Debtt logo

Debtt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Debtt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3970
Debtt logo
Website
Debtt
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Debtt

Als ondernemer herken je het misschien wel dat er mensen zijn die hun rekeningen niet betalen. Dit is als beginnende ondernemer zeker demotiverend, vooral wanneer je je bedenkt dat er eigenlijk helemaal geen cent is dat je kan missen. Vaak schakelen bedrijven incassobureaus in om de facturen alsnog betaald te krijgen. Misschien dat je daar ook al ervaring mee hebt en dat je er niet al tevreden mee bent. Vaak is de afhandeling bij een incassobureau niet altijd even snel en dan betekent het dat je alsnog lang moet wachten totdat je je geld binnen hebt. Bij Debtt zijn ze van mening dat dit anders kan en dat het zeker niet de bedoeling is dat ondernemers en bedrijven lang moeten wachten op het geld waar ze recht op hebben. Daarom hebben ze de incassoprocedure geïnnoveerd. Ze passen allerlei handigheden toe waarmee ervoor kunnen zorgen dat je als ondernemer het geld dat de debiteuren dienen te betalen sneller binnen hebt. Ben je ook benieuwd naar de diensten die Debtt je kan bieden en of het bedrijf wel betrouwbaar is? Wij zetten alle reviews hier voor je op een rij zodat je weet of het bedrijf betrouwbaar is en zodat je hier je besluit op kan baseren om wel of geen gebruik te maken van de diensten van het bedrijf.

Over Debtt

Debtt is een jong en innovatief incassobureau. Het werkt niet zoals je dat van een incassobureau gewend bent. Waar andere bureaus een grote administratie beheren en vervolgens wellicht omkomen in het papierwerk en lastige procedures, houdt dit incassobureau het vrij simpel. Zo zal het natuurlijk wel gebruik maken van gebruikelijke incassoprocedures en regels die gepaard gaan met het incasseren van vorderingen, maar gebruikt het kortere lijnen om het geld binnen te slepen en duidelijkere en handigere manieren van communiceren. Zo is dit incassobureau bijvoorbeeld een van de eerste incassobureaus die gebruik maakt van de mogelijkheid om via WhatsApp te communiceren. Dit is een rechtsgeldige manier waarover niet kan worden gezegd dat men het berichtje niet heeft gekregen. De leesbevestigingen die uit worden gestuurd, zijn ook te verantwoorden wanneer er een gerechtelijke procedure wordt aangespannen. Dit is voor jou als onderneming dan ook handig en betrouwbaar. Daarnaast is er sprake van korte lijntjes. Natuurlijk worden de standaard doorlooptijden aangegaan, maar is het makkelijker schakelen tussen hen en de debiteuren.

Waarom kiezen voor Debtt

Bij Debtt kun je er zeker van zijn dat de incassoprocedure die je hebt uitgezet, veel sneller in zijn werk treedt. Daarnaast heb je het geld veel sneller op de rekening en maak je lage kosten. Tot slot profiteer je ook van goedkope prijzen voor de vorderingen en een makkelijke afhandeling. Door de innovatieve manier waarop dit incassobureau zijn werk doet, profiteer je van allerlei voordelen op het gebied van invorderingen en debiteuren beheer. Als onderneming zit je zeker niet te wachten op lange doorlooptijden en rompslomp in de administratie. Geef het gerust uit handen wanneer het betalen niet goed gaat.

Is Debtt betrouwbaar?

Debtt is een betrouwbare website waar je terecht kunt voor het uit handen geven van vorderingen. De website is voorzien van alle nodige informatie over het bedrijf, inclusief KVK-gegevens, zodat je hier verder op kunt kijken. Daarnaast is het ook een duidelijke website, zodat je makkelijk en snel kunt navigeren tussen de verschillende pagina's. Wat minstens zo belangrijk is, is dat er op de website een groot aantal reviews zijn geplaatst van mensen die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten. Deze reviews zijn positief geven een duidelijk beeld van wat de diensten inhouden en wat je mag verwachten.

Klantenservice en klachten

Indien je toch niet helemaal tevreden bent met de diensten die Debtt je kan bieden of wanneer je vragen hebt en contact wilt, dan kan dit makkelijk en snel via het mailadres, via het telefoonnummer of het contactformulier. Er zal dan contact worden gelegd met een van de medewerkers van het bedrijf die je dan verder kan helpen. Daarnaast heb je als klant ook een Klantenportaal waarop je kunt inloggen.

Wil jij ook beoordelen?

Door reviews geven mensen elkaar een beeld van de diensten van een bepaalde website. In dit geval kan het bijvoorbeeld zijn dat je zelf ook al gebruik hebt gemaakt van de diensten van Debtt en dat je hier graag over zou willen vertellen. Voel je dan ook vrij om jouw bevindingen online met anderen te delen zodat je op deze manier hen helpt in hun overweging om wel of geen gebruik te maken van de diensten van Debtt.

Reviews over Debtt

Gerelateerde bedrijven

Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
Nationaal Bespaarcentrum logo
Nationaal Bespaarcentrum
2 beoordelingen
8,5
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Debtt

Het bedrijf Debtt is geverifieerd door ons. De webshop Debtt is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Debtt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Debtt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Debtt is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Debtt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Debtt.

Geplaatst op: 23-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Debtt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
Nationaal Bespaarcentrum logo
Nationaal Bespaarcentrum
2 beoordelingen
8,5
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Debtt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Debtt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Debtt actief?

Debtt is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Debtt reviews? Dan kun je naar de website van Debtt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie