Electrabel logo

Electrabel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

9 beoordelingen • 7,6
Electrabel logo
Electrabel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
9 beoordelingen • 7,6
Beoordeling
9 beoordelingen
7,6
5 sterren
33%
4 sterren
33%
3 sterren
22%
2 sterren
0%
1 ster
11%
Bestelproces
7,6
Service
7,6
Prijs
7,6
Levering
7,6

Gerelateerde bedrijven

Engie logo Engie
5 beoordelingen
9,2
Vandebron logo Vandebron
1 beoordelingen
10
Vandebron EV Laadpas logo Vandebron EV Laadpas
0 beoordelingen
10

Electrabel heeft een nieuwe naam genaamd Engie. Bekijk hier alle Engie ervaringen

Electrabel ervaringen

Lees alle Electrabel ervaringen en beoordelingen op deze site. Ben je zelf klant, of ben je klant geweest van Electrabel en wil je jouw ervaringen delen met anderen? Plaats dan een review en geef een beoordeling. Zo kun je anderen helpen bij het maken van een keuze.

Over Electrabel

Electrabel is een energieproducent en leverancier, en binnen de Benelux is dit bedrijf de marktleider. Electrabel levert gas en electriciteit aan tienduizenden klanten elke dag weer. Electrabel streeft naar het leveren van goede service, goede bereikbaarheid en concurrerende tarieven voor klanten. Dit is iets wat Electrabel vanzelfsprekend vindt. Klanten profiteren van lage energie tarieven en vriendelijkheid van deze energieleverancier. Betrouwbaarheid is iets wat hoog ik het vaandel staat en als grootste energieproducent in de Benelux is dit iets waar je volgens Electrabel altijd vanuit kunt gaan. Sinds enkele jaren is  Electrabel onderdeel van GDF SUEZ Energie Nederland.

Waarom Electrabel

Electrabel geeft je de keuze uit diverse producten en pakketten. Je kunt voor 1 jarige contracten kiezen maar ook uit 3 jarige pakketten. Wil je alleen gas of alleen stroom dan kan dat ook. Voor mensen die graag milieubewust zijn en graag groene stroom afnemen dan biedt Electrabel ook de optie om te kiezen voor duurzame oplossingen. Wil je nergens aan vast zitten dan heeft Electrabel ook een vrij opzegbare optie. Je zit nergens aan vast en opzeggen en overstappen kan op elk gewenst moment.

Electrabel service

Electrabel helpt hun klanten en potentiele klanten graag bij het beantwoorden van vragen en het afhandelen van klachten en verzoeken. Op de website kun je de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden vinden. Daarnaast kun je via de website je vragen kwijt via een formulier. Binnen 2 werkdagen ontvang je dan een reactie op je vraag, verzoek of klacht. Ben je goed geholpen of is jouw klacht of vraag niet goed afgehandeld? Plaats dan een review op deze pagina. En laat anderen weten wat jouw ervaringen met Electrabel zijn.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Electrabel

profielfoto van Wim
Wim
10-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
291 euro korting

Ik ben afgelopen weekend overgestapt naar electrabel, omdat ze echt een mooie actie hadden. Tot nu toe lijkt alles prima te gaan aangezien ik netjes alles heb ontvangen en ik me 14 dagen bedenktijd krijg. Super!

profielfoto van Lisiane V.
Lisiane V.
15-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen door klantenservice

Ik had een probleem met mijn rekening. Deze had ik ontvangen maar zag dat er een verkeerd maandbedrag op de brief stond.

Ik ben direct gaan bellen en er bleek een probleem te zijn geweest met het systeem waardoor deze fout was ontstaan. De servicedesk heeft dit perfect opgepakt en direct verontschuldiging aangeboden.

Enkele dagen later kreeg ik al een brief waarin alle informatie netjes was aangepast. Echt toppie geregeld en ben heel blij dat alles zo netjes en snel is afgehandeld.

profielfoto van Valentino B.
Valentino B.
10-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede prijs en goede service

Heb onlangs diverse energie bedrijven vergeleken en natuurlijk kijk je altijd naar de prijs. Maar als het dan mis gaat wil ik gewoon ook goede service.

Bij het vergeiljken was electrabel echt niet de goedkoopste maar in combinatie met de service ben ik met ze in zee gegaan. Kost je misschien paar tientjes meer per jaar maar dan kan ik gewoon terecht met mijn vragen bij een goede service desk en dat is ook wat waard. In de kou zitten is ook maar niks.

profielfoto van Willem G.
Willem G.
28-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Net afgesloten met korting

Zojuist een energiecontact afgesloten met Electrabel en met goeie korting. Zat voorheen bij Nuon maar daar lopen de prijzen maar op. Bij Electrabel nu een goeie aanbieding gekregen en meteen op ingegaan. Wel eerst de voorwaarden goed gelezen natuurlijk. En ook die waren best redelijk.

profielfoto van Marleen
Marleen
19-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs is top, maar de mailingen zijn echt irritant

De prijzen zjin echt fantastisch bij Electrabel en ik moet zeggen ehb eigenlijk nooit problemen. Jaarrekening is altijd goed en word weer netjes aangepast op het verbruik enzo. Ook krijgen we na ieder jaar wel een redelijk mooi voorstel.

Waar we wel gek van worden zijn alle zogenaamde acties welke we ontvangen. Hebben ons al 10 keer uitgeschreven maar niks helpt. Kan dit stoppen!

Voor de rest een prima energieleverancier!

profielfoto van Jasper B.
Jasper B.
31-01-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jaarrekening niet ontvagen?

Eigenlijk qua dienst ben ik wel tevreden. Ze leveren energie en dat is ook waar ik voor betaal. Alleen is de service diep triets. Eind december hoor ik een jaarrekening te krijgen en inmiddels zitten we al eind januari en ehb ik nog niks ontvangen. Na 3 mailtjes en verschillende telefoontjes ben ik nog geen stap verder. Misschien toch maar overstappen!

profielfoto van Frank L.
Frank L.
15-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Grote organisatie maakt handelen traag

Als je een probleem hebt moet je soms lang wachten tot je geholpen wordt. Ze zeggen dat ze hun klanten niet als nummertje zien, maar dat voelt wel anders.

Ik heb meerdere malen moeten bellen om de juiste persoon aan de lijn te krijgen en voor ik uiteindelijk was geholpen waren we weken verder. En ik zit dan met de stress.

Ik ben lekker overgestapt naar een kleinere energieaanbieder want dan wordt je wel goed geholpen.

Voor mij geen Electrabel meer.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Je betaald altijd te veel

Ik ben echt geen fan van energiebedrijven. Na het vrijgeven van de markt zijn er zoveel partijen bijgekomen en iedereen roep hetzelfde. Elke energieleverancier zegt dat hij transparant is en echt de goedkoopste met eerlijke prijzen.

Ook Electrabel doet hier aan mee en is zeker geen uitzondering. Aan het eind van de rit betaal je toch altijd teveel.

Waarom ik voor Electrabel heb gekozen is toch om zekerheid en omdat ik in mijn vorige woning ook energie af nam bij Electrabel. Verder zou ik geen reden kunnen bedenken waarom ik perse bij hun zit.
Nooit problemen gehad met de levering van energie en weet gewoon waar ik aan toe ben.

profielfoto van Ben
Ben
02-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters aan de deur

Ik kan niet anders dan dat het een stelletje pannekoeken zijn bij Electrabel. Echt bah wordt er misselijk van!

Paar weken geleden kwam er zo een mannetje voor de deur welke mij ALLEEN informatie wou verschaffen over de energiepakketten en werd mij verzekerd dat ik nergens aan vast zat. Je raadt het al een week geleden krijg ik een contractbevestiging in de bus en heb deze natuurlijk meteen geannuleerd. Wat een viespueken om je meteen een contract door je neus te boren terwijl ik alleen wat informatie wou.

Word van dit soort praktijken doodziek

Schrijf een review over Electrabel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Engie logo Engie
5 beoordelingen
9,2
Vandebron logo Vandebron
1 beoordelingen
10
Vandebron EV Laadpas logo Vandebron EV Laadpas
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie