Engelmann Software logo

Engelmann Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Engelmann Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2458
Engelmann Software logo
Website
engelmann.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Engelmann Software

Engelmann Software bied je voor zowel zakelijk als particulier gebruik software aan. Bepaalde software kan zelfs gratis aangeboden worden. Of er achter te komen of je daadwerkelijk met een goede en betrouwbare partner te maken hebt, hebben we de recensies van mensen die al gebruik maken van de diensten van deze specialist goed doorgenomen en puntig samengevat. Op basis daarvan maak jij zelf de keuze om eventueel ook voor Engelmann Software te kiezen.

Over Engelmann Software

Via Engelmann Software kun je gratis in het bezit komen van software die tot voor kort erg duur was. De software heeft betrekking op fotobewerking, brandsoftware en ook audio- en videobewerking. Engelmann heeft jarenlange ervaring in de branche en in die periode tal van partnerschappen afgesloten met andere zeer betrouwbare partners en aanbieders van software. Bovendien biedt deze specialist je ondersteuning bij alle aangeboden software.

Waarom kiezen voor Engelmann Software

Engelmann Software biedt de beste software voor zakelijk en particulier gebruik. Je moet dan denken aan EHBO-kit, Forensisch Systeem, MyFormatConverter en Fotomizer, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Met andere woorden, je hebt bij deze aanbieder simpelweg erg veel te kiezen. De software de aangeboden wordt is bovendien geschikt voor alle gebruikers van Windows en Linux. Behalve de beste software, krijg je ondersteuning en hulp bij de werking van de software en biedt Engelmann Software je ook de nodige tips en tricks. Nog een reden om te kiezen voor de software van deze specialist is wel de dertig dagen geld terug garantie die je standaard bij de software krijgt.

Is Engelmann Software betrouwbaar?

We kunnen niet anders dan stellen dat Engelmann Software een zeer betrouwbare partij is. Met name het feit dat je hulp krijgt bij de software die beschikbaar is en zeker ook de tips en tricks dragen bij aan de mate van betrouwbaarheid zoals klanten die voelen. Heb je via Engelmann Software software gedownload en ben je het serienummer kwijt? Geen probleem. Je kunt de gegevens dan namelijk opnieuw aanvragen door gewoon heel simpel je e-mailadres in te voeren. Ook dat maakt van Engelmann Software een betrouwbare partner. Ook het feit dat ondertussen al tien miljoen mensen gebruik maken van de diensten van Engelmann Software spreekt boekdelen en zegt zeker iets over de betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten over deze aanbieder, dan kun je die prima kenbaar maken. Dit kun je onder meer doen via een contactformulier die je op de website vindt. Je kunt ook gewoon telefonisch contact met Engelmann Software opnemen. Omdat ook het adres gewoon op de website te vinden is, is ook het schriftelijk indienen van een klacht nog een optie.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je de juiste keuze wilt maken, heb je erg veel baat bij de recensies van mensen die het product of dienst al gebruiken. Dit vooral omdat het onafhankelijke informatie betreft. Als jij voortaan ook een recensie van een product of dienst maakt, kun jij dus andere mensen ook erg goed helpen wanneer die mensen keuzes moeten maken. We gaan er dus van uit dat jij voortaan ook een beoordeling maakt.

Reviews over Engelmann Software

Gerelateerde bedrijven

Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Engelmann Software

Het bedrijf Engelmann Software is geverifieerd door ons. De webshop engelmann.com is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. Engelmann Software is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Engelmann Software maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Engelmann Software is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van engelmann.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Engelmann Software.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke site

Leuke site. Objectief, Individueel, Informatief, Mooi ogend, Beste apps die je ooit nodig zult hebben voor je pc. Ik ben dus echt een super groot fan van deze website!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Naomi W.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Engelmann Software


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Engelmann Software een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Engelmann Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Engelmann Software actief?

Engelmann Software is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Engelmann Software reviews? Dan kun je naar de website van Engelmann Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie