Dierenshop logo

Dierenshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Dierenshop reviews, ervaringen en beoordelingen
147
Dierenshop logo
Website
Dierenshop
Categorie
Webshops

Dierenshop ervaringen.

Heb jij iets leuks of voordeligs gezien in de Dierenshop? Maar twijfel je of het wel slim is om hier iets te bestellen? Lees dan bij ons de ervaringen over de dierenshop en je bent direct op de hoogte waar je het beste wel of niet kan shoppen voor je huisdier. Al 9 jaar lang kan je hier namelijk terecht voor het shoppen van producten. Heb jij zelf wat besteld in de shop? Laat jouw ervaringen achter in een review en help andere met hun aankopen.

Over de Dierenshop.

De Dierenshop is misschien wel de oudste online dierenwinkel op het internet. Het aanbod voor honden en katten is dan ook groot. Je kan hier werkelijk van alles vinden om het je hond of kat zo prettig mogelijk te maken. De shop helpt je zelfs met een eventuele omheining van je tuin of misschien zelfs in huis. Je hond kan zo niet weglopen als dit niet gewenst is. Het bedrijf is vooral expert in accessoires denk hierbij aan blafbanden, autogordels, fietskarren, draagtassen, kammen, borstels en voerbakken.

Anti ongedierte.

In de dierenshop vind je niet alleen producten voor je hond of kat, maar ook tegen ongedierte. Vlooien en muizen kan je verjagen dankzij de diervriendelijke ongedierte verjagers. Dit zijn apparaatjes die je in het stopcontact stopt. Het apparaatje maakt een speciaal geluid dat ervoor zorgt dat ongedierte direct het huis verlaat. Handig als je geen zin hebt om vallen neer te zetten en je toch het ongedierte uit huis wil hebben.

Snelle en betrouwbare service.

De Dierenshop staat bekend om een snelle en vooral betrouwbare service. Voor 11 uur besteld betekend vaak dat je de producten op werkdagen al de volgende dag in huis hebt. Het is mogelijk om in heel Europa en zelfs daarbuiten een bestelling te plaatsen in de Nederlandse online dierenwinkel. Vanaf het plaatsen van de bestelling wordt je al direct op de hoogte gehouden van de status. Eventueel kan in overleg de producten ook nog eens opgehaald worden. De meeste producten zijn tevens standaard op voorraad zodat je geen last hebt van een lange levertijd.

Gerelateerde bedrijven

Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
2 beoordelingen
8,5
Ezydog logo
Ezydog
2 beoordelingen
9
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dierenshop

Ons team van experts heeft Dierenshop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dierenshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dierenshop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dierenshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dierenshop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Net of je in een echte dierenwinkel staat

Wij ehbben voor ons poes en hond heerlijk geshopt bij Dierenshop.nl en zijn echt meer dan tevreden. Mooie spullen voor niet al te veel geld

Geplaatst op: 14-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierenshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
2 beoordelingen
8,5
Ezydog logo
Ezydog
2 beoordelingen
9
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierenshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dierenshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierenshop actief?

Dierenshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dierenshop reviews? Dan kun je naar de website van Dierenshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie