ECCO logo

ECCO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ECCO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4771
ECCO logo
Website
nl.ecco.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ECCO

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen en wil je graag online schoenen bestellen bij de webwinkel ECCO? Kom dan eerst meer over deze onderneming te weten en lees waarom je wel of juist niet bij ECCO moet bestellen. Lees daarnaast of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is en of de webwinkel een goede klantenservice heeft. Bekijk ten slotte tal van reviews van huidige klanten van ECCO en krijg een betere indruk van deze onderneming. Na het lezen van deze tekst kun je zelf een goede weloverwogen aankoopbeslissing maken.

Over ECCO

ECCO is een bedrijf dat is opgericht door de schoenmakers Birte en Karl Toosbuy in 1963 in Bredebro, Denemarken. ECCO is al generaties lang bekend vanwege de kwalitatieve schoenen die het merk produceert. De schoenen van het merk zijn tegenwoordig te koop in tal van plekken over de hele wereld. Het bedrijf maakt gebruik van haar eigen leerlooierijen en hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Naast schoenen kun je bij ECCO ook terecht voor diverse andere producten, zoals riemen, sokken en tassen.

Waarom kiezen voor ECCO

ECCO is een bedrijf dat dankzij luxe materialen kiest voor kwaliteit. De producten van het merk hebben een luxueuze uitstraling en zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan. Het merk heeft items in tal van verschillende stijlen en biedt zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen tal van opties. Naast een ruime keuze biedt het bedrijf een uitstekende service. Zo worden producten snel bij je thuisbezorgd en kun je producten zorgeloos retourneren.

Is ECCO betrouwbaar?

ECCO is al vele jaren een begrip in de mode en schoenenbranche. Het merk is te koop in diverse fysieke winkels over heel Nederland. Het merk heeft een goede naamsbekendheid en tal van positieve terugkerende klanten. Naast dat het merk te koop is in vele fysieke winkels heeft ECCO ook een betrouwbare webwinkel, waar je zonder problemen veilig een aankoop kunt doen. De ECCO webwinkel is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Indien je graag in contact komt met de klantenservice van ECCO kun je dit het beste doen via telefonisch contact of via het webformulier op de website. Een medewerker van ECCO staat je graag te woord en helpt je bij het oplossen van eventuele klachten. Doorgaans word je snel geholpen en wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing. Het bedrijf is daarnaast actief op verschillende sociale mediakanalen. Ook via deze wegen kun je met het bedrijf in contact komen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een ECCO klant? Laat dan een beoordeling achter en schrijf waarom andere kopers juist wel of niet bij ECCO moeten bestellen. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je tevreden bent met de kwaliteit die ECCO heeft geleverd, of jouw bestelling snel werd thuisbezorgd en schrijf of je ECCO aan vrienden en familie zou aanbevelen. Schrijf daarnaast ook in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice van ECCO, indien je contact hebt gezocht met de klantenservice. Met jouw review help je andere kopers met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over ECCO

Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Palladium logo
Palladium
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over ECCO

ECCO is geverifieerd door ons expert team. De webshop ECCO bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ECCO lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ECCO. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ECCO is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van nl.ecco.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ECCO.

Geplaatst op: 27-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ECCO


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Palladium logo
Palladium
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ECCO een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ECCO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ECCO actief?

ECCO is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ECCO reviews? Dan kun je naar de website van ECCO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie