Engelmann Software logo

Engelmann Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Engelmann Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Engelmann Software

Het bedrijf Engelmann Software is geverifieerd door ons. De webshop engelmann.com is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. Engelmann Software is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Engelmann Software maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Engelmann Software is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van engelmann.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Engelmann Software.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke site

Leuke site. Objectief, Individueel, Informatief, Mooi ogend, Beste apps die je ooit nodig zult hebben voor je pc. Ik ben dus echt een super groot fan van deze website!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Naomi W.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Engelmann Software


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Softwarelicense4u logo
Softwarelicense4u
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
3 beoordelingen
9,7
Revo Uninstaller Pro logo
Revo Uninstaller Pro
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Engelmann Software een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Engelmann Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Engelmann Software actief?

Engelmann Software is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Engelmann Software reviews? Dan kun je naar de website van Engelmann Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie