Directondergoed.nl logo

Directondergoed.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Directondergoed.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1629
Directondergoed.nl logo
Website
directondergoed.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Directondergoed.nl

Ondergoed is iets dat iedereen nodig heeft. Of je nu gaat sporten, op weg bent naar het werk of lekker thuis rondloopt: ondergoed heb je zo goed als altijd aan. Op een website als Directondergoed.nl kan je een ruim assortiment aan ondergoed voor diverse gelegenheden terugvinden. Maar wat is de kwaliteit van dat ondergoed? Kan je deze website wel echt vertrouwen? Wordt het ondergoed ook echt geleverd? De ervaringen en beoordelingen van anderen kunnen je hierbij helpen. Op deze pagina vind je dan ook reviews over Directondergoed.nl. Zo schat jij beter in wat Directondergoed.nl voor jou wel of niet kan betekenen.

Over Directondergoed.nl

Directondergoed.nl is een website waar je een ruim assortiment aan verschillende soorten ondergoed op de kop kunt tikken. De website zelf is een initiatief van ByBill Media en werd al opgericht in 2007. Dat betekent dat Directondergoed.nl een weelde aan ervaring heeft in zowel de online verkoop als de verkoop van ondergoed. Directondergoed.nl richt zich in de eerste plaats op de prijsbewuste consument die toch op zoek is naar een kwaliteitsmerk. In het assortiment van de website vind je immers A-merken zoals Calvin Klein, Armani, Bjorn Borg, Muchachomalo en Happy Socks aan de laagste prijzen die je online terug kunt vinden. Naast de prijs steunt Directondergoed.nl op het grote aanbod en een vlotte service. Bij vragen of problemen kan je de klantenservice contacteren en ook via social media is het altijd mogelijk om contact te leggen. De Facebookpagina of het Instagramprofiel kan je alternatief ook volgen voor nieuwtjes wat betreft Directondergoed.nl.

Waarom kiezen voor Directondergoed.nl?

Kiezen voor Directondergoed.nl is kiezen voor een ruim aanbod aan ondergoed en accessoires tegen een goede prijs. Bovendien kan er altijd nog wel wat af van die prijs. Door je bijvoorbeeld in te schrijven op de nieuwsbrief van de webshop ontvang je 5% korting op je volgende aankoop. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: heren, dames, kids, merken, verrassingsdeals en voordeelpakketten. Tevens is er een pagina gewijd aan sales voor wie op zoek is naar ondergoed en aanverwanten tegen een prijsje. Bij Directondergoed.nl vind je naast ondergoed immers ook producten als sokken, T-shirts, sportkleding, slippers, zwemkleding en accessoires. Heb je een keuze kunnen maken? Dan ontvang je jouw bestellen reeds de volgende dag mits je deze plaatste voor 22:30 uur. Levering is gratis vanaf een besteed bedrag van veertig euro. Onder de veertig euro betaal je 4,95 euro verzendkosten binnen Nederland en 5,15 euro verzendkosten binnen België. Betalen kan met iDeal, AfterPay, PayPal, Mastercard, Visa en ook via een gewone bankoverschrijving. Komt er toch iets tussen en verander je van idee? Dan krijg je van Directondergoed.nl dertig dagen de tijd om kosteloos te retourneren.

Is Directondergoed.nl betrouwbaar?

Directondergoed.nl is absoluut een betrouwbare website. Niet alleen beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice om vragen en/of problemen op te lossen, maar bovendien bestaat Directondergoed.nl al sinds 2007. Dat is een lange tijd om een goede reputatie op te bouwen. Ook is het zo dat je op de website zelf een duidelijk contactadres terug kunt vinden net als het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. De verbinding met de website is een veilige verbinding en Directondergoed.nl publiceert ook duidelijke algemene voorwaarden en een heuse privacy policy. Bovendien is er ook een aanwezigheid op sociale media wat op zijn minst suggereert dat ze bij Directondergoed.nl niets te verbergen hebben.

Klantenservice en klachten

Het spreekt voor zich dat het altijd mogelijk is dat een onverwachte situatie voorkomt of dat je met vragen zit waar je geen antwoord op kunt vinden. In deze gevallen kan je bij Directondergoed.nl de klantenservice contacteren op werkdagen. Dat kan telefonisch of per mail. Daarnaast is het ook mogelijk om via de social media profielen op Facebook en Instagram een bericht te sturen. Heb je een klacht over een bepaalde bestelling of nog iets anders? Dan kan je deze per mail overmaken aan Directondergoed.nl. Een andere optie is om het ODR-platform van de Europese Commissie te gebruiken. Dit platform werd speciaal opgericht door de Europese Commissie om klachten betreffende online winkelen aan te pakken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Directondergoed.nl? Misschien kocht je er al eens ondergoed van of kreeg je een kledingstuk gekocht via Directondergoed.nl cadeau? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar mensen die hun ervaringen met Directondergoed.nl willen delen. Hoe beoordeel jij de kwaliteit van de producten? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zou je derden aanraden om te shoppen bij Directondergoed.nl of net niet? Laat het weten in een review op deze pagina!

Reviews over Directondergoed.nl

Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
25 beoordelingen
4,7
Bamboo basics logo
Bamboo basics
1 beoordeling
8,5
Justunderwear logo
Justunderwear
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Oplichters

Inmiddels een week geleden boxers besteld via de website voor 23.59 uur. Volgende dag zouden deze geleverd moeten worden. Na twee dagen nog steeds niks. Vervolgens contact gezocht en een reactie gekregen dat ze per ongeluk niet meegenomen zijn maar ik andere mocht kiezen. Heb aangegeven qua kwaliteit en stof gelijkwaardig te willen. Hierna geen reactie meer en na meerdere e-mails blijft reactie uit. Betaling direct voldaan! zeer slecht!

Geplaatst op: 20-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fariez A.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt een top website

Ik heb hier ondergoed besteld om half 12 in de avond en was nog wel sceptisch of het echt de volgende dag nog in huis zou komen en ja hoor, de volgende dag lag deze op de deurmat. Super!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Directondergoed.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
25 beoordelingen
4,7
Bamboo basics logo
Bamboo basics
1 beoordeling
8,5
Justunderwear logo
Justunderwear
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Directondergoed.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Directondergoed.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Directondergoed.nl actief?

Directondergoed.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Directondergoed.nl reviews? Dan kun je naar de website van Directondergoed.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie