DEEN logo

DEEN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

DEEN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2244
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DEEN

DEEN is geverifieerd door ons expert team. De webshop DEEN bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DEEN lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DEEN. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van DEEN is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DEEN te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne supermarkt

Dit is echt een fijne supermarkt en dit is ook de enigste winkel die de papflappen verkopen met gele room. Echt een top winkel en het is het dus zeker waard :)

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timon P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DEEN


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DEEN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DEEN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DEEN actief?

DEEN is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken , eten bestellen , koffie & thee en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DEEN reviews? Dan kun je naar de website van DEEN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie