Comfortparking logo

Comfortparking reviews, ervaringen en beoordelingen

Comfortparking reviews, ervaringen en beoordelingen
1601
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Comfortparking

Comfortparking is geverifieerd door ons expert team. De webshop Comfortparking bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Comfortparking lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Comfortparking. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Comfortparking is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Comfortparking te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Comfortparking.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service!

Goede service! Ik ben erg snel en super vriendelijk geholpen door het personeel van de website. Als ik weer mijn auto moet parkeren op een minder handige locatie dan kom ik zeker terug.

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijs Z.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Comfortparking
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
P1 logo
P1
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Comfortparking een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Comfortparking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Comfortparking actief?

Comfortparking is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Comfortparking reviews? Dan kun je naar de website van Comfortparking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie