Eglobalcentral logo

Eglobalcentral reviews, ervaringen en beoordelingen

Eglobalcentral reviews, ervaringen en beoordelingen
1648
Eglobalcentral logo
Website
Eglobalcentral
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Eglobalcentral

Ben je van plan om een nieuwe smartphone of laptop te kopen, dan ben je misschien op de webshop van Eglobalcentral terechtgekomen? Online een bestelling plaatsen doe je vaak niet impulsief, maar na het zorgvuldig lezen van beoordelingen. We hebben een aantal reviews van Eglobalcentral verzameld en gecombineerd met de info die we over het bedrijf wisten te vinden.

Over Eglobalcentral

EGlobal Central is een webshop dat al enkele jaren lang actief was in de verkoop van elektronica. Hoewel het bedrijf is gevestigd in Hongkong, heeft het vestigingen in verschillende delen van de wereld. Zo ook in België en Nederland. Ook in Australië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Polen en Rusland vind je vestigingen. Wanneer we echter vandaag naar de online webwinkel surfen, dan leren we dat ze deze onlangs hebben gesloten. Ook de Amerikaanse website lijkt definitief te zijn afgesloten. Zelf melden ze dat ze nog de huidige bestellingen zullen afronden, maar geen nieuwe meer zullen accepteren.

Waarom kiezen voor Eglobalcentral

Eglobalcentral biedt elektronicaproducten aan, aan de laagste prijzen. Niet alleen proberen ze de prijzen zo laag mogelijk te houden, maar ze zorgen er ook voor dat het online winkelen leuk, voordelig en vooral zonder stress kan. Dit doen ze door een snelle levering en een goede klantenservice. Naast elektronica en gadgets hebben ze hun aanbod uitgebreid tot digitale producten. Ondertussen hebben ze al meer dan 500.000 klanten blij kunnen maken met hun aankoop.

Hun producten zijn 100% origineel en nieuw. Ook zal je als klant niet opgezadeld zitten met verborgen kosten. Het leveren van bestellingen is gratis en gebeurt binnen de 24 werkuren voor producten die ze op voorraad hebben. Betalen kan onder meer via PayPal.

Is Eglobalcentral betrouwbaar?

Wie online zoekt naar beoordelingen over Eglobalcenter, zal een aantal negatieve recensies terug vinden. Deze handelen voornamelijk over de trage levering of weinige hulp van de klantenservice. Hoewel ontevreden klanten altijd voorkomen bij grote online webshops, moeten we wel de kanttekening maken dat het gaat om een Chinese webwinkel. Deze hebben vaak erg weinig van doen met onze autoriteiten en regelgeving. Bij het plaatsen van een bestelling bij Eglobalcentral loop je dus evenveel risico als bij een product aankopen bij bijvoorbeeld Alibaba. Het zorgt ervoor dat het in veel gevallen goed gaat, maar dat er dus ook wel slechtere ervaringen zijn. Dit is vaak het risico dat gepaard gaat met de veel lagere prijzen.

Klantenservice en klachten

EGlobalservice heeft een klantenservice waarbij je terecht kan met je vragen omtrent je bestelling of voor klachten. Via de Live Chat krijg je meteen antwoord. Het bedrijf biedt een retourbeleid van 30 dagen na aankoop en geeft een garantie van 24 maanden op de meeste elektronische producten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al eens een product gekocht via eGlobalcentral? Dan horen we graag hoe jouw ervaringen waren met de webshop? Had je problemen met je bestelling, de levering of het product zelf? Laat het ons weten door een beoordeling te schrijven.

Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
E-style Audio logo
E-style Audio
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Positief

Ik kan eigenlijk niks negatiefs zeggen over de ervaring die ik met dit bedrijf heb gehad. Ik had namelijk besteld via de webshop en dit is allemaal super verlopen. De bestelling is ook snel en correct bezorgd.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tamara K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eglobalcentral
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
E-style Audio logo
E-style Audio
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eglobalcentral een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Eglobalcentral. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eglobalcentral actief?

Eglobalcentral is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica , fotografie , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eglobalcentral reviews? Dan kun je naar de website van Eglobalcentral gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie