Eleven Sports logo

Eleven Sports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Eleven Sports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3949
Eleven Sports logo
Website
Eleven Sports
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Eleven Sports

Met Eleven Sports bekijk jij wekelijks meer dan 40 topwedstrijden, van LaLiga tot alle Jupiler Pro League, NBA, Bundesliga, MLS, UFC en meer. Zowel live als uitgesteld bekijk jij alle wedstrijden die jij wilt zien. Daarnaast krijg je toegang tot veel extra content, zoals reportages, interviews en documentaire-content. Jij kijkt op al jouw toestellen, waar en wanneer je maar wilt. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Eleven Sports voordat je besluit om hier een abonnement af te sluiten? Wij hebben de reviews van echte gebruikers voor je verzameld en op een rij gezet. Door deze ervaringen te lezen kun jij een weloverwogen beslissing nemen om een abonnement af te sluiten bij Eleven Sports.

Over Eleven Sports

Je kan wedstrijden bekijken via Eleven Sports via de website, de de iOS of Android apps, via Apple TV of Samsung Smart TV, Android TV, Google Chromecast en Amazon Fire TV. Het is super eenvoudig om te starten met kijken. Jij kiest voor het juiste abonnement, maakt een account en begint direct met kijken. Met meer dan 40 livewedstrijden per week hoef jij je geen moment te vervelen. Voor de echte fans is er altijd interessante content. Ook als jij af en toe een wedstrijd wilt bekijken, is het prettig om een eigen Eleven Sports abonnement te hebben. Met één Eleven Sports account kun je drie verschillende toestellen gebruiken. Je kan wel slechts één toestel tegelijk gebruiken. Nodig je vrienden dus bij je uit als jullie samen naar de wedstrijd willen kijken.

Waarom kiezen voor Eleven Sports

Eleven Sports heeft een gigantisch aanbod dat bestaat uit de Jupiler Pro League, 1B Pro League, Women’s Super League, LaLiga, Serie A, UEFA Nations League, Bundesliga, UEFA Friendlies, Euro 2020 Qualifiers, Cage Warriors en nog veel meer. De sportredactie maakt de keuze voor teams en wedstrijden, afhankelijk van de kalender. Het is zeer eenvoudig om een abonnement af te sluiten en om deze te beheren. Jij kan een Eleven Sports Maandpas annuleren wanneer je wil. Als je kiest voor een jaarabonnement, geldt een minimum periode van 12 maanden.

Is Eleven Sports betrouwbaar?

Met de ontwikkeling van een eigen app heeft Eleven Sports ervoor gezorgd dat jij vanaf ieder apparaat naar jouw favoriete wedstrijden kunt kijken. Wij raden je aan om de beoordelingen van andere gebruikers te lezen voordat jij een abonnement af sluit. Zo krijg je namelijk een goed beeld van Eleven Sports en lees je onder andere over de kwaliteit van het beeld en of er wel eens sprake is van een storing. Eleven Sports is zeer actief op Instagram en heeft hier meer dan 120.000 volgers.

Klantenservice en klachten

Op de pagina met veelgestelde vragen vind je een groot aantal vragen en hun antwoorden. Hier lees je onder andere over de verschillende type abonnementen, hoe je kunt betalen voor jouw abonnement en wat je moet doen in het geval van technische problemen. Heb je niet gevonden wat je zoekt? Contacteer dan een medewerker van Eleven Sports. Dit doe je via de website of stuur een bericht via Facebook. Eleven Sports vraagt klanten dit enkel te doen voor kleinere problemen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Kijk jij sportwedstrijden via Eleven Sports? Dan horen wij graag hoe dit bevalt. Zou je anderen aanraden om een abonnement af te sluiten op deze dienst? Waarom wel of juist niet? Wat vind je van het aanbod van wedstrijden? En heb je al eens contact gehad met de klantenservice? Hoe is dit verlopen? Door informatie te delen in jouw beoordeling over Eleven Sports zorg je ervoor dat anderen de juiste keuze kunnen maken.

Reviews over Eleven Sports

Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
3 beoordelingen
7
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,3
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over Eleven Sports

Eleven Sports is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eleven Sports bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eleven Sports lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eleven Sports. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Eleven Sports is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Eleven Sports. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Eleven Sports.

Geplaatst op: 17-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik kan enkel naar “live”-uitzendingen kijken

Sinds enige tijd ben ik geabonneerd op een jaarlijkse pas van ElevenSports. Sinds het begin kan ik enkel kijken naar “live”-uitzendingen. Als ik de programmagids open kan ik niet kijken naar andere uitzendingen. Voor dit abonnement was ik geabonneerd op Play Sports van Telenet. Daar had ik op geen enkel vlak een probleem. Ik heb al verschillende keren gemaild naar Eleven Sports met de vraag om mij te helpen, maar ik heb nooit een reactie gehad. Dit is gewoon weggesmeten geld. Ik vraag me af of ze hierop zullen reageren.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Never again

Slotspeeldag, 3 kanalen, uiteraard weer Brugge en Anderlecht volledig uitzenden en 1 kanaal voor alle andere matchen en dan nog nog 80% anderlecht, toch wel 1 minuutje per match.

Nu maar hopen dat eleven sports het contract niet opnieuw binnenhaalt

Geplaatst op: 10-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geluid commentaar wordt overstemd door supporterdgezangen en andere stadiongeluiden😢

De commentator is bij momenten nauwelijks verstaanbaar bij de voetbal wedstrijden. In Gods naam, hoe moeilijk kan het zijn om dit te verhelpen? Misschien es een deftige geluidstechnieker in dienst nemen😊

Geplaatst op: 04-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ivan D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Storend stadiongeluid

Commentator, supportersgezangen en sfeer in het stadion tijdens de wedstrijd amper hoorbaar door het erg storende achtergrondrumoer uit het stadion.

Geplaatst op: 18-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jurgen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet te beluisteren owv veel te veel achtergrondlawaai

De matchen van de jupiler pro league : de reporter is nauwelijks te verstaan. Vanuit mijn zetel rustig naar een match kijken is onmogelijk a.g.v. Het overdreven stadionlawaai. Veelal moet ik 90 minuten onnozel tromgeroffel aanhoren. Niet normaal ! Doe hier aub iets aan want ik ben niet de enige die dit enorm storend vind. De matchen van de buitenlands clubs zijn wel Ok t.t.z. Met gedempt stadionlawaai.

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julien C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kunnen jullie aub iets doen aan het geluid bij voetbalwedstrijden.Waarom zijn de commetatoren bij andere zenders wel verstaanbaar?

Doe alstublieft iets aan het commentaar geluid.
Rumoer uit het stadion is het enige dat je goed hoort.
Waarom kan dit bij andere zenders wel perfect.

Geplaatst op: 12-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rudy C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eleven Sports


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
3 beoordelingen
7
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eleven Sports een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Eleven Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eleven Sports actief?

Eleven Sports is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eleven Sports reviews? Dan kun je naar de website van Eleven Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie