Dieetpro logo

Dieetpro reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dieetpro reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1325
Dieetpro logo
Website
dieetpro.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DieetPro

Afslanken doe je met DieetPro. Dit is het meest verkochte afslankingsproduct in Nederland en via de webshop kun je eenvoudig shakes en producten kopen. Lees gauw meer over de webshop en wat de persoonlijk ervaringen van klanten van DieetPro zijn.

Over DieetPro

Waar DieetPro voorheen uitsluitend in de winkel en drogisterijen te koop was, kun je het sinds enkele jaren ook online via hun eigen webshop bestellen. Deze webshop is flink gevuld met shakes en andere afslankingsproducten van DieetPro. De volledige collectie kun je online vinden en eenvoudiger bestellen.

Het dieetproduct DieetPro kent inmiddels al duizenden tevreden klanten die resultaat zien na het gebruik van deze producten. Daarom ziet de webshop van DieetPro dagelijks ook ontzettend veel tevreden klanten terug. Via de webshop blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste shakes en kun je ook extra informatie vergaren over alle producten en diensten van DieetPro.

Waarom kiezen voor DieetPro

Waarom DieetPro online kopen en niet in de winkel of drogisterij? Natuurlijk is het antwoord dat het online een stuk eenvoudiger is. Je kunt in één keer een grote bestelling doen en jouw favoriete shakes zijn online altijd op voorraad.

Een andere reden om eerder online DieetPro te kopen, is vanwege de unieke acties online. Je kunt in de webshop altijd alle shakes tegen adviesprijzen vinden, maar het unieke van deze online webshop is dat er wel acties, aanbiedingen en kortingscodes beschikbaar zijn. Op deze manier kun je door online DieetPro te kopen, extra voordelig inslaan.

Is DieetPro betrouwbaar?

De bekende natuurwinkel De Tuinen heeft DieetPro maar liefst drie jaar op rij uitgekozen als meest populaire afslankproduct. In Nederland is DieetPro ook het meest verkocht merk op het gebied van afslanken. Je bent daardoor altijd verzekerd van niet alleen een goed resultaat, maar ook van een veilig product.

Je shopt direct bij DieetPro via hun webshop en bent dus altijd verzekerd van een veilige koop. Daarnaast kun je ook veilig betalen in de webshop. Je kunt een account aanmaken, maar kan ook zonder account bestellen. Je kiest zelf of je via het veilige Ideal wilt betalen, of dat je jouw betaling op een andere manier voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een betaling met creditcard of Paypal. Sla jouw gegevens op bij DieetPro en je hoeft in het vervolg nooit meer deze gegevens in te voeren. Dit kun je doen door een gratis account bij deze webshop aan te maken.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over DieetPro, het gebruik of het bestellen online? Dan kun je altijd bij de klantenservice van DieetPro jouw vragen stellen. Zij staan dagelijks voor je klaar en je kunt zowel per mail, als per telefoon in contact komen met de klantenservice. De klantenservice is professioneel en kan jij vakkundig bijstaan. Kom je er zelf niet uit, lukt het bestellen of betalen niet, of wil je gewoon extra informatie? Schroom dan niet om in contact te komen met een klantenservicemedewerker van DieetPro.

Heb jij klachten over DieetPro? Heb je bijvoorbeeld klachten na het gebruik of ben je ontevreden over de service of verzending? Je mag al jouw kritiek en klachten gewoon melden bij DieetPro. Wanneer je ze direct benadert, kan er altijd nog gezocht worden naar een goede oplossing voor jou.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij succesvol afgevallen door het gebruik van de shakes van DieetPro? Of heb je wellicht een minder goede ervaring met deze shakes? Je kunt alles over jouw ervaring met DieetPro hieronder achterlaten. Vermeld bijvoorbeeld iets over hoe het online bestellen precies werkt, wat andere klanten kunnen verwachten en hoe jouw eventuele ervaring met de klachtenservice van DieetPro is.

Reviews over Dieetpro
Gerelateerde bedrijven
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Lazyfitgirl logo
Lazyfitgirl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dieetpro

Het bedrijf Dieetpro is geverifieerd door ons. De webshop dieetpro.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Dieetpro is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dieetpro maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dieetpro.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van dieetpro.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dieetpro.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekker en gezond

Ik gebruik dieetpro al een tijdje en ik geniet elke dag. Ik kreeg ook een leuke folder met verschillende suggesties wat ik allemaal erbij kan eten. De shakes zijn erg fijn als lunch of als tussendoortje. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jari B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dieetpro
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Lazyfitgirl logo
Lazyfitgirl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dieetpro een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dieetpro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dieetpro actief?

Dieetpro is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dieetpro reviews? Dan kun je naar de website van Dieetpro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie