EagleLodges logo

EagleLodges reviews, ervaringen en beoordelingen

EagleLodges reviews, ervaringen en beoordelingen
4594
EagleLodges logo
Website
EagleLodges
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen EagleLodges

In het leven dat we vandaag de dag collectief leiden is er weinig ruimte voor echte ontspanning. Weinig ruimte voor alles even los te laten en terug te keren naar de aarde zoals zij is. Ben jij op zoek naar een unieke manier om je verbonden te voelen met de mens als geheel? Heb jij interesse in Animisme of wil je gewoon een authentieke ervaring? Dan is EagleLodges exact wat je zoekt. Bij EagleLodges kan je in groep terecht in zweethutten gebaseerd op eeuwenlange tradities. Maar is EagleLodges daarvoor de juiste keuze? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Die beoordelingen en reviews, of ze nu positief of negatief zijn, lees je hier!

Over EagleLodges

EagleLodges is een onderneming die enige tijd geleden werd opgericht door Jeroen Wolff. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van ceremonies in zweethutten. Deze zweethutten vind je middenin het grootste loofbos van Nederland. Wat is dat nu exact? Een zweethut is een locatie waarin stenen op een groot vuur verwarmd worden. De groep zit tijdens de ceremonie rond de stenen en een emmer water wordt over de stenen uitgekapt voor de ceremonie. Het resultaat? Een mystieke sfeer en de mogelijkheid om dieper tot meditatie over te gaan dan ooit tevoren. Het is een ceremonie voor inzichten en doorbraken en vooral om één met de natuur te worden. De ceremonies van EagleLodges zijn toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Je kunt ze boeken met vrienden en/of familie of gewoon lekker alleen.

Waarom kiezen voor EagleLodges?

EagleLodges biedt een uniek concept aan dat je binnen Nederland voor de rest niet terug zult vinden. Bovendien heeft EagleLodges ook heel wat ervaring met de voorbereiden en uitvoeren van de ceremonies. En uiteraard ook de nazorg na de ceremonie. Op de website kan je jouw plekje voor één van de ceremonies reserveren of informatie over de praktische uitvoering terugvinden. Ook vind je er de mogelijkheid om de zogenaamde MoonLodges of MenFires te boeken. De MoonLodges zijn ceremonies specifiek voor vrouwen en bij MenFires vind je enkel mannen terug. Ook dit geeft weer een geheel eigen ervaring aan het hele gebeuren. Op de website van EagleLodges vind je ook tal van mogelijkheden om in de buurt te overnachten. Heb je een ticket gekocht? Dan kan je dit niet meer annuleren maar desgewenst wel verplaatsen naar een andere datum. Ook is het mogelijk om een ticket over te dragen aan een andere persoon mocht je toch verhinderd zijn of twijfels hebben.

Is EagleLodges betrouwbaar?

EagleLodges is ondertussen al enkele jaren actief binnen de sector en heeft dan ook al heel wat ervaring opgedaan in het organiseren van dergelijke ceremonies. Je hoeft je voor de praktische uitvoering dan ook geen zorgen te maken. Op de website van EagleLodges vind je bovendien reviews terug van klanten van EagleLodges. Ook vind je hier de veelgestelde vragen en de klantendienst waar je bij problemen bij terecht kunt. Er is een duidelijke privacy policy en er zijn algemene voorwaarden beschreven op de website. Die website is bovendien veilige verbonden met het internet op basis van het SSL-certificaat. Ten slotte is het zo dat EagleLodges een Nederlands bedrijf is en dus ook onder de Nederlandse wetgeving valt.

Klantenservice en klachten

Zit je met een dringende vraag voor EagleLodges? Dan is de eerste stap altijd om even de veelgestelde vragen door te nemen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan heb je diverse opties om de klantendienst van EagleLodges te contacteren. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt echter ook een mailtje sturen! EagleLodges zal op vragen meestal reageren binnen de twee werkdagen. Heb je geen vraag maar een klacht? Dan krijg je bij het opsturen van jouw klacht altijd een ontvangstbevestiging. Een inhoudelijk antwoord of een indicatie van de termijn van dat antwoord ontvang je ten laatste twee weken later.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit al eens een ceremonie van EagleLodges ervaren? Dan heb je ongetwijfeld ook wel iets te vertellen over EagleLodges. Wat vond jij van de ceremonie? Is de begeleiding van het bedrijf goed? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zou je de prijs-kwaliteitsverhouding van EagleLodges beoordelen? Zou je in de toekomst opnieuw een ceremonie van EagleLodges bijwonen? Waarom wel of waarom niet? Schrijf jouw review over EagleLodges op deze pagina en vertel anderen over de sterke en zwakke punten van EagleLodges!

Reviews over EagleLodges
Gerelateerde bedrijven
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Loxam logo
Loxam
3 beoordelingen
8,3
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over EagleLodges

EagleLodges is geverifieerd door ons expert team. De webshop EagleLodges bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is EagleLodges lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via EagleLodges. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van EagleLodges is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van EagleLodges. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van EagleLodges.

Geplaatst op: 30-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EagleLodges
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Loxam logo
Loxam
3 beoordelingen
8,3
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EagleLodges een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EagleLodges. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EagleLodges actief?

EagleLodges is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EagleLodges reviews? Dan kun je naar de website van EagleLodges gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie