CrystalColloidals logo

CrystalColloidals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CrystalColloidals reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2252
CrystalColloidals logo
Website
CrystalColloidals
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen CrystalColloidals

CrystalColloidals verkoopt colloïdale mineralen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze mineralen zijn te gebruiken als voedingssupplement. Doordat de mineralen zeer klein zijn worden deze uitstekend opgenomen door het menselijk lichaam. De kleine metaaldeeltjes kunnen eenvoudig de bloed-hersenbarrière passeren, waar deze mineralen hun functie voor de hersenen kunnen vervullen. Mineralen en spoorelementen zijn namelijk cruciaal voor een goede werking van de hersenen. Tekorten worden in verband gebracht met diverse psychische klachten. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen van CrystalColloidals voordat jij besluit om hier jouw voedingssupplementen te bestellen? Wij hebben de recensies van CrystalColloidals voor je op een rij gezet. Lees wat anderen te zeggen hebben over dit bedrijf en de producten zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over CrystalColloidals

CrystalColloidals heeft als missie om de hoogst mogelijke kwaliteit colloïdale mineralen beschikbaar te stellen voor haar gebruikers. Het bedrijf vind het hierbij belangrijker dat de producten zoveel mogelijk mensen bereiken dan dat ze zoveel mogelijk winst maken. Het bedrijf is opgericht in 1998 door Loek Stroeken en de oprichter is momenteel aan het genieten van zijn pensioen in Zuid-Frankrijk. CrystalColloidals is overgenomen door de Amerikaanse Cade Howe en het bedrijf neemt een steeds grotere positie in in de wereld van gezondheid.

Waarom kiezen voor CrystalColloidals

Door te kiezen voor CrystalColloidals kies je voor de beste kwaliteit. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en je hebt de keuze uit verschillende colloïdale wateren. In het online kenniscentrum vind je veel interessante informatie over onder andere de werking van goudwater en zilverwater, over de invloed van maanstanden en het beschermen van je energie. CrystalColloidals kan de kwaliteit garanderen omdat het producten zoals colloïdaal zilver, zilverzalf en colloïdaal goud onder de loep laat nemen door Hogeschool Zuyd. Wat dit bedrijf onderscheid van de concurrentie, is de grootte van de deeltjes. CrystalColloidals maakt gebruik van de allerkleinste deeltjes waardoor deze gemakkelijk hun doel bereiken. Plaats direct jouw bestelling. Wanneer je voor 14.00 uur jouw bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Orders vanaf €55,- worden gratis thuis bezorgd.

Is CrystalColloidals betrouwbaar?

CrystalColloidals laat haar producten controleren door Hogeschool Zuyd en deelt de rapportages op de website. Daarnaast is er een uitgebreid kenniscentrum aanwezig en zijn alle bedrijfsgegevens eenvoudig te vinden. Betalen doe je in een veilige omgeving en ook is er een klantenservice zodat jij altijd contact op kunt nemen met een medewerker bij vragen of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Er wordt zeer veel informatie gedeeld op de website van CrystalColloidals, dus de kans is groot dat je hier het antwoord op jouw vraag al kunt vinden. Als dit niet het geval is, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij colloïdaal water van CrystalColloidals? Wij horen graag wat jouw ervaring is met dit product en wat je vindt van de service van CrystalColloidals. Vertel bijvoorbeeld waar jij dit voedingssupplement voor gebruikt en wat je vindt van de werking. Had je jouw bestelling snel in huis? En ben je goed geholpen bij eventuele vragen of opmerkingen? Door jouw beoordeling over CrystalColloidals te delen met onze bezoekers help je anderen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over CrystalColloidals

Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Topdrinks logo
Topdrinks
8 beoordelingen
8,6
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over CrystalColloidals

Ons team van experts heeft CrystalColloidals geverifieerd op een aantal punten. De webshop van CrystalColloidals bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. CrystalColloidals is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

CrystalColloidals is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van CrystalColloidals te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CrystalColloidals.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

De website die ze voor deze producten in elkaar hebben gezet is echt heel goed en overzichtelijk. Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt. De levering is ook erg snel!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper K.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CrystalColloidals


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Topdrinks logo
Topdrinks
8 beoordelingen
8,6
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CrystalColloidals een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CrystalColloidals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CrystalColloidals actief?

CrystalColloidals is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CrystalColloidals reviews? Dan kun je naar de website van CrystalColloidals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie