Coco & Sebas logo

Coco & Sebas reviews, ervaringen en beoordelingen

Coco & Sebas reviews, ervaringen en beoordelingen
4856
Coco & Sebas logo
Website
Coco & Sebas
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Coco & Sebas

Wil je graag producten bestellen bij Coco & Sebas, maar twijfel je of deze webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is? Kom dan eerst meer over Coco & Sebas te weten op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over de organisatie achter de webwinkel, waarom je juist wel of niet bij Coco & Sebas moet bestellen en of de webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je op deze pagina wat reeds bestaande klanten van Coco & Sebas zoal te vertellen hebben. Na het doornemen van deze pagina kun je zelf een weloverwogen aankoop beslissing maken.

Over Coco & Sebas

Bij Coco & Sebas kun je terecht voor tal van heerlijke chocolade verwennerijen. Coco & Sebas biedt een zeer ruim assortiment aan chocoladeproducten, en heeft voor elk seizoen unieke smaken. Je kunt gemakkelijk producten bestellen via de webwinkel, of langs komen in een van de verschillende fysieke brandstore winkels van Coco & Sebas. Coco & Sebas is opgericht in 2017 met het idee luxe en verfijnde chocoladeproducten op de markt te brengen op basis van topkwaliteit. Coco & Sebas levert zowel aan klanten in Nederland als in het buitenland. De producten van Coco & Sebas worden gemaakt in het Chocolate Experience Centre in Oirschot.

Waarom kiezen voor Coco & Sebas

Coco & Sebas staat bekend als een bedrijf dat kiest voor kwaliteit. Zo maakt Coco & Sebas gebruik van duurzame cacao en onderscheidende stijlvolle verpakkingen. Hierdoor zijn de producten van Coco & Sebas uitstekend geschikt als geschenk voor elk soort gelegenheid. Met een ruim aanbod aan diverse producten en smaken vind je bij Coco & Sebas altijd een geschikt cadeau of een verwennerij voor jezelf.

Is Coco & Sebas betrouwbaar?

Coco & Sebas is een succesvolle onderneming met diverse vestigingen, tal van externe partners en vele tevreden klanten. Je kunt dan ook zonder problemen producten kopen bij Coco & Sebas. Ook de webwinkel van Coco & Sebas voldoet aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo kun je via veilige betalingsmethoden betalen, gaat Coco & Sebas veilig om met jouw persoonlijke informatie en kun je ten alle tijden contact zoeken met de klantenservice. Ook beschikt de webwinkel over een keurmerk en staat het bedrijf ingeschreven bij de KvK.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag, klacht of opmerking hebt voor Coco & Sebas kun je de klantenservice benaderen via telefonisch contact, per mail of via een van de sociale mediakanalen waarop de onderneming actief is. Een medewerker van Coco & Sebas staat je graag te woord. Doorgaans word je snel en vakkundig geholpen. Ook worden eventuele klachten snel verholpen en wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht. .

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Coco & Sebas en wil je andere consumenten over jouw ervaringen met deze onderneming vertellen? Laat dan een review achter. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent met de kwaliteit van de Coco & Sebas producten, of de producten snel werden thuis geleverd en of je in de toekomst wellicht vaker bij deze webwinkel wilt bestellen. Schrijf daarnaast in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je daarmee contact hebt gezocht. Met jouw review help je andere een weloverwogen aankoopbeslissing maken.

Reviews over Coco & Sebas
Gerelateerde bedrijven
Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Coco & Sebas

Coco & Sebas is geverifieerd door ons expert team. De webshop Coco & Sebas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Coco & Sebas lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Coco & Sebas. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Coco & Sebas is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Coco & Sebas te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Coco & Sebas.

Geplaatst op: 10-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Coco & Sebas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coco & Sebas een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Coco & Sebas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coco & Sebas actief?

Coco & Sebas is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Coco & Sebas reviews? Dan kun je naar de website van Coco & Sebas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie