EcomMedics logo

EcomMedics reviews, ervaringen en beoordelingen

EcomMedics reviews, ervaringen en beoordelingen
283
EcomMedics logo
Website
EcomMedics

Reviews en ervaringen EcomMedics

Twee uiterlijke problemen waar heel wat mensen dagdagelijks mee worstelen zijn het gewicht en het ouder worden. Niet toevallig vind je online heel wat middeltjes terug die anti-aging beloven of spreken over afslanken zonder al te veel moeite. Bij EcomMedics is dat dan ook exact wat je op de website terug kunt vinden. Maar is dit bedrijf dan wel betrouwbaar? De reviews over EcomMedics op deze pagina kunnen je daar misschien iets meer over vertellen. Wat zijn de ervaringen van de mensen die de producten echt uitgetest hebben? Hoe beoordelen zij de kwaliteit van het aanbod van EcomMedics? Zo kan je zelf een goede inschatting maken van de betrouwbaarheid van EcomMedics!

Over EcomMedics

EcomMedics is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van voedingssupplementen en aanverwanten. De specialisatie van het bedrijf ligt zowel bij het afslanken als bij anti-aging. Bij EcomMedics zijn ze zich zeer goed bewust van het feit dat dit een sector is waar heel wat scepsis rond bestaat. Dat is dan ook de reden dat EcomMedics vooral gaat voor een verregaande transparantie. Zo vind je op de website heel wat informatie terug over elk van de producten die verkocht worden. Zo werkt EcomMedics ook met een niet goed, geld terug garantie. Je hebt altijd veertien dagen de tijd om het product in kwestie onder deze garantie terug te sturen. Ontvang je graag meer informatie over EcomMedics of volg je liefst de aanbiedingen op de voet? Dan kan je de social media kanalen van EcomMedics volgen. Ze hebben een Facebook, een Twitter en een LinkedIn.

Waarom kiezen voor EcomMedics?

EcomMedics verkoopt dus voedingssupplementen die helpen bij het afslanken en het verouderingsproces tegen proberen te gaan. Dat zijn dan ook de categorieën waar de website in onderverdeeld is. Je vindt in het assortiment afslankproducten zoals HCG Oral, HCG Tables, HCG Spray+ en Elegance Oral 30. Bij anti-aging vind je producten als de unieke crème Elegance Purelift en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met Klarna, via iDeal, met PayPal, per kredietkaart, met bancontact, via GiroPay, met Sofort en per bankoverschrijving. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gekozen product, de verpakking en jouw locatie. Wat de levertijd betreft kan je bestellingen in de regel binnen de vijf werkdagen verwachten in België, Nederland en Duitsland.

Is EcomMedics betrouwbaar?

Het antwoord op de vraag of EcomMedics betrouwbaar is is een volmondige ja. Zo kan je bij het bestellen van de producten veilig betalen via het betaalplatform Mollie. Ook is de verbinding met de website zelf een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Bovendien beschikt EcomMedics over een eigen klantenservice en hebben ze een grote aanwezigheid op social media. Dat betekent natuurlijk ook dat er heel wat manieren zijn om de reputatie van EcomMedics te kelderen bij slechte service. Op de website zelf vind je de nodige contactgegevens terug en belangrijke informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Ten slotte is het ook zo dat EcomMedics een gecertificeerd lid is van het bekende online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat alle informatie op de website geregeld gecontroleerd wordt en ze aan heel wat criteria van betrouwbaarheid voldoen. Er is dus geen enkele reden om aankopen bij EcomMedics niet te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten? Zit je met een probleem? Of heb je misschien een klacht? In al deze gevallen kan je de klantenservice van EcomMedics contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen. Je kunt ook ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Tevens is het mogelijk om een mail te sturen of via één van de social media kanalen een bericht te sturen. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en geeft in de regel binnen een werkdag een antwoord of een ontvangstbevestiging. Klachten kunnen ook doorgegeven worden aan de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens één van de producten van EcomMedics gebruikt? Of misschien wel meerdere? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met de producten van EcomMedics. Hoe zou je de kwaliteit ervan beoordelen? Ben je tevreden met de levertijd van de producten? Hoe lang doe je met de producten? Zou je overwegen om ze opnieuw te kopen of niet? Schrijf op deze pagina jouw review over EcomMedics en vertel toekomstige bezoekers waar ze wel of niet op moeten letten!

Reviews over EcomMedics
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over EcomMedics

Het bedrijf EcomMedics is geverifieerd door ons. De webshop EcomMedics is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. EcomMedics is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EcomMedics maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EcomMedics is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van EcomMedics. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van EcomMedics.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie prijzen

Ik had een bestelling geplaats en dit proces ging erg snel en gemakkelijk. Één werkdag later werdt alles al bezorgd en alles was correct en goed verpakt. Super tevreden dus met de website.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EcomMedics
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EcomMedics een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EcomMedics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EcomMedics actief?

EcomMedics is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EcomMedics reviews? Dan kun je naar de website van EcomMedics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie