Fast Invest logo

Fast Invest reviews, ervaringen en beoordelingen

Fast Invest reviews, ervaringen en beoordelingen
2760
Fast Invest logo
Website
Fast Invest
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen FastInvest

Hoe handig is het om je geld op een spaarrekening te zetten? De rente is natuurlijk absoluut niet om over naar huis te schrijven. Ga je dan al je geld uitgeven of zoek je naar een ander alternatief? Investeren misschien? Wil jij op die manier je spaargeld laten groeien? Het kan dan handig zijn om een bedrijf in te schakelen. Wellicht kwam je in aanraking met FastInvest. Zouden zij een ideale partner voor je zijn? Om daarachter te komen kun je beoordelingen van andere consumenten raadplegen. Hun reviews hebben wij al voor je verzameld. Jij hoeft ze alleen nog maar door te lezen en vervolgens maak je een weloverwogen keuze om wel of niet voor FastInvest te kiezen.

Over FastInvest

FastInvest is een bedrijf dat investeringen aanbiedt. Je kunt bij hen investeren in een persoonlijke lening. Mensen kunnen bij hen een lening aanvragen. Krijgt die persoon het geld, dan gaat de rente natuurlijk naar FastInvest. Dat geld van de rente wordt eerlijk verdeeld onder alle klanten die in die lening hebben geïnvesteerd. Op die manier verdien je aan de rente van een ander. Dit bedrijf geeft aan dat ze de maatschappij wil helpen om een passieve inkomensstroom op te bouwen. Om op die manier te komen tot financiële vrijheid. Hun visie om een slimme en financieel verantwoorde gemeenschap te ontwikkelen draagt bij aan het algemeen belang. Ze focussen hierbij vooral op ontplooiing van jezelf, meer dan op materiele zaken. Het is de intentie van FastInvest om mensen te inspireren. Hun concept is gebaseerd op de symbiose van een verantwoordelijke daad en academische discipline. Deel uitmaken van de gemeenschap is een unieke inclusie en veel groter dan iemand alleen. Volgens dit bureau zijn verantwoordelijke burgers van de samenleving het belangrijkste kenmerk van luxe.

Waarom kiezen voor FastInvest

De website van FastInvest is heel overzichtelijk. Je leest ook duidelijk waar dit bedrijf voor staat. Kijk je op de site, dan kun je meteen verder gaan naar onder meer hun hart, de motor voordelen, investeren, ondersteuning of hun blog met meer relevante informatie. Bij het hart lees je van alles over hun missie. Bij de motor zie je precies hoe het een en ander werkt als je ervoor kiest om bij hen te investeren. Natuurlijk lees je hier over de diverse voordelen.

Is FastInvest betrouwbaar?

FastInvest timmert al jaren aan de weg. Je mag zeker uitgaan van de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Recensies van andere klanten geven ook aan dat het zeker geen slecht idee is om je geld bij hen te investeren. Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op de site meteen berekenen hoeveel je inleg gaat opleveren.

Klantenservice en klachten

Het is nodig om je te registreren voordat je verder contact op kunt nemen. Wel is het bedrijf actief op diverse kanalen van de sociale media. Op die manier kun je altijd even een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met FastInvest? Zou je andere consumenten aanraden om bij hen te investeren? Laat een review achter op deze pagina. Vertel in je recensie of jij FastInvest betrouwbaar vindt. Andere mensen die dit bedrijf overwegen vinden het prettig om jouw beoordeling te lezen. Het maakt hen gemakkelijker om een weloverwogen keus te maken en wel of niet voor dit bureau te kiezen.

Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Fast Invest

Het bedrijf Fast Invest is geverifieerd door ons. De webshop Fast Invest is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Fast Invest is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fast Invest maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fast Invest is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fast Invest te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Scam fraud

Beetje verloren, maar betalen of reageren al drie jaar niet meer.

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Koen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers tot in het bot

Als bijna een jaar wacht ik op een gedeelte van mijn geld en telkens krijg je mooie praatjes maar geen geld WEGBLIJVEN van deze bedriegers

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht. Ze betalen het geld op je account niet terug.

Het bedrijf is niet bij de KVK, is ook niet Nederlands, maar is in de UK en Litouwen actief. Geen probleem tot zover, dat zijn er meerdere.

Rendementen zijn goed, de autoinvest werkt prima, maar met de corona hebben ze betalingsproblemen. Ze betalen je dus niet terug, ook al heb je cash op je account staan. Tja, kleinigheidje...

Risico dat een lener niet terugbetaalt is één. Maar dat ze het geld op je account niet terugbetalen is een ander.

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fast Invest


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fast Invest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Fast Invest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fast Invest actief?

Fast Invest is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fast Invest reviews? Dan kun je naar de website van Fast Invest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie