FCUrban logo

FCUrban reviews, ervaringen en beoordelingen

FCUrban reviews, ervaringen en beoordelingen
1665
FCUrban logo
Website
FCUrban
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen FCUrban

Ben je helemaal gek van voetbal? Dan ken je vast wel het probleem dat je een potje wilt gaan voetballen maar niemand hebt om mee te spelen. Dat is exact de situatie waar FCUrban iets aan wilt veranderen. Deze handige website zorgt er immers voor dat je wanneer je wilt en waar je wilt kunt voetballen. Maar is FCUrban wel zo goed als geadverteerd? Zijn er ervaringen van echte sporters waar je op kunt steunen? Hoe beoordelen mensen deze app en de website? Hier vind je reviews over FCUrban terug. Zo kan jij een geïnformeerde beslissing nemen.

Over FCUrban

FCUrban is een website en een app die in korte tijd ontzettend populair is geworden. Het concept is dan ook ontzettend simpel: je meldt je aan op het systeem. Je kiest één van de meer dan zestig matchen die FCUrban elke week opnieuw op diverse plekken in Nederland organiseert, je reserveert jouw plekje in één van de teams en ten slotte kom je ter plekke om de match in kwestie te spelen. Daarbij hoef je zelf voor de rest niets te regelen buiten jezelf en jouw outfit mee te brengen. FCUrban verzorgt de volledige organisatie. FCUrban staat voor flexibiliteit zonder verplichtingen. Het zijn de leden zelf die bepalen waar en wanneer de matchen door zullen gaan. Heb je graag meer informatie over het hele gebeuren? Dan kan je de sociale media profielen van FCUrban volgen!

Waarom kiezen voor FCUrban?

FCUrban is dus een organisatie die een lidmaatschap tot hun systeem aanbiedt. Door lid te worden van het systeem en de app te downloaden kan je wekelijks deelnemen aan tientallen matchen in verschillende Nederlandse steden zonder daar zelf veel moeite voor te moeten doen. Je vindt matchen van FCUrban terug in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen en Hoorn. Ook in Parijs, London en Valencia kan je vandaag de dag al terecht voor spannende partijen. Test je het systeem graag eerst even uit? Dan kan je een trial match uitproberen zonder verder verplichtingen. De abonnementen zelf zijn onderverdeeld in drie categorieën. Er is het lite membership, het smart membership en het unlimited membership. Het verschil tussen de verschillende abonnementen is natuurlijk naast de kostprijs het aantal matchen waarvoor je je per maand en dag in kunt schrijven. Zit je nog met vragen of heb je advies nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst.

Is FCUrban betrouwbaar?

FCUrban is een vrij nieuwe onderneming die aan een snelle groei bezig is. Dat betekent echter niet dat het bedrijf niet betrouwbaar kan zijn. Zo is er een aanwezigheid op sociale media en telt het bedrijf heel wat medewerkers in diverse Nederlandse steden. Ook is het zo dat er een eigen klantenservice is die je op heel wat manieren kunt contacteren. Ook de verbinding met de website zelf is een veilige verbinding op basis van het bekende SSL-certificaat. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken omtrent jouw persoonsgegevens. Ten slotte vind je op de website ook algemene voorwaarden terug en belangrijke bedrijfsinformatie zoals bijvoorbeeld de nodige contactinfo. Kortom: FCUrban is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Is er een bepaalde match waar een probleem naar voren komt? Dan kan je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van FCUrban. De klantendienst van FCUrban is een onzettend actieve klantendienst en reageert meestal binnen het uur op werkdagen. Je kunt de klantenservice contacteren door via WhatsApp of via mail een berichtje te sturen. Heb je iets meer tijd? Dan is het ook mogelijk om een brief op te sturen naar het adres van de hoofdzetel. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je met een frustratie of een klacht zit. Klachten kunnen best per mail doorgegeven worden aan de klantendienst. Bij klachten ontvang je van FCUrban sowieso een ontvangstbevestiging. Het echte antwoord kan tot twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Is voetbal jouw leven? Of op zijn minst een hobby waar je enig belang aan hecht? En heb je de diensten van FCUrban al eens uitgetest? Dan zijn wij op zoek naar wat jij over FCUrban te vertellen hebt. Is het een app die jouw leven gemakkelijker heeft gemaakt? Zou je FCUrban aan anderen aanraden? Hoe zou je de gemakkelijkheid van de service beoordelen? Is het hele proces in jouw ervaring overzichtelijk? Vertel het ons in de vorm van een review en help een ander!

Reviews over FCUrban

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Groot aanbod

Deze winkel bied een super groot aanbod in veel verschillende sport producten. De jongens van de website zijn erg fanatiek en ze hebben alles goed georganiseerd en het is super flexibel om deel te nemen!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ayoub V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FCUrban


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FCUrban een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FCUrban. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FCUrban actief?

FCUrban is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FCUrban reviews? Dan kun je naar de website van FCUrban gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie