Dealdirect logo

Dealdirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Dealdirect reviews, ervaringen en beoordelingen
1445
Dealdirect logo
Website
Dealdirect
Categorie
Energie aanbieders

Niet de grootste van de markt, maar misschien wel de goedkoopste en beste? Deel hier jij Dealdirect ervaringen en zorg ervoor dat andere consumenten een goed beeld krijgen van dit bedrijf. Dealdirect is geen energieleverancier zelf, maar heeft samenwerkingen met verschillende energieleveranciers. Zij kunnen daarvoor energiepakketten voor een goed prijs verkopen. Dit klinkt allemaal erg mooi, maar klopt dit wel? Is de service bijvoorbeeld wel goed? Lees hier alle Dealdirect.nl ervaringen en bouw een goed beeld op voordat je in zee gaat met die bedrijf. Nogmaals heb jij Dealdirect reviews? Plaats ze alsjeblieft voor onze bezoekers!

Over Dealdirect

Dealdirect is in 2009 opgericht met het doel om consumenten zo laag mogelijk energie aan te bieden. Doordat zij rechtstreek samenwerken met energieleveranciers en geen kosten uitgeven aan winkels, logistiek en hoofdkantoren kan Dealdirect.nl voor een scherpe prijs hun energie aanbieden. Alle energiepakketten bij Dealdirect hebben een beperkte tijdsduur welke wordt weergeven op de pagina. Sluit jij het contract af binnen deze tijd dan heb jij onder deze gunstige voorwaarde het energieecontract. Vaak gaat dit samen met een leuk cadeau zoals een cadeaubon, tablet of cashback.

Dealdirect klantenservice en klachten

Dealdirect heeft een prima service als het aankomt op klachten. Op de website is een veelgestelde vragen pagina waar je veel vragen met antwoorden terug kan vinden. Ook kan je vragen insturen bij bij Dealdirect. Helaas werkt Dealdirect alleen maar als bemiddelaar wat ervoor zorgt dat zij inhoudelijk eigenlijk niets kunnen doen. Heb je dus echt vragen over de levering dan moet je bij de energieleverancier zelf zijn. Dit is gelukkig wel terug te vinden op hun website.

Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Dealdirect

Het bedrijf Dealdirect is geverifieerd door ons. De webshop Dealdirect is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dealdirect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dealdirect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Dealdirect is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Dealdirect te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dealdirect.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Cadeau niet ontvangen

Ik heb via Dealdirect een contract afgesloten bij EnergieDirect (sponsor PSV) Ik zou van Dealdirect een cadeaubon van €100,- ontvangen. Nooit iets ontvangen. Heb 3x gemaild via hun site, maar ze reageren nergens op.

Geplaatst op: 02-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arry T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nieuwe tablet netjes binnen

Mijn tablet was goed en kwam toevallig via een vergelijker op dealdirect. Daar boden ze een gratis Samsung galaxy tab aan bij een 3 jarig energiecontract. Direct afgesloten en tablet is al binnen. Super deal als je het mij vraagt! Betaal minder dan ik voorheen deed (ook nooit overgestapt geweest) en ook nog een gratis tablet.

Geplaatst op: 23-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Solo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dealdirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dealdirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Dealdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dealdirect actief?

Dealdirect is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dealdirect reviews? Dan kun je naar de website van Dealdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie