Erfgoedlogies d'Ouffenhoff logo

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff reviews, ervaringen en beoordelingen

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff reviews, ervaringen en beoordelingen
3070
Erfgoedlogies d'Ouffenhoff logo
Website
Erfgoedlogies d'Ouffenhoff
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Als je toe bent aan een weekendje weg of een weekje vakantie dan lijkt een verblijf bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff een goed idee. Maar voor je boekt, ben je natuurlijk benieuwd wat andere reizigers over deze locatie te vertellen hebben. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff? Dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben hiernaast de reviews van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff verzameld, zowel de goede als de slechte ervaringen. Lees snel wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff te boeken.

Over Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Sinds 2000 zijn Bart en Liesbethe Gielens - Hamilton de gastheer en gastvrouw van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Deze 17de eeuwse carréboerderij werd eind van de jaren 1900 omgebouwd van een argrarische hoeve naar een elegant vakantieverblijf door de vorige eigenaars, de familie Bongers. De boerderij hoorde in vroeger jaren bij het kasteel De Berckt, zo dicht tegen het kasteel dat het geplaatst was in de huidige moestuin van het kasteel. De boerderij werd afgebroken en enkele honderd meters verder weer opgebouwd. De naam d'Ouffenhoff stamt uit de 17de en 18de eeuw. De boerderij kreeg deze naam toen de hoeve rond 1630 bezitter werd van een stuk land van een zekere familie Douven of D'Ouffen.

Waarom kiezen voor Erfgoedlogies d'Ouffenhoff?

Vlakbij kastelendorp Baarlo en gelegen aan de oevers van de Maas vormt het kleinschalige, unieke vakantieverblijf een oase van rust. Het vakantieverblijf beschikt over 13 cottages, waar je met 2 tot 20 personen kunt verblijven. De omgeving is lommerrijk en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Rond de boerderij liggen kilometerslange wandel- en fietspaden die je door de prachtige natuur rond de Maas leiden. Ook zwemmen, golfen en natuurlijk lekker eten behoren tot de mogelijkheden. Om je verblijf op Erfgoedlogies d'Ouffenhoff nog aangenamer te maken, biedt het vakantieverblijf je ook de mogelijkheid om een kok naar je cottage te laten komen. Zo geniet jij van een avondje lekker eten, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Is Erfgoedlogies d'Ouffenhoff betrouwbaar?

Voor je bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff boekt, wil je natuurlijk graag meer weten over de luxueuze verblijven. Als je de reviews op de gekende platformen, waaronder het onze, gaat opzoeken, merk je direct dat Erfgoedlogies d'Ouffenhoff een bijna perfecte score krijgt van tientallen gasten. Vooral de mooi en sfeervol ingerichte verblijven, het goed onderhouden terrein en de prachtige omgeving wordt door andere reizigers geloofd. Je kunt wel stellen dat Erfgoedlogies d'Ouffenhoff een heerlijke locatie is en dat je hier goed ontvangen wordt.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je boeking of een probleem met de betaling van je boeking? Neem dan contact op met Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Dit kan zowel via de mail als telefonisch. Het vakantieverblijf is dagelijks beschikbaar van 9u tot 19u. Op de website vind je ook een contactformulier waar je je bericht kunt invullen. Op de website is er ook een pagina beschikbaar met de meest gestelde vragen. Hier vind je alvast antwoorden op enkele handige vragen over de keuken, de wifi, de schoonmaak en huisdieren.

Wil jij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff ook beoordelen?

Heb jij genoten van een heerlijk weekje rust op Erfgoedlogies d'Ouffenhoff? Of had je problemen met de waterleiding in je cottage en heeft Erfgoedlogies d'Ouffenhoff je goed geholpen? Laat het ons weten! Wij horen graag wat jouw ervaring met Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is, zowel de goede als de slechte. Laat hieronder jouw review van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff achter en help zo andere reizigers. Dankzij jouw beoordeling kunnen zij een goeddoordachte beslissing nemen om te boeken bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff.

Reviews over Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Het bedrijf Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is geverifieerd door ons. De webshop Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Erfgoedlogies d'Ouffenhoff maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Erfgoedlogies d'Ouffenhoff


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Erfgoedlogies d'Ouffenhoff een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Erfgoedlogies d'Ouffenhoff actief?

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsaccommodaties , groepsreizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Erfgoedlogies d'Ouffenhoff reviews? Dan kun je naar de website van Erfgoedlogies d'Ouffenhoff gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie