Dierspecialist logo

Dierspecialist reviews, ervaringen en beoordelingen

Dierspecialist reviews, ervaringen en beoordelingen
750
Dierspecialist logo
Website
Dierspecialist
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Dierspecialist

Kopen bij Dierspecialist is een goede optie als je je huisdier wilt verwennen met een leuk geschenkje. Maar je kan er ook voeding en andere basisproducten voor dieren kopen. Voordat je je aankopen doet bij Dierspecialist is het wel zo fijn om hieronder de ervaringen van eerdere klanten door te nemen. Op die manier ontdek je namelijk of Dierspecialist ook voor jou de beste keuze is!

Over Dierspecialist

Dierspecialist toont zijn liefde voor dieren door jouw als baasje een uitgebreid assortiment aan dierenproducten aan te bieden. Zo kan jij je trouwe huisdier goed in de watten leggen. Het bedrijf staat bovendien altijd klaar met professioneel advies. Wanneer je dus met vragen zit, kan je steeds bij Dierspecialist terecht!

Klanttevredenheid garanderen ze door enkel verantwoorde en betaalbare producten aan te bieden. Je vind bij Dierenspecialist dus niet alleen producten van A-merken, maar ook producten van het eigen merk dat garant staat voor hoge kwaliteit aan een lage prijs. Kopen bij Dierspecialist betekent bovendien andere dieren steunen, want het bedrijf geeft regelmatig een bijdrage aan goede doelen, waaronder Vogelbescherming Nederland en Stichting Dierenlot.

Waarom kiezen voor Dierspecialist

Wanneer je je huisdier in de watten wilt leggen of wilt voorzien van de basisproducten, zoals voeding, zijn er veel opties. Maar Dierspecialist is één van de beste webshops die je in dat geval kan kiezen. Doordat de webshop regelmatig goede doelen steunt en handig advies geeft in zijn blogs, ben je er namelijk zeker van dat het opgericht werd door mensen met een hart voor beestjes.

Om die reden kan je dus ook steeds rekenen op de gepaste hulp en kwalitatieve producten. Dierenspecialist heeft bovendien een ontzettend groot aanbod. Je vindt er krabpalen voor je kat, hondenriemen, kooien voor konijnen, speeltjes, aquaria en nog veel meer. De kans is dus groot dat je er precies vindt wat je zoekt!

Is Dierspecialist betrouwbaar?

Aankopen doen voor je huisdier doe je uiteraard het liefst in een webshop die betrouwbaar is. Dat is gelukkig wel het geval bij Dierenspecialist. Dit merk je alleen al aan de vele positieve beoordelingen. Ook het feit dat het bedrijf enkele fysieke winkels heeft en je dus langs kan gaan, geeft vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder aankopen gedaan bij Dierenspecialist en zit je nu met klachten? Dan kan je langsgaan in het retailcenter in Amsterdam. Als je het liever online afhandelt, kan dat natuurlijk ook. Je vindt onder de knop 'Contact' het e-mail adres terug.

Ook is er een contactformulier en een telefoonnummer waarnaar je elke weekdag kan bellen. Houd er wel rekening mee dat je hen enkel tussen 8:30 en 17:00 uur kan bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je beoordelingen van Dierspecialist bij ons achter te laten als je al eerdere ervaringen hebt opgedaan met deze winkel. Jouw review maakt voor anderen namelijk een groot verschil, want het helpt hen bij het beslissen of Dierspecialist ook voor hen het beste bedrijf is om dierenproducten te kopen. Maak je geen zorgen over tijdverlies, want het schrijven van een recensie duurt slechts enkele minuten.

Reviews over Dierspecialist
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke blogs

Dit is echt een toffe website om meer te weten te komen over je huisdier. Er staan veel leuke en interessante blogs op die veel informatie bieden over je huisdier. Echt top!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suus P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierspecialist
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierspecialist een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dierspecialist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierspecialist actief?

Dierspecialist is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dierspecialist reviews? Dan kun je naar de website van Dierspecialist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie