Dermatude logo

Dermatude reviews, ervaringen en beoordelingen

Dermatude reviews, ervaringen en beoordelingen
4768
Dermatude logo
Website
Dermatude
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Dermatude

De huid is één van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam en is zelfs veruit het grootste. Het spreekt dan ook voor zich dat de huid verzorgen en veroudering tegen gaan voor veel mensen een belangrijk gegeven is. Ben jij iemand die graag actie onderneemt tegen tekenen van huidveroudering? Dan is Dermatude misschien wel exact wat je zoekt. Bij Dermatude vind je de zogenaamde Meta Therapy. Maar wat is dat nu eigenlijk? En is Dermatude wel betrouwbaar? Hier vind je alvast reviews en beoordelingen geschreven door echte klanten van Dermatude. Zo kan jij op basis van hun ervaringen een gefundeerde mening over Dermatude vormen!

Over Dermatude

Dermatude is een bedrijf dat zich in de markt zet als het alternatief voor een facelift. Het is dan ook een lijn verzorgingsproducten die specifiek de tekenen van huidveroudering te lijf gaan. Dermatude werkt via het principe van de Meta Therapy en zou actief werken tegen diepe rimpels, lijntjes, acne en ook tegen grove poriën. Op de website van Dermatude vind je alleszins heel wat informatie over jouw huid en hoe je deze kunt verbeteren. Je vindt er pagina’s als huidadvies op maat en hoe je jouw huid jonger en vitaler kunt maken. Naast schoonheid en verzorging is een belangrijke bedrijfswaarde bij Dermatude dat er gewerkt wordt met natuurlijke producten. De huidverzorgingsproducten van Dermatude zijn dan ook 100% natuurlijk. Weet je graag meer over dit bedrijf en zijn acties? Dan kan je hen op Facebook en op Instagram volgen.

Waarom kiezen voor Dermatude?

Bij Dermatude vind je niet alleen een ruim gamma aan verzorgingsproducten voor jouw huid maar ook heel wat expertise. Zo kan je bij vragen altijd terecht bij het team achter Dermatude voor een professionele mening. In de shop zelf kan je categorieën terugvinden als gezichtsreiniger, serums, crèmes, travel sets, lipverzorging en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vind je niet meteen het juiste product terug voor jou? Dan kan je op zoekterm zoeken via de handige zoekbalk op de website van Dermatude. Heb je wel gevonden wat je zocht? Dan is het handig om te weten dat Dermatude uitsluitend binnen Nederland levert en dat de leverkosten wegvallen vanaf een bestelbedrag van 49 euro. Bestel je op een werkdag voor 14 uur? Dan kan je jouw bestelling reeds de volgende dag in huis verwachten. Bedenk je je na joouw aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw aankoop zonder vragen retour te sturen. Dit op voorwaarde dat de verpakking ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd is. Hiervoor moet je het retourformulier op de website invullen.

Is Dermatudebetrouwbaar?

Dermatude is nog niet zo lang actief maar is wel binnen relatief korte tijd een bekende naam binnen de sector geworden. Bovendien kan je hen ook op sociale media terugvinden en beschikken ze over een eigen klantendienst waar je met vragen en/of bij problemen terecht kunt. Daarenboven is er een duidelijk retourbeleid bij Dermatude en vind je goed omschreven servicevoorwaarden terug op de website. Goed om te weten is dat Dermatude samenwerkt met Meta Therapy specialisten en er heel wat betalingsopties zijn. Dankzij de veilige verbinding kan je onder andere betalen via iDeal, Mastercard en PayPal. Ten slotte vind je op de website ook een lijst van aangesloten salons terug. Zo weet je altijd waar je terecht kunt!

Klantenservice en klachten

Op de website van Dermatude vind je heel wat informatie terug over de producten. Zit je toch nog met vragen of heb je een probleem? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst. Dit kan via sociale media maar je kunt ook een brief sturen of het contactformulier op de website invullen. Een laatste optie is om per mail jouw vraag door te sturen. Bij vragen kan je een antwoord verwachten binnen de werkdag. Heb je een klacht? Dan kan je best mailen of het contactformulier gebruiken. Stuur alle informatie die je ter beschikking hebt mee op. Op klachten kan een antwoord tot maximaal 14 dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Bij een product als huidverzorging is één van de belangrijkste methodes om de betrouwbaarheid na te gaan reviews van klanten. Ben jij een klant van Dermatude of was je dat? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van en ervaring met Dermatude. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de huidverzorgingsproducten? Zou je opnieuw kiezen voor Dermatude of net niet? Is het aanbod voldoende groot? Werd er open en duidelijk gecommuniceerd? Kortom: zou je Dermatude aanraden of net niet?

Reviews over Dermatude
Gerelateerde bedrijven
Dorivit logo
Dorivit
1 beoordeling
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
2 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Dermatude
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dorivit logo
Dorivit
1 beoordeling
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
2 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dermatude een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Dermatude. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dermatude actief?

Dermatude is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dermatude reviews? Dan kun je naar de website van Dermatude gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie