Drogisterij-andrea.nl logo

Drogisterij-andrea.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Drogisterij-andrea.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1636
Drogisterij-andrea.nl logo
Website
Drogisterij-andrea.nl

Reviews en Ervaringen Drogisterij-andrea.nl

Wil je graag producten bestellen bij de online webwinkel van Drogisterij-andrea.nl, maar wil je eerst graag wat meer te weten komen over deze drogisterij en weten of de onderneming betrouwbaar is? Bekijk dan eerst goed de informatie op deze pagina. Wij hebben de ervaringen van Drogisterij-andrea.nl namelijk voor jou op een rij gezet, zodat je na het lezen van de reviews en ervaringen eenvoudig zelf een weloverwogen beslissing kunt maken om wel of niet bij Drogisterij-andrea.nl een bestelling te plaatsen.

Over Drogisterij-andrea.nl

Drogisterij-andrea.nl is een online drogisterij. De drogisterij is onderdeel van de onderneming de Drogisterij en Parfumerie Beekbergen (de lokale Drogisterij Andrea in Beekbergen). Deze drogisterij is een waar begrip in haar regio en kent vele tevreden vaste klanten. Bij deze drogisterij kun je terecht voor advies en goede service en kun je vertrouwen op deskundigheid. Op de webwinkel kun je terecht voor al jouw drogisterij benodigdheden en profiteer je van een groot assortiment en een goede en snelle service.

Waarom kiezen voor Drogisterij-andrea.nl

Bij Drogisterij-andreal.nl kun je terecht voor tal van producten, zoals bijvoorbeeld voor geneesmiddelen zonder voorschrift, lichaamsverzorgingsproducten, parfums en deodorant, kindervoeding en tal van andere verzorgingsproducten. De webwinkel heeft ook een brede greep aan bekende A-merken, zoals bijvoorbeeld Adidas, Axe, Rexona, Sebamed, Pampers, Gillette, en Oral-B, en biedt deze aan voor de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. Je vindt dus hier dus ook ongetwijfeld je favoriete en vertrouwede artikelen. Daarnaast levert het bedrijf de producten ook snel bij je thuis en biedt Drogisterij-andrea.nl gunstige algemene voorwaarden. Zo worden bestellingen boven de €35 in Nederland en België, gratis bij je huisbezorgd, en staat het deskundige personeel van de drogisterij je altijd (persoonlijk of telefonisch) te woord voor uitgebreid advies over de producten.

Is Drogisterij-andrea.nl betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet in een webwinkel is het altijd raadzaam om de legitimiteit van de onderneming in twijfel te trekken. Echter hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van Drogisterij-andrea.nl. Gezien het feit dat de onderneming achter de webwinkel Drogisterij-andrea.nl ook een bekende fysieke winkel heeft, is de webshop dan ook zeker te vertrouwen. De drogist heeft een brede klantenkring, tal van positieve klantenbeoordelingen en is de drogisterij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook voldoet de webwinkel aan de gestelde veiligheidsnormen en beschikt de webwinkel over een veilig en betrouwbaar keurmerk en verschillende veilige online betaalmethoden. Daarnaast biedt Drogisterij-andrea.nl gunstige bestellings- en leveringsvoorwaarden en kun je artikelen zorgeloos retourneren. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij Drogisterij-andrea.nl

Klantenservice en klachten

Drogisterij-andrea.nl heeft een toegankelijke klantenservice. Indien je graag in contact komt met Drogisterij-andrea.nl kun je dit eenvoudig doen via de telefoon of via de mail. Je kunt de klantenservice van Drogisterij-andrea.nl benaderen voor vragen, advies en voor eventuele klachten. Doorgaans word je snel door Drogisterij-andrea.nl geholpen. Daarnaast biedt de onderneming de mogelijkheid om producten terug te sturen indien de geleverde producten niet geheel naar wens zijn. Dit kan bij Drogisterij-andrea.nl binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Je aankoopbedrag zal na het indienen van de retourmelding spoedig worden teruggestort. Indien je niet geheel tevreden bent over je aankoop kun je ook terecht in de fysieke drogisterij in Beekbergen voor het omruilen of retourneren van je producten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een bestaande klant van de webwinkel Drogisterij-andrea.nl, en wil je andere potentiële klanten helpen om een goede beslissing te maken om bij deze webshop te kopen? Schrijf dan een recensie voor andere potentiële klanten en zorg dat zij een goed beeld kunnen krijgen van de Drogisterij-andrea.nl om zelf een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet een bestelling te plaatsen bij de drogisterij. Schrijf bijvoorbeeld of de producten snel geleverd werden, of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten en of je spoedig werd geholpen door de klantenservice indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je de drogisterij aan andere zou aanbevelen.

Reviews over Drogisterij-andrea.nl
Gerelateerde bedrijven
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Drogisterij-andrea.nl

Drogisterij-andrea.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Drogisterij-andrea.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Drogisterij-andrea.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Drogisterij-andrea.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Drogisterij-andrea.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Drogisterij-andrea.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Drogisterij-andrea.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een prima adres om wat te bestellen.

Een betrouwbare zaak om dingetjes te bestellen. En een vlotte levering hiervan. Het bestellen van producten gaat erg gemakkelijk. En nog erg betaalbare ook. Een echte aanrader voor iedereen.

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levertijden

Deze drogisterij was een van de beste die ik heb kunnen vinden. Ze werken erg prettig en alles word ook super snel geleverd. Erg handig als je snel met spoed bepaalde spullen nodig hebt.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah G.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drogisterij-andrea.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drogisterij-andrea.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Drogisterij-andrea.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drogisterij-andrea.nl actief?

Drogisterij-andrea.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drogisterij-andrea.nl reviews? Dan kun je naar de website van Drogisterij-andrea.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie