Corona-thuis-test logo

Corona-thuis-test reviews, ervaringen en beoordelingen

Corona-thuis-test reviews, ervaringen en beoordelingen
1609
Corona-thuis-test logo
Website
Corona-thuis-test
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Corona-thuis-test

Corona houdt de gemoederen al lang bezig en jezelf testen of je Corona hebt kan eenvoudig weg fijn zijn. Een Corona thuistest kan dan een uitkomst zijn. Zo’n test online kopen is helemaal lekker eenvoudig én zo kan je ook lekker veilig thuisblijven. Bij Corona-thuis-test.nl kan je deze testen kopen. Wil je eerst meer weten over het bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier de beoordelingen van anderen lezen. Maar daarnaast hebben wij ook een aantal zaken voor je opgezocht over Corona-thuis-test.nl. Hoe zijn ze bereikbaar als er klachten zijn, bijvoorbeeld. En in hoeverre ze betrouwbaar zullen zijn. Lees dus maar snel verder! En als jij ervaringen hebt met dit bedrijf, wil je dan ook jouw review hier achterlaten?

Over Corona-thuis-test

Corona-thuis-test.nl is onderdeel van Rapid Test Europa. Ze zijn de officiële distributeur van Lepu Medical. Naast informatie over het coronavirus kan je via Corona-thuis-test.nl een test aanschaffen waaruit blijkt of je al Corona gehad hebt. Binnen 15 minuten heb je de uitslag bij deze test binnen. Zo kan je gewoon thuis erachter komen of je wel of geen Corona hebt (gehad) en hoef je niet in de wachtkamer van de huisarts plaats te nemen.

Waarom kiezen voor Corona-thuis-test

Een test kopen bij Corona-thuis-test.nl is erg handig. De test checkt of er al een infectie met het Coronavirus is doorlopen. En of je al antistoffen hebt aangemaakt tegen Sars-Cov-2. De testuitslag is snel bekend, namelijk binnen 15 minuten. De betrouwbaarheid van de test is zeer hoog (dit ligt op 98,7%) en de test voldoet aan alle Europese normen. De test meet 2 soorten antistoffen. Dit zijn de vroege antistoffen, die je lichaam al snel na besmetting aanmaakt. Deze heb je dus al voordat je koorts zou kunnen krijgen. De late antistoffen worden ook gemeten. Deze antistoffen worden ongeveer een week na besmetting aangemaakt en zullen voor langere tijd in je lijf aanwezig blijven. Deze stoffen zorgen gedurende die periode voor jouw immuniteit. Test nodig? Vandaag besteld is morgen al kunnen testen! Verzendkosten zijn er niet.

Is Corona-thuis-test betrouwbaar?

De test die verkocht wordt op Corona-thuis-test.nl voldoet aan alle Europese normen en is voor maar liefst 98,7% betrouwbaar. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft zijn goedkeuring gegeven. Het bedrijf is in het bezit van CE en IVD goedkeuring certificaten. Bedenk wel dat een test een aantal dagen later nog een andere uitslag kan geven, zeker als je direct test. Als je te snel test nadat je bijvoorbeeld contact hebt gehad met een ziek persoon, kunnen de antistoffen bijvoorbeeld nog niet aanwezig zijn. Daarom wordt er aangeraden om een aantal dagen later nog een keer de test te doen. Hierbij is dus de test niet onbetrouwbaar, maar was je simpelweg nog te vroeg.

Klantenservice en klachten

Mocht je een klacht hebben over de zending dan kan je contact opnemen met Corona-thuis-test via e-mail of per post. Zo snel mogelijk zullen zij een reactie geven op de klacht, waarbij ze een termijn van uiterlijk 7 dagen aanhouden. Uiteraard staan ze ook open voor vragen of andere opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Corona-thuis-test.nl? Zou je hier dan jouw beoordeling willen geven? Hoe snel was bijvoorbeeld de levering? Was het duidelijk hoe de test werkte? Misschien heb je ervaring met de uitslag (dat het wel of niet klopte)? Heeft het jou geholpen? Alles wat jij weet te vertellen wat betrekking heeft op jouw bestelling bij Corona-thuis-test kan je in je review schrijven, zodat het beeld over het bedrijf en de test een eerlijk beeld wordt. Hierdoor kunnen ook anderen een weloverwogen beslissing nemen om deze test wel of niet te kopen. Bedankt alvast voor jouw recensie!

Reviews over Corona-thuis-test

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Werkt goed

Ik heb hier een aantal testen besteld voor de hele familie en we hebben er al een aantal gebruikt. Het werkt erg fijn en de uitslag heb je altijd al binnen 15 minuten. Veel beter als naar de test straat moeten.

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suze W.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Corona-thuis-test


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
7 beoordelingen
8
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corona-thuis-test een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Corona-thuis-test. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Corona-thuis-test actief?

Corona-thuis-test is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Corona-thuis-test reviews? Dan kun je naar de website van Corona-thuis-test gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie