Fjord RED logo

Fjord RED reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fjord RED reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3788
Fjord RED logo
Website
fjordred.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fjord RED

Ben je op zoek naar een investering die volledig zorgeloos is? Naar een partner die uitsluitend exclusieve projecten opstart en ook de optie geeft om daar als particulier mee in te stappen? Dan is Fjord RED misschien exact wat je zoekt. Dit bedrijf heeft met het Mövenpick Brussels Airport hotel en Parking 21 bij Brussels Airport twee interessante projecten lopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de ervaringen van de investeerders in Fjord RED? Hoe beoordelen mensen Fjord RED? Op deze webpagina vind je reviews geschreven door echte klanten terug. Zo kan jij op basis van hun ervaring een gefundeerde mening over Fjord RED vormen.

Over Fjord RED

Fjord RED is een onderneming die gespecialiseerd is in stedelijke inbreidingsprojecten waar je als particulier mee in kunt investeren. RED staat voor real estate development en Fjord RED heeft een paar duidelijke doelstellingen: historisch bewezen locaties opwaarderen en de beleving van de eindgebruiker optimaliseren. Projecten bij Fjord RED zijn altijd zeer flexibel opgebouwd binnen de stedelijke context en bieden een sterke meerwaarde aan elke investeerder. Op dit moment heeft Fjord RED twee duidelijke projecten lopen. Ze zijn bezig met het Mövenpick Airport hotel te bouwen met een prachtige zichtlocatie net naast de Brusselse ring en uiteraard de kwaliteit die je van Mövenpick gewoon bent. Daarnaast is er Parking 21 die verspreid over drie locaties onder het Mövenpick hotel terug te vinden valt. Het gaat om een rotatieparking waar zowel particuliere gebruikers als hotelgasten gebruik van kunnen maken.

Waarom kiezen voor Fjord RED?

Bij Fjord RED kan je investeren in deze twee projecten. Door te investeren in de parking wordt je in essentie de eigenaar van enkele parkeerplekken. Een dergelijke investering is in de eerste plaats een zorgeloze investering. Concreet koop je dit stukje vastgoed aan met een notariële akte wat betekent dat je je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de aankoop. Bovendien hoef je ook zelf de handen niet uit de mouwen te steken: jouw eigendom wordt beheerd door een professioneel team ter plaatse. Als eigenaar hoef je je dus niet bezig te houden met beheer, verhuur en onderhoud. Wat je wel krijgt is deelname in 90% van de nettowinst van de parking die driemaandelijks uit wordt betaald. Bovendien liggen de opbrengsten vaak hoger dan bij een traditionele investering in vastgoed. Dit komt natuurlijk omdat de parkings in kwestie per uur/per dag verhuurd worden in plaats van per maand en op een toplocatie gelegen zijn.

Is Fjord RED betrouwbaar?

Fjord RED is een bekende vastgoedmaatschappij die heel wat partners uit de meer exclusieve regionen van de zakenwereld heeft. Het spreekt dan ook voor zich dat het bedrijf een uitstekende reputatie geniet. Daarenboven is er bij een investering in één van de projecten van Fjord RED weinig tot geen risico. De investeringen verlopen immers via een notariële akte. Tevens is het zo dat het bedrijf een eigen klantendienst heeft waar je met vragen en/of problemen bij terecht kunt en de verbinding met de website van Fjord RED een veilige is. Ten slotte is er ook een grote aanwezigheid op sociale media met bijvoorbeeld een Facebook, een Instagram en een LinkedIn-profiel. Met andere woorden: Fjord RED is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de projecten? Of heb je graag wat advies over een bepaalde keuze? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Fjord RED. Dat kan je doen op verschillende manieren. Zo kan je ervoor opteren om het contactformulier op de website in te vullen. Alternatief kan je ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Je kunt ook een brief sturen of via één van de social media kanalen een berichtje sturen. Ook klachten kunnen op eenzelfde wijzes doorgegeven worden. In de regel ontvang je van de klantendienst van Fjord RED binnen enkele uren een antwoord op werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met de werkwijze van Fjord RED? Heb je misschien al eens geïnvesteerd in één van de projecten? Dan is jouw ervaring met Fjord RED van goudwaarde voor iedereen die twijfelt over een investering. Verloopt het hele proces eenvoudig en snel? Hoe zou je de klantenservice van Fjord RED beoordelen? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor Fjord RED om een investering te plaatsen? Waarom wel of waarom niet? Schrijf een review op deze pagina over Fjord RED en help anderen de juiste keuze te maken!

Reviews over Fjord RED

Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Fjord RED

Het bedrijf Fjord RED is geverifieerd door ons. De webshop fjordred.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fjord RED is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fjord RED maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fjord RED is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van fjordred.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fjord RED.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Professioneel, volledig en betrouwbaar

Zeer goede en correcte begeleiding.
Projecten van zeer hoge kwaliteit.
Altijd bereikbaar en behulpzaam.
Sterke aanrader voor wie een investering in vastgoed zoekt.

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fjord RED


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fjord RED een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fjord RED. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fjord RED actief?

Fjord RED is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fjord RED reviews? Dan kun je naar de website van Fjord RED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie