Forever 21 logo

Forever 21 reviews, ervaringen en beoordelingen

Forever 21 reviews, ervaringen en beoordelingen
1446
Forever 21 logo
Website
Forever 21
Categorie
Mode

Forever 21 ervaringen

Forever 21 is een populaire kledingketen welke vanuit Amerika opereert, maar al langere tijd op de Europese markt actief is. Vanuit Nederland kan je dus gewoon je aankopen doen bij deze webshop. Daarom bieden wij een overzicht van alle Forever 21 ervaringen van bezoekers zodat jij weet wat je kan verwachten van dit bedrijf. Heb jij zelf al eens geshopt bij Forever 21 deel dit dan door een review hierboven toe te voegen.

Over Forever 21

Forever is zoals hierboven vermeld een Amerikaanse kledingketen welke al sinds 1984 actief is op de mode branch. Met inmiddels 600 vestigingen over 131 landen behoort het bedrijf tot de top vijf grootste retailers in de VS. Het bedrijf staat vooral bekend om haar low budget prijzen waardoor het voor een grote doelgroep aantrekkelijk is. Voor zowel mannen als vrouwen is Forever 21 een uitstekende plek om je gehele outfit samen te stellen. In Nederland zelf werd pas vrij laat de eerste keten geopend. Sinds april 2014 hebben wij in Amsterdam een vestiging terwijl we al veel langer het Europese hoofdkantoor in ons land hebben zitten van Forever 21. Wist je dat Forever 21 hele leuke deals heeft. Zo hebben studenten altijd 10% korting op het normale assortiment. Dit houdt in dat je op alle artikelen 10% korting krijgt welke niet in de aanbieding zijn. Door je aan te melden op de site met je studentennummer krijg je automatisch altijd die korting!

Forever 21 verzenden en retourneren

Wanneer je bij bestelling doet krijg je vanaf €60 alles gratis thuis gestuurd. Anders zal er €6 aan verzendkosten worden gevraagd. De verzending zal gemiddeld 2-5 werkdagen op zich laten wachten. Wanneer je niet tevreden bent over producten dan kan je deze natuurlijk ook retourneren. Forever 21 heeft natuurlijk wel een vestiging in Nederland, maar je kan het ook gewoon terugsturen via de post. Helaas moet je bij het retourneren wel zelf enkele euro's verzendkosten betalen. Lever je hem in bij een winkel dan is dit natuurlijk gratis. Wanneer de producten retour zijn zal het bedrag retour gestort worden.

Gerelateerde bedrijven
HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Urban Outfitters logo
Urban Outfitters
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Forever 21

Forever 21 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Forever 21 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Forever 21 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Forever 21. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Forever 21 is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Forever 21 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eerste bestelling

Eerste bestelling gedaan en alles is netjes binnen gekomen. Wist mijn maten al, omdat ik al een keer in de winkel was geweest vorig jaar.

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirjam

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Forever 21
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Urban Outfitters logo
Urban Outfitters
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Forever 21 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Forever 21. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Forever 21 actief?

Forever 21 is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Forever 21 reviews? Dan kun je naar de website van Forever 21 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie