen voor Foto.com

Bij Foto.com kun je heel handig je foto’s af laten drukken. Er wordt gekozen voor papier van uitstekende kwaliteit, zodat de foto’s zo goed mogelijk uit de verf komen. Wil je graag een fotoboek maken, dan heb je in deze shop heel veel keus. Van basic, tot eco of heel erg luxe. Wil je graag een mooie foto op de wand van je kamer, slaapkamer of hal, dan kun je deze ook bestellen bij Foto.com. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder aluminium en canvas. Ook zijn er allerlei fotocadeaus, zoals sleutelhangers en muismatten, te bestellen. Tenslotte is het altijd leuk om kalenders of wenskaarten te verfraaien door middel van foto’s. Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf.

Is Foto.com betrouwbaar?

Gezien het feit dat Foto.com naar zoveel landen levert en zo’n hoge oplage per dag heeft, kun je er helemaal vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Je ziet ook dat de klantenservice goed bereikbaar is. Er is een fysiek adres in Schiedam. Recensies van andere klanten vertellen je tenslotte dat het met de kwaliteit van de producten helemaal in orde is.

Klantenservice en klachten

Het is jammer dat je niet kunt bellen met de klantenservice. Heb je een vraag, een klacht of een opmerking, dan kun je alleen contact zoeken via de mail. Op zich worden al wel heel veel vragen beantwoord op de website zelf. Ook is er zeer veel informatie over het bestelproces, het verzenden, etc.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Foto.com? Heb je hier weleens een fotoboek besteld? Hoe is dit geworden? Ben je tevreden over de kwaliteit? Als je een beoordeling schrijft en die hier achterlaat, dan help je andere consumenten enorm. Zij zoeken namelijk naar recensies over dit bedrijf voordat ze een bestelling willen plaatsen.

Reviews over Foto.com
Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Disena logo
Disena
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg mooi afgedrukt

Ik had een aantal vierkante schilderijen besteld en ze waren van een hoge kwaliteit. Dat valt ook zeker te zien aan de druk van de schilderijen. Echt een plaatje aan de wand!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Disena logo
Disena
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Foto.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto.com actief?

Foto.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foto.com reviews? Dan kun je naar de website van Foto.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie