DigiDetective logo

DigiDetective reviews, ervaringen en beoordelingen

DigiDetective reviews, ervaringen en beoordelingen
2885
DigiDetective logo
Website
DigiDetective

Reviews en ervaringen DigiDetective

Zoek jij een vermakelijke online activiteit? Dan zou je eens aan DigiDetective moeten denken. Wij hebben de reviews en ervaringen voor je samengevat, zodat jij een beter beeld krijgt van wat DigiDetective precies is en wat het aan kan bieden. Op grond van deze extra informatie kun je zelf beslissen om ook gebruik te maken van de diensten van DigiDetective.

Over DigiDetective

DigiDetective is een corona-proof activiteit. De activiteit is uitermate geschikt als online teamuitje, een borrel, familie en een vriendenweekend. DigiDetective zou je prima een kruising kunnen noemen tussen een online escaperoom en een detective zaak. Je speelt het in kleine groepen en je speelt het volledig digitaal. DigiDetective heeft aan alles gedacht en het is er in zowel de Nederlandse en de Engelse taal.

Waarom kiezen voor DigiDetective?

Door DigiDetective kruip je in de huid van een rechercheur. Als groep word je een zaak toegewezen en door het combineren van verschillende aanwijzingen kom je er achter wie de dader is. Je wordt gedurende de zaak steeds uitgedaagd om onderzoek te doen op internet of sociale media, hints van getuigen te checken, alibi’s te controleren en om andere betrokkenen te contacteren. Je wordt een hele middag of avond vermaakt, er is sprake van interactie, samenwerking én gezelligheid. DigiDetective is voordeliger dan elk ander uitje. Uiteraard wordt het team dat de dader weet te ontmaskeren na afloop in het zonnetje gezet.

Is DigiDetective betrouwbaar?

De mensen die de online detective competitie al eens speelden, oordelen in hun reviews en ervaringen dat je met DigiDetective een betrouwbare partner hebt gevonden. Met DigiDetective ben je zeker van een heerlijke groepsactiviteit die uitstekend in elkaar zit. Betrouwbaar is ook de steun en toeverlaat Sarah. De chatbot helpt je als je als team muurvast zit, Sarah weet je met subtiele aanwijzingen alsnog in de richting van de dader te krijgen. Het feit dat grote bedrijven als ABN AMRO, Ordina, de gemeente Amsterdam, KPMG en P&G naar volle tevredenheid DigiDetective speelden, geeft zeker ook vertrouwen.

Klantenservice en klachten

In de beoordelingen wordt niet over klachten gesproken. Die blijken er niet te zijn. Omdat het echter mensenwerk blijft, kan er altijd een keer iets fout gaan. Bij DigiDetective is men van de korte lijnen en houdt men er van om klachten zo snel mogelijk op te lossen. Daarom kun je zeer snel contact leggen via een speciaal WhatsApp nummer dat je op de website van DigiDetective vindt. Het is een zeer snelle manier om direct contact te leggen met deze aanbieder. Dat betekent ook dat de klacht vaak snel opgelost is.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt het meest aan beoordelingen van mensen die al eens DigiDetective speelden. Die informatie is onafhankelijk en praktisch. Na het lezen van de beoordelingen weet je precies wat je kunt verwachten. Nu jij zelf de toegevoegde waarde van beoordelingen aan den lijve hebt ondervonden, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Fanatical logo
Fanatical
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over DigiDetective

Het bedrijf DigiDetective is geverifieerd door ons. De webshop DigiDetective is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. DigiDetective is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DigiDetective maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van DigiDetective is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van DigiDetective te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van DigiDetective.

Geplaatst op: 18-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk concept

Ik vind het idee van de website erg leuk. We hebben dit spel gedaan met al onze collega's en we hebben echt een super leuke tijd gehad met z'n alle. Het bestellen ging erg snel en we konden meteen beginnen.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DigiDetective
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Fanatical logo
Fanatical
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DigiDetective een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DigiDetective. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DigiDetective actief?

DigiDetective is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DigiDetective reviews? Dan kun je naar de website van DigiDetective gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie