Drouwenerzand logo

Drouwenerzand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Drouwenerzand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1640
Drouwenerzand logo
Website
drouwenerzand.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Drouwenerzand

Als je nou echt een keer een heerlijk weekendje of weekje weg wilt, dan zou Drouwenerzand een perfecte locatie kunnen zijn. Om beter in beeld te krijgen of Drouwenerzand ook iets is voor jou en jouw gezin, hebben we de reviews en ervaringen bekeken en voor je samengevat. Zo heb je een prima beeld van wat Drouwenerzand precies is. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of je inderdaad richting Drouwenerzand in Drenthe gaat of niet.

Over Drouwenerzand

Drouwenerzand is een camping/bungalowpark met een attractiepark als centraal punt. Je kunt overnachten op de camping, in een hotel of op een bungalowpark en het park biedt daarnaast enkele verrassende en unieke overnachtingsmogelijkheden. Hoe je ook overnacht, je hebt steeds toegang tot het attractiepark. Behalve dit pretpark is de omgeving vooral groen en leent het zich uitstekend voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Je vindt er hunebedden en ook Hunzehoofdstad Borger ligt op steenworp afstand.

Waarom kiezen voor Drouwenerzand

Door te kiezen voor Drouwenerzand met het attractiepark, kun je – hoe gek het ook klinkt- geld besparen. Het attractiepark hanteert namelijk de all-inclusive formule en dat betekent dat snacks, frites, dagsoep, vers fruit, koffie, thee en ranja elke dag opnieuw onbeperkt verkrijgbaar is. Hoef je dus ’s avonds niet te koken. Het attractiepark heeft vooral kinderen in de basisschoolleeftijd heel erg veel te bieden. Je hebt er uitstekende wifi en het park ligt er elke dag opnieuw keurig netjes bij.

Is Drouwenerzand betrouwbaar?

Drouwenerzand is aantoonbaar betrouwbaar en wordt bovendien als zodanig beoordeeld door de klanten, zo staat te lezen in de reviews en ervaringen. Zeker is dat Drouwenerzand onlangs is uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe. Knap werk, want daarmee versloeg het dus het bekende dierenpark Wildlands in het naburige Emmen. Drouwenerzand beschikt eveneens over het Keurmerk Voedsel Veiligheid, waardoor je weet dat wat je in het park eet gewoon goed is. Drouwenerzand is daarnaast een park van de ”˜Rookvrije Generatie’. Tenslotte krijgt het van de ANWB het cijfer 9,2 van de ANWB. En dus kan gesteld worden dat Drouwenerzand gewoon een betrouwbaar en vooral fijn vakantiepark is.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou tijdens je verblijf een klacht hebben of al eerder, aarzel niet en neem gewoon snel contact op met Drouwenerzand. Dat kan op verschillende manieren. De kortste klap is gewoon bellen, het sturen van een e-mail is eveneens een mogelijkheid om je klacht in te dienen. Dit kan uiteraard ook schriftelijk. Wil je nou steeds op de hoogte blijven van Drouwenerzand, kies dan voor het gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets ontgaat als het dit mooie, Drentse park betreft. Drouwenerzand is eveneens actief op Facebook en Twitter. Op die manier kun je dus ook nog contact zoeken met het vakantiepark.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordelingen van mensen die al eens te gast waren in het vakantiepark heb jij een compleet beeld gekregen van Drouwenerzand. Nu kun je zelf een weloverwogen keuze maken. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help je andere mensen ook als ze iets te kiezen hebben.

Reviews over Drouwenerzand

Gerelateerde bedrijven

EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Drouwenerzand

Het bedrijf Drouwenerzand is geverifieerd door ons. De webshop drouwenerzand.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Drouwenerzand is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Drouwenerzand maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van drouwenerzand.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van drouwenerzand.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Drouwenerzand.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk attractiepark.

Sinds de laatste keer dat we hier waren hebben ze alles erg netjes opgeknapt en weer moderner gemaakt. Het is altijd erg leuk en de kinderen hebben altijd de tijd van hun leven als we hier weer naar toe gaan.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem S.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drouwenerzand


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drouwenerzand een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Drouwenerzand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drouwenerzand actief?

Drouwenerzand is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drouwenerzand reviews? Dan kun je naar de website van Drouwenerzand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie