DELTA Energie logo

DELTA Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 6,7
DELTA Energie logo
DELTA Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 6,7
Beoordeling
3 beoordelingen
6,7
5 sterren
0%
4 sterren
67%
3 sterren
0%
2 sterren
33%
1 ster
0%
6,7
6,7
6,7
6,7

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

DELTA Energie ervaringen

Lees hier alle DELTA Energie ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze energieaanbieder. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van DELTA Energie, dan kan je jouw DELTA Energie ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over DELTA Energie

DELTA Energie heeft meer dan 160.000 klanten en is een van de meest veelzijdige leveranciers van energie in Nederland. DELTA Energie levert gas en elektriciteit aan zowel particuliere klanten als aan zakelijke klanten.

DELTA Energie en klanten

DELTA Energie werkt voortdurend aan het verbeteren van service en kwaliteit. De mening van de klant en de tevredenheid is erg belangrijk. Door zelf te onderzoeken wat er onder de klanten leeft kunnen service en kwaliteit van de producten geoptimaliseerd worden. Dit zorgt ervoor dat DELTA Energie een hoge klanttevredenheidsscore krijgt. Wil je overstappen naar DELTA Energie? Geen probleem want DELTA Energie regelt het allemaal voor je. Meld je aan via de website of bel naar de klantenservice en alles wordt voor je geregeld.

DELTA Energie scherpe prijzen

DELTA Energie heeft scherpe prijzen voor haar klanten. In vergelijking tot de grote energieleveranciers heeft DELTA Energie een zeer scherp aanbod. Bij DELTA Energie profiteer je altijd van de beste prijs, en daarom hoeft deze energieleverancier geen actietarieven aan te bieden. Je profiteert simpelweg altijd al van de beste prijzen. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd dat je beste energieprijs krijgt.

DELTA Energie ervaringen en klachten

Ben jij klant bij DELTA Energie en wil jij je DELTA Energie ervaringen delen? Of heb je probleem gehad met het bedrijf, diensten of de website? Schrijf dan je DELTA Energie ervaringen op in een review en geef DELTA Energie een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over DELTA Energie

profielfoto van Jullian B.
Jullian B.
28-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima energie

Er zijn veel leveranciers maar je moet toch ergens je energie afnemen. Uit de vergelijking kwam Delta goed uit de bus en ben na 1,5 jaar nog altijd best tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gooien hun eigen ramen in!

Al 3 jaar tevreden klant bij Delta en dat komt vooral, omdat ze een goede klanteservice hebben en de prijs laag is. Nu mijn contract afgelopen was kreeg ik een nieuwe aanbieding van Delta waarbij ik maarliefst 50 euro minder ging betalen. Een fantastische aanbieding en ik werd dan ook meteen enthousiast! Toch had ik wat vraagtekens en pakte ik de telefon, omdat het mij wel erg vreemd leek dat over de energieprijzen omhoog gaan en bij ons met 50 euro per maand naar benenden. De aap kwam dan ook al snel uit de mou, omdat ze de vate kosten als de meter en transport - kosten er niet bij vermeld hadden. Als al deze ksoten erbij kwamen was ik neit 50 euro goedkoper uit maar 12 euro duurder!

Erg misleidend en ik moet dan ook zeggen hoe tevreden ik ook was en met die 12 euro ze nog vrij goedkoop zijn ik toch weg wil gaan. Het misleidende mailtje van ik schaamteloos en niet door de beugel kunnen! Ik zou me als bedrijf me ogen uit me kop schamen!

profielfoto van Ivo
Ivo
19-03-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Helaas was de jaarrekening niet goed

Helaas na toch wel een prima ervaring een heel jaar met Delta was vervolgens mijn jaarrekening echt een puinhoop. Ze hadden de dag en nacht stand verwisseld waardoor ik veel te veel heb betaald. Het scheelde in totaal 170 euro wat ik toch een hoop geld vind. Ik heb hierover contact gehad en helaas begon hier de slecht ervaring. Delta was niet echt meelevend en ik meost maar even een mail sturen.

Vanplaats Delta meteen het probleem oploste hebben ze het nog een paar maanden laten liggen. Uiteindelijk opgelost, maar ik heb hier wel meerdere keren vor moeten mailen en bellen.

Schrijf een review over DELTA Energie

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10