DectDirect.nl logo

DectDirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DectDirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1615
DectDirect.nl logo
Website
dectdirect.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DectDirect.nl

Op zoek naar de beste telecom en IT-oplossingen? Dan zou zaken doen met DectDirect.nl wellicht een verstandige optie zijn. Om daar een beter beeld van te krijgen, hebben we speciaal voor jou de beoordelingen van bestaande klanten kort en bondig samengevat. Vervolgens kies je zelf om eventueel ook te kiezen voor de producten en diensten van DectDirect.nl.

Over DectDirect.nl

DectDirect.nl staat bekend om het samenstellen, aanbieden en leveren van alleen de beste telecom en IT-oplossingen. Het geldt als een onbetwist specialist op het gebied van telefonie en breedband connectiviteit. Je krijgt er behalve de beste producten ook steeds het beste advies. DectDirect.nl is bovendien zeer innovatief en kan de producten vanwege een efficiënte organisatie en een grote inkoopkracht tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden.

Waarom kiezen voor DectDirect.nl?

Je kiest voor DectDirect.nl vanwege het grote aanbod aan telecom en IT-oplossingen. Dat doe je eveneens vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitsverhoudingen waarvoor de producten de deur uitgaan. Het deskundige advies is eveneens een reden te kiezen voor deze specialist, zoals ook de installatieservice dat is. Klanten kunnen gratis een beroep doen op deze service, waardoor ze de zekerheid hebben dat alles perfect functioneert. Het enorme aanbod zal veel mensen meteen aanspreken. Bij DectDirect.nl vind je onder meer headsets, telefooncentrales, producten voor beveiliging, printers, monitoren en computer accessoires. Bovendien voert DectDirect.nl merken als Gigaset, Jabra, Logitech, MikroTik, Plantronics, Poly en Sennheiser.

Is DectDirect.nl betrouwbaar?

Bestaande klanten vinden DectDirect.nl inderdaad betrouwbaar. Ze roemen het aanbod en roemen het werk van de installatieservice. Het feit dat met de beste merken gewerkt wordt, geeft ook al vertrouwen zoals veel mensen het ook al fijn vinden om gewoon met iDeal te betalen. Dan betaal je namelijk in je eigen veilige en vertrouwde bankomgeving. De betrouwbaarheid van DectDirect.nl blijkt verder uit het feit dat het beschikt over het Webwinkel Keur. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die zich aan alle regels en wetten die gelden voor webshops houden. Een beter bewijs van betrouwbaarheid is er niet.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van DectDirect.nl is uitstekend te noemen. Heb je een vraag of een klacht dan kost het je geen enkele moeite om contact te leggen met deze specialist. Zo kun je een klacht gewoon schriftelijk indienen. Je zoekt het adres gewoon even op de website van de aanbieder. Je kunt bellen en een e-mail sturen met daarin je klacht. Wil je nog sneller contact, kies dan voor de live chat optie. Als je echt nooit iets wilt missen van de aanbiedingen en acties van DectDirect.nl, meld je dan aan voor de mailinglijst. Dan word je steeds op de hoogte gehouden.

Wil jij ook beoordelen?

Er zijn best veel aanbieders van telecom en IT-oplossingen. Je vindt de voor jou meest geschikte partij vooral door de beoordelingen van bestaande klanten grondig door te nemen. De onafhankelijke informatie helpt je namelijk altijd bij het maken van de meest verstandige keuze. Daarom willen we je vragen om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Daar help je namelijk andere mensen mee als die ook moeilijke keuzes moeten maken.

Reviews over DectDirect.nl

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,7
Polaroid logo
Polaroid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over DectDirect.nl

Het bedrijf DectDirect.nl is geverifieerd door ons. De webshop dectdirect.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DectDirect.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DectDirect.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dectdirect.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van dectdirect.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DectDirect.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel werk aan de verzending !

Logistiek is heel slecht georganiseerd, UPS wordt vermeld met een smoes om later te mogen leveren en uiteindelijk komt er een track en trace van PostNL waarin het pakket na 5 dagen nog steeds niet zichtbaar is.
De prijs en het bestelproces zijn uitstekend maar mij zien ze niet meer terug.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Martin D.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Netjes afgehandeld

Mijn bestelling is super netjes afgehandeld. Ik had tijdens het bestellen een foutje gemaakt maar dit werd allemaal netjes opgelost. De bestelling was snel en netjes geleverd. Alles was keurig verpakt dus er valt niets te klagen.

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacob V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DectDirect.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,7
Polaroid logo
Polaroid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DectDirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over DectDirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DectDirect.nl actief?

DectDirect.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DectDirect.nl reviews? Dan kun je naar de website van DectDirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie