DreamGame logo

DreamGame reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DreamGame reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4297
DreamGame logo
Website
dreamgame.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DreamGame

Als fervente gamer is het makkelijker geworden dan ooit om games aan te kopen of gamecodes voor het vrijspelen van bepaalde features. Tegenwoordig hoef je niet meer langs te gaan in de winkel, maar kun je online je spel kopen en meteen beginnen spelen. Misschien heb je wel al eens gehoord van het platform DreamGame? Overweeg je om hier een spel of een gamecode te bestellen? Dan lees je het best eerst wat reviews om de betrouwbaarheid te verifiëren. Om het je gemakkelijk te maken hebben we heel wat informatie over de website verzameld en deze gecombineerd met de beoordelingen van voorgaande klanten.

Over DreamGame

DreamGame is de webshop voor alles wat met digitale games te maken heeft. De website begon als een uit de hand gelopen hobby. Het werd opgericht in 2013 door een groep gamers die games wilden aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Ondertussen zijn ze officiële verdeler van heel wat gereputeerde uitgevers waardoor ze de games en software aan de beste prijzen kunnen aanbieden.

Het bedrijf begon als een kleine webshop en is uitgegroeid tot een website met meer dan 4000 producten. Het wordt gerund vanuit Apeldoorn en richt zich niet alleen op Nederland, maar verkoopt ook aan klanten uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en de VS.

Waarom kiezen voor DreamGame

Bij DreamGame vind je een indrukwekkend aanbod aan digitale games, software keys en giftkaarten. Dit voor verschillende game consoles zoals pc, Mac, Playstation, Nintento en Xbox. Als officiële deler kunnen ze de beste prijzen aanbieden en worden er regelmatig kortingsacties gehouden.

Het aanbod bestaat uit de grotere triple A spellen tot kleinere budget titels.

Wat DreamGame echt goed maakt is dat de webshop wordt gerund door mensen met eenzelfde passie voor gaming. Omdat ze zelf ook games spelen weten ze perfect wat hun klanten verlangen en wensen.

Is DreamGame betrouwbaar?

Alle gegevens van het bedrijf en hun eigenaars is terug te vinden op de website. Daarnaast zijn ze ook officiële verdeler van heel wat bekende game uitgevers, wat hun betrouwbaarheid versterkt.

Via DreamGame kun je ook veilig betalen wat erg belangrijk is via een website. Betalen kan veilig via Ideal en de bestelling wordt meteen beschikbaar. Zo hoef je niet lang te wachten om je game te spelen.

Klantenservice en klachten

Heb je problemen met een aankoop of heb je vragen omtrent een bestelling? Dan is er de klantenservice van DreamGame om je te helpen. Dreamgame is zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Hun kantooruren zijn op iedere werkdag tussen 9u en 18u, dus wellicht heb je op deze momenten de meeste kans om een antwoord te krijgen.

Verder is er ook een contactformulier op hun website voor vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf al een game, gamecode of software besteld via DreamGame? Ben je tevreden van je aankoop? Had je problemen met je bestelling of heb je al ervaring gehad met hun klantenservice? We horen graag hoe jouw ervaring met DreamGame was. Daarom nodigen we je uit om een review te schrijven. Zo kunnen toekomstige klanten een beter beeld vormen van de webshop en hun betrouwbaarheid.

Reviews over DreamGame

Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Zigiz logo
Zigiz
5 beoordelingen
6,6
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over DreamGame

Ons team van experts heeft DreamGame geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DreamGame bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DreamGame is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DreamGame is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van dreamgame.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DreamGame.

Geplaatst op: 10-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over DreamGame


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Zigiz logo
Zigiz
5 beoordelingen
6,6
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DreamGame een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DreamGame. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DreamGame actief?

DreamGame is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DreamGame reviews? Dan kun je naar de website van DreamGame gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie