EvolineWinkel.nl logo

EvolineWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

EvolineWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
762
EvolineWinkel.nl logo
Website
EvolineWinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen EvolineWinkel.nl

Evoline producten shop je gemakkelijk en snel op Evolinewinkel.nl. Evoline biedt prettige oplossingen om storende kabels overbodig te maken. Zo kun je de Evoline port met één vinger in het aanrecht of bureau laten zakken en net zo makkelijk weer tevoorschijn halen. Het is mogelijk om de producten te krijgen met meerdere stroomvoorzieningen, usb, rj45 en meer. EvolineWinkel.nl denkt graag met je mee. Wil jij meer weten over deze webshop voordat je besluit om hier jouw Evoline producten te bestellen? Lees direct de beoordelingen over EvolineWinkel.nl die wij op een rij gezet hebben. Hierdoor krijg je een goed beeld van de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Over EvolineWinkel.nl

EvolineWinkel.nl is de online winkel voor Schulte Elektrotechnik producten. Dit Duitse bedrijf ontwikkelt en produceert producten en systemen voor het toepassen van decentrale aansluitingen. Het unieke Evoline systeem kan volgens het Plug & Play principe worden geïnstalleerd, zonder dat er tussenkomst van een installateur of netwerkspecialist nodig is. Ons moderne leven wordt steeds complexer en digitaler. Dit heeft als gevolg dat overal digitale verbindingen tot stand gebracht worden, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Deze connectiviteit stelt hoge eisen aan de infrastructuur van jouw werkplek. Evoline maakt slimme en ergonomische oplossingen voor jouw e-Place. Jij kunt jouw elektronische hulpmiddelen altijd aansluiten en zit nooit zonder stroom. Of het nu gaat om een extra stroompunt in de keuken, vergaderruimte, het thuiskantoor of op je slaapkamer. EvolineWinkel.nl zorgt ervoor dat jij jouw Evoline producten snel en gemakkelijk in huis haalt.

Waarom kiezen voor EvolineWinkel.nl

EvolineWinkel.nl zorgt ervoor dat al jouw vragen snel beantwoord worden. Je kunt altijd om hulp vragen als je niet zeker weet welk systeem het beste aansluit bij jouw wensen. Plaats je voor 22.00 jouw bestelling? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis! Over het algemeen wordt de bestelling gratis verzonden. Neem zeker een kijkje op het YouTube kanaal voor uitgebreide product informatie. Als achteraf blijkt dat jij toch niet tevreden bent met jouw bestelling, kun je deze eenvoudig retourneren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen kiezen voor achteraf betalen.

Is EvolineWinkel.nl betrouwbaar?

Bij EvolineWinkel.nl zijn de Evoline systemen op voorraad, waardoor je niet lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Deze webshop is al een aantal jaar actief en maar liefst 100% van de klanten beveelt deze partij aan. Lees direct de reviews over EvolineWinkel.nl om er achter te komen wat anderen over dit bedrijf te zeggen hebben. Het is prettig dat je kunt kiezen voor achteraf betalen. De bedrijfsinformatie van EvolineWinkel.nl is goed terug te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

Bij vragen over betaalmethoden, verzenden en retourneren valt het aan te raden om eerst de informatie op de website te lezen. Ben jij op zoek naar een advies of heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail. Je ontvangt zo snel mogelijk een passend antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van Evoline producten die je hebt besteld via EvolineWinkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw EvolineWinkel.nl beoordeling. Vertel wat jij vindt van de kwaliteit van de producten, of je goed geholpen bent bij het maken van jouw beslissing, of je jouw bestelling inderdaad de volgende werkdag al in huis had en wat jij nog meer wilt delen over dit bedrijf. Door zoveel mogelijk te vertellen over EvolineWinkel.nl kan een ander de juiste keuze maken.

Reviews over EvolineWinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
18 beoordelingen
7
Tonershop logo
Tonershop
2 beoordelingen
10
SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met EvolineWinkel.nl

Ons team van experts heeft EvolineWinkel.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van EvolineWinkel.nl bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. EvolineWinkel.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

EvolineWinkel.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van EvolineWinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EvolineWinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
18 beoordelingen
7
Tonershop logo
Tonershop
2 beoordelingen
10
SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EvolineWinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EvolineWinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EvolineWinkel.nl actief?

EvolineWinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EvolineWinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van EvolineWinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie