Dong Energie logo

Dong Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 7,3
Dong Energie logo
Dong Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 7,3
Beoordeling
3 beoordelingen
7,3
5 sterren
67%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
33%
7,3
7,3
7,3
7,3

Gerelateerde bedrijven

Essent logo Essent
12 beoordelingen
6
ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Dong Energie ervaringen

Lees hier alle Dong Energie ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze energieaanbieder. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Dong Energie, dan kan je jouw Dong Energie ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Dong Energie

Dong Energie is een energieleverancier die het graag simpel wil houden voor klanten. Waar had je geen keuze in welke energieleverancier je wilde gebruiken maar met het vrijgeven van de markt kan je als consument en als bedrijf zelf de beste aanbieder kiezen. Dat is voor consumenten en bedrijven prettig maar alle energieleveranciers vergelijken is nog niet zo makkelijk. Het nadeel is dat veel mensen de energiebedrijven niet meer vertrouwen. En daar wil Dong Energie een verandering in brengen. Met duidelijkheid en zekerheid voor de klant is Dong Energie de energieleverancier waar je echt als klant wordt behandeld en weet waar je aan toe bent.

Dong Energie duidelijkheid

Dong Energie geeft de  klant duidelijke producten, tarieven en maakt afspraken waar je van op aan kan. En als je vragen hebt dan is Dong Energie er voor je om je te helpen met het vinden van de antwoorden. Direct iemand aan de telefoon krijgen, en ook echt geholpen worden is waar Dong Energie zich voor inzet. Dong Energie is niet van de tijdelijke acties of tijdelijke actietarieven waar je vervolgens als de actie voorbij is weer veel te veel betaald. Klanten van Dong Energie betalen altijd de laagste prijs of je nou al jaren klant bent of nieuwe klant wilt worden.

Dong Energie duurzame energie

Dong Energie investeerd in duurzame energieopwekking. Zo wordt er geïnvesteerd in windenergie en niet in kolencentrales. In de komende jaren wil Dong Energie 85% van alle elektriciteit dan ook duurzaam produceren.

Waarom Dong Energie

Dong Energie wil het anders aanpakken en beter zijn dan andere energieaanbieders. Door niet de grootste te zijn kan het bedrijf flexibel en slagvaardig opereren. Niet kijken wat anderen doen maar zelf een eigen koers varen is voor Dong Energie belangrijk.

Dong Energie ervaringen en klachten

Ben jij klant bij Dong Energie en wil jij je Dong Energie ervaringen delen? Of heb je probleem gehad met het bedrijf, diensten of de website? Schrijf dan je Dong Energie ervaringen op in een review en geef Dong Energie een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Dong Energie

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal top!

Ik heb jarenlang bij Oxxio gezeten, maar daar had ik altijd gezeur met mijn jaarrekening. Meestal kreeg ik de jaarrekening 8 tot 10 weken te laat waardoor ik er altijd achteraan moest bellen. Nu bij Don Energy kreeg ik binnen 2 weken mijn jaarrekening waardoor ik gewoon meteen kan zien waar ik aantoe ben. helemaal top dus!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet gekozen voor Dong, maar een fantastisch service

Telefonisch een offerte aangeboden gekregen door Dong en dat klonk allemaal prima. Ik heb de offerte dus toegezegd, maar nog wel met de aantekening erbij dat ik 7 dagen bedenktijd wou. Ik ben ni de tussentijd even gaan zoeken op het internet en bij mij kwam Essent er goedkoper uit. Ik gebeld naar Dong en zij gaven aan het erg jammer te vinden dat ik voor Essent koos en hebben natuurlijk nog getracht me te houden. Uiteindelijk na een paar keer vragne of ik echt niet wou blijven, hebben ze het contract afgezegd en was ik vrij om naar Essent te gaan. Okal ga ik dus niet naar Dong, omdat Essent gewoon net iets goekoper is, hebben ze me wel fantastisch te woord gestaan! Good Job Dong!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-05-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vanplaats geld terug, moest ik geld betalen

Ik ben inmiddels al een jaar geen klant meer bij Dong Energie, maar ik kwam erachter dat ze in die tijd de tarieven hadden verwisesld van hoog en laag.

Ik had toen dus teveel betaald en heb dus even contact opgezogd en zonder probleem werd ik geholpen en zou het probleem verholpen worden. Helaas werd er vanplaats een klein bedrag bijgestord 400 euro afgehaald.

Ik dus weer contact opgezocht en de medewerkster zei dat ze er niks van begreep en over een aantal dagen weer contact met mij zou opnemen. Maar je raad het al ook deze keer ging het fout. In de brief welke ik kreeg stond dat ik geen 400 euro moest bijbetalen, maar ik hoefde maar 100 euro bij te betalen.

Inmiddels ben ik nog steeds in gesprek en lijkt het nu dan eindelijk goed te komen! Maar ongeofelijk wat een gezeur je kan krijgen met zo ee ngroot bedrijf

Schrijf een review over Dong Energie

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Essent logo Essent
12 beoordelingen
6
ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie