Fitchef logo

Fitchef reviews, ervaringen en beoordelingen

Fitchef reviews, ervaringen en beoordelingen
1128
Fitchef logo
Website
Fitchef

Reviews en ervaringen Fitchef

Fitchef biedt je weekmenu’s op maat. Als jij op zoek bent naar een dergelijke specialist, dan zou Fitchef dus ook een partner voor jou kunnen zijn. Om dat zeker te weten, hebben we de reviews en ervaringen samengevat waardoor je een goed inzicht krijgt in alles wat Fitchef te bieden heeft. Vervolgens kun je zelf beslissen of je ook voor Fitchef kiest of niet.

Over Fitchef

Fitchef bied je aan de hand van de macro caloriebehoefte perfecte weekmenu’s die volledig voldoen aan jouw behoeften. Daarbij krijg je ook het bijbehorende boodschappenlijstje geleverd. Wat je precies geleverd wordt, is sterk afhankelijk van wat je doelstelling is. Dit kan afvallen zijn, het kan zijn dat je graag op gewicht wilt blijven of juist wenst aan te komen. Fitchef bied je ontbijt, lunch, diner en snacks. In alle gevallen is dat wat je geleverd krijgt volledig op jouw behoeften afgestemd.

Waarom kiezen voor Fitchef?

De weekmenu’s die je van Fitchef krijgt, maak je altijd snel klaar. Je krijgt bovendien steeds het perfecte recept voor elk moment. Je kunt gemakkelijk je favoriete menu's opslaan en Fitchef kan je menu’s bieden die rekening houden met je sportactiviteiten en of je spiermassa wilt kweken. Fitchef kan glutenvrij leveren, maar even goed voor menu’s zorgen zonder vlees of vis. Je krijgt simpelweg elke week het ideale menu. De menu’s worden zo kostenefficiënt mogelijk aangeboden. Gebruik je de speciale app die beschikbaar is voor Fitchef. dan krijg je ook nog eens toegang tot honderden snelle en gezonde recepten.

Is Fitchef betrouwbaar?

Getuige de vele positieve reviews en ervaringen kunnen we er vanuit gaan dat we te maken hebben met een betrouwbare specialist. Er kan steeds maatwerk geleverd worden, er wordt zo kostenefficiënt mogelijk gewerkt en met behulp van de betrouwbare partner weet je zeker dat je altijd gezond eet. Betrouwbaar zijn ook de doelstellingen. Fitchef laat weten dat je door het kiezen van het juiste menu een kilogram per week af kunt vallen. Wil je aankomen, dan kan dat met 0,1 tot 0,3 gram per week. Het zijn zeer realistische doelstellingen die je kunt halen en die om die reden weer vertrouwen geven.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk streeft Fitchef een perfecte dienstverlening na. Toch kan er iets misgaan en kun je de behoefte voelen om een klacht in te dienen. Dat kun je prima doen door met Fitchef te mailen en aan te geven wat de klacht precies is. Je kunt eveneens contact leggen via de social media kanalen Facebook en Instagram. Want ook op deze kanalen is Fitchef actief.

Wil jij ook beoordelen?

Door de reviews en ervaringen kun je een veel betere beslissing nemen en kies je bewust wel of niet voor de producten en diensten van Fitchef. Hiermee is de toegevoegde waarde van de beoordelingen maar weer eens bewezen. Het verkleint simpelweg de kans om een misstap te maken en een foute keuze te maken. Mogen we je daarom vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten? Want zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als zij voor moeilijke keuzes staan.

Reviews over Fitchef
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Fitchef

Het bedrijf Fitchef is geverifieerd door ons. De webshop Fitchef is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Fitchef is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fitchef maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fitchef is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fitchef te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze site en zonde van mijn geld!!

Ik kan niks met deze site. Of ik foe iets verkeerd.
Had ook al een keer een vraag gesteld zou binnen een week antwoord krijgen??
Noppes nada. Volgens mij alleen maar geldklopperij en ik heb betaald dus daad kan ik verder naar fluiten??

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig!!

Smakelijke gerechten, snel klaar, makkelijk mee te nemen en als klap op de vuurpijl kan je het hele weekmenu zo van de app in de AH app laden en laten thuisbezorgen!
Wanneer je vragen hebt reageren ze ongelooflijk vriendelijk en snel!!
Spijt dat ik hier niet eerder aan begonnen ben!

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diana V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk menu

Ze bieden echt heerlijke menu's die makkelijk vol te houden zijn. Ik vond het ook erg fijn dat ze het echt op maat maken voor de juiste gelegenheid zodat er niet veel wordt weg gegooid. Top bedrijf.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dewi T.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fitchef
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitchef een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Fitchef. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitchef actief?

Fitchef is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitchef reviews? Dan kun je naar de website van Fitchef gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie