DagTickets logo

DagTickets reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DagTickets reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
115
DagTickets logo
Website
dagtickets.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DagTickets

Nood aan een uitstapje? Dan kan je bij DagTickets heel wat inspiratie opdoen. Deze interessante website staat namelijk vol met leuke uitstapjes in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Spanje en Italië. Voordat je je vakantie boekt, is het natuurlijker erg handig om op de hoogte te zien van de DagTickets beoordelingen en deze vind je hieronder terug!

Over DagTickets

Tickets bestellen voor een uitstapje naar een attractiepark, dierentuin, museum of een andere leuke activiteit in Europa? Dat kan je eenvoudig bij DagTickets.nl! Het bedrijf werkt samen met verschillende bekende attracties en dit voor reeds een lange tijd. Hierdoor is er een goede overeenkomst tussen beiden. Dat wil dus ook zeggen dat jij unieke tickets met een scherpe prijs op de kop kan tikken. En dat is altijd fijn!

Ondertussen heeft het bedrijf reeds meer dan 250.000 tevreden klanten en zijn er ook steeds meer mensen die terugkeren. DagTickets is ook onderdeel van Leisuree. Een betrouwbaar bedrijf dat zich bezighoudt met online projecten omtrent de recreatiebranche. Het bestaat al sinds 1998. Een ticket kopen bij DagTickets doe je dus steeds met een gerust hart!

Waarom kiezen voor DagTickets

Een excursie boeken op DagTickets heeft als groot voordeel dat je regelmatig van een mooie korting geniet. Bovendien kan je steeds een goede deal scoren. Daarvoor vind je op de website zelfs een aparte sectie.

Je hebt in de webshop ook de keuze uit meer dan 125 attractieparken, dierentuinen, musea en andere excursies. Dat betekent dus dat je op elk moment het perfecte uitstapje vindt! Van excursie met de kindjes naar Phantasialand tot gezinsuitstap naar de Grotten van Han, je hebt meer dan genoeg keuze om een onvergetelijke dag te beleven!

Is DagTickets betrouwbaar?

Wanneer je van plan bent om tickets bij een webshop te kopen, wil je natuurlijk vooral weten of deze webshop wel betrouwbaar is. Daar hoef je bij DagTickets gelukkig niet van wakker te liggen. Het bedrijf heeft namelijk reeds meer dan 250.000 klanten en dus ook een heleboel ervaringen die je kan doornemen.

Betalen doe je op deze site ook eenvoudig en via allerlei betrouwbare middelen, zoals iDeal, Bancontact en Visa. Het KvK nummer staat netjes onderaan de pagina en je kan DagTickets volgen via sociale media, zoals Facebook en Twitter.

Klantenservice en klachten

Zit je nog met vragen? Dan kan je hen een mail sturen of een bericht via de online chat of Facebook. Het bedrijf is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Voor vragen omtrent samenwerking dien je een ander mail adres te gebruiken. Houd daar rekening mee! Voordat je contact met DagTickets opneemt, is het ook aangeraden om de veelgestelde vragen sectie door te nemen. De kans is namelijk groot dat je er de antwoorden vindt die je zoekt.

Bij klachten dien je een mail te zenden en erbij duidelijk te vermelden dat het om een klacht gaat en indien van toepassing ook het ordernummer te vermelden. Je wordt dan binnen de 7 dagen gecontacteerd. Daarnaast is het mogelijk om met je klacht naar het Online Dispute Resolution platform te gaan.

Wil jij ook beoordelen?

Recensies zijn erg belangrijk om de juiste keuze te maken. Als jij dus al ervaringen hebt met DagTickets is het een goed idee om ook je beoordeling bij ons achter te laten. Op die manier kan je anderen helpen. Vertel bij het schrijven van je review wat je prettig en eventueel minder aangenaam vond en draag op die manier je steentje bij!

Reviews over DagTickets
Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
33 beoordelingen
5,0
Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over DagTickets

Het bedrijf DagTickets is geverifieerd door ons. De webshop dagtickets.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DagTickets is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DagTickets maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dagtickets.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van dagtickets.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DagTickets.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ovzichtelijke site

Super gemakkelijk te gebruiken! Hele simpele site en toch een leuke korting.

Geplaatst op: 18-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenna

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DagTickets
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
33 beoordelingen
5,0
Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DagTickets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DagTickets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DagTickets actief?

DagTickets is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DagTickets reviews? Dan kun je naar de website van DagTickets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie