Efteling logo

Efteling reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Efteling reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3783
Efteling logo
Website
Efteling
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Efteling

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Efteling? Wij hebben de reviews van Efteling op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Efteling te kopen. Voordat je een pretpark bezoekt, is het altijd fijn om een aantal recensies erop na te slaan. Wat vinden andere bezoekers van het park? Hoe staat het met de wachttijden? En wil je overnachten bij Efteling, dan wil je natuurlijk weten hoe andere gasten de accommodaties beoordelen

Over Efteling

De campagne Efteling.com is bestemd voor het boeken van verblijven en accommodaties die bij dit park horen. Je kunt kiezen uit Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land en het Efteling Hotel. Welke accommodatie je ook kiest, een kaartje voor het park is altijd bij de prijs inbegrepen. Belangrijke pijlers van Efteling zijn creativiteit en professionaliteit. Dit park is al jarenlang het best bezochte van Nederland. Jaarlijks ontvangen ze ongeveer 4.68 miljoen bezoekers. Hierdoor behoren ze tot de top van Europese attractieparken. Efteling ontstond al in 1933. Eigenlijk ging het om een idee voor een sportpark. Uiteindelijk kwam er ook al snel een speeltuin met een draaimolen, een glijbaan, een ponybaan en een kabelbaan. Vervolgens kwam er een natuurbos en in 1952 het Sprookjesbos. In 1972 ontving het park haar eerste grote onderscheiding. Vanaf 2009 is het ook mogelijk om bij de Efteling te overnachten.

Waarom kiezen voor Efteling

Efteling is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Het ene moment zweef je tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment trek je ten strijde tegen een draak. De jongste gasten gaan op reis met Jokie en Jet en echt waaghalzen storten met luid geraas en hoge snelheid de goudmijn van Baron in. Elk jaargetijde heeft in de Efteling zo haar eigen charmes. In de lente word je betoverd door de prachtige bloesem en in de zomer is het heerlijk dat het park lang openblijft. In de herfst is het Sprookjesbos net echt een sprookje en dat geldt natuurlijk ook voor winterse dagen met sneeuw. Na een dag vol avontuur is het helemaal geweldig om sprookjesachtig te overnachten in het Efteling-hotel, een vakantiewoning of een appartement. Deze liggen direct naast het park.

Is Efteling betrouwbaar?

Efteling heeft al een zeer lange geschiedenis achter zich liggen en is een door en door betrouwbaar bedrijf. Ze hebben diverse prijzen en onderscheidingen ontvangen. De klantenservice is op tal van manieren bereikbaar. Verder is Efteling natuurlijk algemeen bekend over zo ongeveer de hele wereld. Wie is er als kind tenslotte nog nooit geweest? Zie je dan ook nog het enorm grote aantal bezoekers dat dit park jaarlijks trekt, dan weet je zeker dat het met de betrouwbaarheid dik in orde is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, dan is het de beste oplossing om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Vaak hebben andere gasten precies dezelfde vraag als jij en op deze manier weet je snel wat je weten wilde. Gaat jouw vraag over iets heel specifieks, dan is dit niet altijd handig. In dat geval kun je de hele dag en avond je vragen stellen aan de digitale assistent. Wil je persoonlijker contact, dan vind je op de website een telefoonnummer. Bel je dat, dan spreek je een van de medewerkers van de klantenservice. Klachten kun je melden via de website

Wil jij ook beoordelen?

Kom jij elk jaar wel een keer bij Efteling? Combineer je dat vaak met een overnachting? Ga je dan naar het hotel, naar een vakantiewoning of een appartement? Het is heel fijn als je een beoordeling op deze pagina wilt achterlaten. Wat zijn voor jou echt de pluspunten van het park en de accommodaties? Ben je ook negatief gestemd over bepaalde onderdelen? Heb je zelfs weleens een klacht ingediend bij dit bedrijf? Vertel in je recensie zo eerlijk en compleet mogelijk over jouw ervaringen. Daarmee help je andere mensen die ook overwegen om Efteling te bezoeken. Of wellicht willen zij weten hoe comfortabel de hotelkamers zijn. Schrijf dus een persoonlijk review en help op die manier een ander.

Reviews over Efteling

Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

7,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Efteling

Het bedrijf Efteling is geverifieerd door ons. De webshop Efteling is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Efteling is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Efteling maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Efteling is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Efteling te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedrogen!

Op 17/10 is er 172,5€ van mijn rekening gegaan nadat ik 5 inkomtickets heb besteld voor 12/11. Ik heb netjes mijn tickets via email ontvangen. Op 12/11 konden mijn tickets niet gescand worden en moest ik langs de klantendienst. Ze beweerden dat het geld terug was gestort op mijn rekening, de reden konden ze niet meedelen. Ik liet hen op mijn app zien dat er enkel is overgeschreven naar de efteling maar ik niets terug ontvangen had. Ze beloofde mij dat de dienst financien ermee bezig waren en ik dit bedrag zou terugkrijgen. Ik moest opnieuw betalen om binnen te mogen. Op haar woord vertrouwend heb ik opnieuw betaald om toch nog van onze dag te kunnen genieten, want we zaten hiervoor anderhalf uur in de wagen. Sinds die dag word ik van het kastje naar de muur gestuurd, De Efteling stuurt mij door naar Adyen, en Adyen zegt dat zij niets kunnen terugstorten en verwijzen mij naar de Efteling! Dit kan toch niet! Ik wil mijn geld terug! Het geld groeit niet aan de bomen! Eerste keer dat ik ben gegaan, het was er enorm druk en hebben niet veel attracties kunnen doen, maar heb sowieso een zure nasmaak door dit voorval! Dus nee, niet voor herhaling vatbaar want vertrouw dit voor geen haar! Was dit opgezet omdat mijn tickets 9€ goedkoper waren dan ter plaatse? Ik heb eerst moeten eisen dat ik het aan hetzelfde tarief wou betalen, eerst 'hadden ze die tickets' niet, en nadat ze zag dat ik boos werd, ging het plots wel! Wees voorzichtig en best ter plekke betalen!

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Asia E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beperkt aanbod in voedsel (ook al zijn er meer eetgelegenheden dan werkende attracties)

Het bestellen van de tickets verliep niet van een leien dakje.
De klantenservice is gelukkig top en heeft al mijn vragen beantwoord.
Attracties waren meer in onderhoud dan actief wat extreem lange wachtrijen veroorzaakten.
We hebben meer rondgelopen dan iets gedaan te hebben in het park.
Vorige keer was ik meer tevreden... en dat voor minder geld.
Het Ravelijn is een echte aanrader

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Evelyne

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Topdag beleefd

Er was voor ieder wat wils. Een heel mooi en net park. Zelfs de regen na 18.00u kon voor ons de pret niet bederven. 1 minpuntje misschien. Er waren een aantal attracties met tijdelijke technische storingen. Maar die werden snel opgelost.

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Efteling


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Efteling een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Efteling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Efteling actief?

Efteling is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Efteling reviews? Dan kun je naar de website van Efteling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie