Deverfwebshop logo

Deverfwebshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Deverfwebshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3152
Deverfwebshop logo
Website
tintrio.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Deverfwebshop

Klussen in huis vraagt om producten als verf, werkkledij, afplaktape en bijvoorbeeld behang. Het is fijn als je hiervoor niet eerst eindeloos moet zoeken naar de juiste spullen, maar dat je alles op 1 adres kunt vinden. Het liefst online, dat scheelt tijd! Zo ben je misschien gaan zoeken naar verf op internet en kwam je terecht bij De Verfwebshop. Deze webwinkel biedt zo ongeveer alles wat je nodig hebt om je huis eens mooi te verven. Of dit nu met een kwastje gaat of met een spuitbus, of het nu om houtbescherming gaat of een nieuwe kleur op de muren: je vindt het allemaal bij De Verfwebshop. Nu kan je het wel gewoon kopen, maar je wilt vast eerst even weten of de verf niet meteen weer van je muren af komt zetten. Misschien wil je weten of de bestelling wel netjes op tijd geleverd wordt of hoe het zit met de service van het bedrijf. Gelukkig zijn daar reviews voor te vinden. Wij verzamelen hier beoordelingen van mensen die je voor gingen. Jij kunt aan de hand van deze ervaringen zelf een weloverwogen beslissing nemen of je wel of niet bij De Verfwebshop kopen wilt. En als je zelf klant geworden bent, wil je ons dan ook jouw recensie geven? Voor jouw gemak hebben wij ook alvast wat meer informatie voor je opgezocht over De Verfwebshop, zodat je dat ook meteen nog even rustig kunt doornemen.

Over Deverfwebshop

De Verfwebshop is een webwinkel gericht op alles wat met verven en houtbescherming te maken heeft. De webwinkel bestaat sinds 2015. Er zit echter al vele jaren meer ervaring in de familie die achter deze site zit. Familie de Witte is namelijk al drie generaties lang werkzaam in de verfsector. Natuurlijk vind je deze ervaring terug in een goed advies én in de kwaliteit van de producten. De familie heeft ook nog altijd een fysieke winkel in Stekene. De drie broers, die nu aan het roer staan, zijn hiernaast zelf ook schilder en voeren restauratiewerken uit aan monumenten. Uiteraard neemt dit nog meer vakkennis met zich mee.

Waarom kiezen voor Deverfwebshop

Zoals gezegd zit het met de professie van deze webwinkel wel goed. Heb je even hulp nodig, dan weet je dat je te maken hebt met mensen die weten waar ze het over hebben. Het assortiment is breed en praktisch alles is aanwezig. Een groot aanbod van verf, maar ook op het gebied van houtbescherming en alles wat daar voor benodigdheden bij aan te pas komen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan plamuur, afplaktape, werkkleding, vliesbehang, afdekmateriaal en afkrabbers.

Is Deverfwebshop betrouwbaar?

De Verfwebshop draagt het kwaliteitslabel Verified van Safeshops.be. De webshop wordt hoog gewaardeerd in reviews en heeft al heel lang ervaring in de verfbranche. Een bedrijf dat al drie generaties lang weet te bestaan én nog altijd een fysieke winkel heeft: daar moet het wel goed mee zitten. Betalen doe je ook op betrouwbare manieren. Je kunt het zelf overschrijven via je bank, kiezen voor Bancontact of betalen via PayPal of iDEAL.

Klantenservice en klachten

De Verfwebshop is bereikbaar door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen. Je kunt ze ook fysiek vinden in Stekene, Oost-Vlaanderen. Op Facebook en Instagram zijn ze eveneens te vinden. Bij klachten of problemen neem je contact met ze op. Mochten jullie er samen niet uitkomen, dan kan je terecht bij Safeshops.be. Uiteraard heb je 14 dagen het recht om de artikelen retour te zenden. Natuurlijk alleen als het nog niet gebruikt is en de klant ook alleen zo de spullen uitgepakt heeft om te kunnen beoordelen of het product wel of niet is wat hij ervan verwacht. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij De Verfwebshop? Wil je ons dan jouw ervaringen met deze winkel vertellen? Vertel ons het liefst zo uitgebreid mogelijk waarom je wel of niet De Verfwebshop aanraadt. Hoe meer jij vertelt, hoe beter een ander een goede keuze kan maken. Was de levering snel? Hoe is de kwaliteit van de artikelen en staat dit in verhouding tot de prijs? Wat is jouw beoordeling over de klantenservice? Als er problemen waren, werden die dan netjes opgelost? Heb je advies ingewonnen? Hoe verliep dit? Wij willen je in ieder geval alvast bedanken voor jouw review. Zo kunnen ook anderen een goed beeld krijgen van De Verfwebshop!

Reviews over Deverfwebshop

Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Deverfwebshop

Ons team van experts heeft Deverfwebshop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Deverfwebshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Deverfwebshop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Deverfwebshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tintrio.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Deverfwebshop.

Geplaatst op: 08-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

Nadat een gekleurde vernis die ik eerder bij hun besteld had niet meer te krijgen was heeft de dame alle moeite gedaan zodat een andere leverancier dezelfde kleur namaakte. Op 2 dagen geleverd en perfect dezelfde kleur 👌.
Dat is klantenservice !

Geplaatst op: 20-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Deverfwebshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Metaalshopper logo
Metaalshopper
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Deverfwebshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Deverfwebshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Deverfwebshop actief?

Deverfwebshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Deverfwebshop reviews? Dan kun je naar de website van Deverfwebshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie