Colehaanstore logo

Colehaanstore reviews, ervaringen en beoordelingen

Colehaanstore reviews, ervaringen en beoordelingen
1598
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Colehaanstore

Het bedrijf Colehaanstore is geverifieerd door ons. De webshop Colehaanstore is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Colehaanstore is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Colehaanstore maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Colehaanstore is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Colehaanstore te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Colehaanstore.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk te bestellen

Ik bestel vaker bij Cole Haan Store. Dit komt vooral omdat de aanbiedingen super goed zijn. De klantenservice is erg goed en het bestellen gaat super makkelijk. De levering is ook erg snel. Super service!

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique M.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Colehaanstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Scapino logo
Scapino
13 beoordelingen
7,5
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Colehaanstore een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Colehaanstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Colehaanstore actief?

Colehaanstore is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Colehaanstore reviews? Dan kun je naar de website van Colehaanstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie