Fletcher Klavertje Vier Arrangement logo

Fletcher Klavertje Vier Arrangement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fletcher Klavertje Vier Arrangement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Fletcher Klavertje Vier Arrangement

Fletcher Klavertje Vier Arrangement is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fletcher Klavertje Vier Arrangement bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fletcher Klavertje Vier Arrangement lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fletcher Klavertje Vier Arrangement. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fletcher Klavertje Vier Arrangement is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van klavertjevierarrangement.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fletcher Klavertje Vier Arrangement.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie fietsroutes

Route Veluwe zuid gedaan. Er waren hotels die groot en onpersoonlijk waren. Ook de bediening in sommige hotels is traag.
Wat we erg jammer vonden is, dat we in verschillende routes dezelfde weg hebben gefietst. Er zijn vast andere routes te maken om dat te vermijden . Ons starthotel in Heelsum was top. Al met al een paar leuke dagen gehad.

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 06-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fletcher Klavertje Vier Arrangement


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Achterste Hoef logo
De Achterste Hoef
1 beoordeling
10
Lauwersoog logo
Lauwersoog
2 beoordelingen
10
Strandplevier logo
Strandplevier
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fletcher Klavertje Vier Arrangement een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fletcher Klavertje Vier Arrangement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fletcher Klavertje Vier Arrangement actief?

Fletcher Klavertje Vier Arrangement is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsvakanties en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fletcher Klavertje Vier Arrangement reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Klavertje Vier Arrangement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie