DailyHighClub.nl logo

DailyHighClub.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

DailyHighClub.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
4318
DailyHighClub.nl logo
Website
DailyHighClub.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen DailyHighClub.nl

Cannabis is één van die producten die wereldwijd nog op veel onbegrip stoot. Gek eigenlijk want de vele voordelen van gematigd gebruik vallen al lang niet meer te ontkennen. Toch blijven er stigma’s rond het plantje en zijn toepassingen bestaan. Ben jij op zoek naar apparatuur om thuis lekker aan de slag te gaan met cannabis? Dan is DailyHighClub.nl misschien wel wat je zoekt. Bij DailyHighClub.nl vind je een ruim aanbod aan apparatuur voor growers. Maar wat hebben deze zelf te vertellen over DailyHighClub.nl? Zijn hun ervaringen goed? Hoe beoordelen die klanten DailyHighClub.nl? Je leest het in de reviews op deze pagina!

Over DailyHighClub.nl

DailyHighClub.nl is een website die zich tot doel stelt om de beste producten voor growers wereldwijd in Nederland en omgeving aan de man te brengen. Dat betekent dat je bij DailyHighClub.nl producten terug kunt vinden die je elders niet zult vinden. Het team achter de webshop is zelf gepassioneerd door cannabis en zijn toepassingen en beschikt dan ook over heel wat expertise wat betreft het groeien en het gebruik. Zit je hierover met vragen of ben je op zoek naar advies? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Naast kwaliteit voor een goede prijs en een stevige knowhow hebben ze bij DailyHighClub.nl ook een hart voor de planeet. Dat betekent dat de verpakkingen van DailyHighClub.nl ecologisch verantwoord zijn en er ook bij de samenwerkingen eerst even gecontroleerd wordt of het milieu wel op de agenda staat. Ook werkt DailyHighClub.nl samen met Stichting Groen Hart!

Waarom kiezen voor DailyHighClub.nl?

Bij DailyHighClub.nl vind je in de eerste plaats professionele apparatuur waarmee je thuis lekker zelf aan de slag kunt. Wat vind je zo allemaal op de website? Je vindt er producten zoals grow lights, grow tents, voeding, accessoires, merchandise en ga zo maar door. Ook vind je op de website heel wat informatie over het groeien en kweken van cannabis. Goed om te weten is dat ze bij DailyHighClub.nl werken met een zogenaamde laagste-prijs garantie. Vind je bij een Nederlandse concurrent een betere prijs voor een bepaald product? Dan krijg je het verschil terug en nog wat extra’s! Heb je een keuze kunnen maken? Dan is de gemiddelde levertijd na bestelling zo’n vijf tot acht werkdagen. Ook is het mogelijk om jouw aankoop af te halen ter plekke. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om na ontvangst jouw pakketje retour te sturen. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van DailyHighClub.nl!

Is DailyHighClub.nl betrouwbaar?

Het moet één van de grootste stigma’s zijn binnen de wereld van de cannabis: de betrouwbaarheid van de leveranciers. Hoe kan je nu zeker weten dat DailyHighClub.nl betrouwbaar is? Eerst en vooral is het zo dat je op de website zelf heel wat informatie terug kunt vinden over het bedrijf. Je vindt er bijvoorbeeld het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Daarnaast is DailyHighClub.nl aangesloten bij het keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Ook beschikt DailyHighClub.nl over een eigen klantendienst en is de verbinding met de webshop zelf een veilige. Je kunt dan ook veilig betalen via onder andere iDeal, Mastercard, Visa, American Express maar bijvoorbeeld ook met diverse cryptomunten!

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Of heb je misschien advies nodig? Dan kan je de klantendienst van DailyHighClub.nl altijd contacteren. Dat kan je doen door via sociale media een berichtje te sturen. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op de website of een mailtje sturen. Ben je lekker ouderwets? Dan stuur je toch gewoon een brief naar het hoofdadres! In de regel krijg je van de klantendienst van DailyHighClub.nl binnen de werkdag een antwoord terug. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan kan je die per mail opsturen of je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Stichting WebwinkelKeur die dan zal bemiddelen.

Wil jij ook beoordelen?

De belangrijkste manier om zaken te weten te komen over een bedrijf en zijn betrouwbaarheid is het lezen van reviews en ervaringen van echte klanten. Deze eerlijke beoordelingen geven je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Ben jij een klant van DailyHighClub.nl of kocht je er in het verleden ooit eens iets? Dan heb je vast ook iets over DailyHighClub.nl te vertellen. Schrijf jouw mening over DailyHighClub.nl op deze pagina en laat toekomstige bezoekers weten waarom ze wel of net niet bij DailyHighClub.nl moeten shoppen!

Reviews over DailyHighClub.nl
Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
5,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Waardeloos, tot op heden geen enkele reactie

17/4 grote bestelling gedaan van bijna €700. Zou binnen 3 dagen geleverd worden. Tot op heden alleen automatische mails en “waiting for fulfilment” online maar geen levering, geen reactie op mails en telefoonnummers zijn onbereikbaar

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernart D.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, tot op heden geen enkele reactie

17/4 grote bestelling gedaan van bijna €700. Zou binnen 3 dagen geleverd worden. Tot op heden alleen automatische mails en “waiting for fulfilment” online maar geen levering, geen reactie op mails en telefoonnummers zijn onbereikbaar

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernart D.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DailyHighClub.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DailyHighClub.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DailyHighClub.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DailyHighClub.nl actief?

DailyHighClub.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DailyHighClub.nl reviews? Dan kun je naar de website van DailyHighClub.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie