City Bakery logo

City Bakery reviews, ervaringen en beoordelingen

City Bakery reviews, ervaringen en beoordelingen
1595
City Bakery logo
Website
City Bakery
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen City Bakery

Heb je zin in een lekker taartje en wil je graag een bestelling plaatsen bij de City Bakery? Dan is het uiteraard belangrijk om eerst goed te weten of dit bedrijf betrouwbaar is. Op deze pagina lees je daarom meer over de City Bakery. Wij hebben vele reviews van City Bakery bekeken en voor jou op een rij gezet. Hierdoor krijg je een objectief beeld van het bedrijf en kun je vervolgens zelf weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij City Bakery een bestelling te plaatsen.

Over City Bakery

City Bakery (Citybakerytaart.nl) is een online bakkerij waar je terecht kunt voor tal van lekkernijen, speciale gelegenheden en lunch hapjes. Op de webshop vind je exclusieve taarten, prachtige gebakjes en verschillende soorten lunchpakketten. City Bakery is zowel geschikt voor individuele consumenten als voor zakelijke bestellingen. Het bedrijf heeft ambachtelijkheid, klantgerichtheid, snelheid, flexibeliteit en 24/7 bereikbaarheid als kernwaarde en streeft naar een zo optimaal mogelijke levering.

Waarom kiezen voor City Bakery

Kies voor City Bakery indien je zin hebt in een lekker taartje, of wanneer je graag verse broodjes in huis wilt halen. Op de website word je snel geholpen en kun je verse bestellingen laten versturen binnen grotendeels elke gewenste locatie in Noord-Holland (m.u.v. Texel) en Almere. Indien je een bestelling plaatst via de website voor 17.00 uur, wordt het de volgende dag al geleverd voor 13.00 uur. Het bedrijf is 7 dagen per week geopend en levert ook op feestdagen. De producten worden elke dag vers gebakken en bereid in haar eigen bakkerij en keuken.

Is City Bakery betrouwbaar?

City Bakery is een bedrijf met een grote klantenkring en vele tevreden klanten. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Naast tevreden klanten is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, biedt het bedrijf diverse betaalmogelijkheden en levert het bedrijf gunstige voorwaarden. Zo word je bij het bedrijf snel geholpen en kun je zelf kiezen wanneer het bedrijf de producten bij je thuis aflevert.

Klantenservice en klachten

City Bakery is eenvoudig te benaderen via de telefoon. Het bedrijf heeft een nummer voor particuliere klanten en een nummer voor zakelijke klanten. Ook kun je bij het bedrijf via mail terecht voor vragen of opmerkingen. Indien je niet tevreden bent met de bestelling kun je dit melden via mail. Over het algemeen word je snel geholpen bij City Bakery en levert het bedrijf een goede service.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaats bij Citybakerytaart.nl en wil je andere potentiële kopers graag helpen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet bij het bedrijf een bestelling te plaatsen? Laat dan een review achter en beschrijf hoe jouw bestelling bij de City Bakery is verlopen. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of de bestelling aan jouw verwachting voldeed en of je de producten van het bedrijf aan andere zou aanraden.

Reviews over City Bakery
Gerelateerde bedrijven
Kwalitaria logo
Kwalitaria
2 beoordelingen
8,5
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over City Bakery

Het bedrijf City Bakery is geverifieerd door ons. De webshop City Bakery is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. City Bakery is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. City Bakery maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van City Bakery is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van City Bakery te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van City Bakery.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekker gebak

We hebben hier meerdere gebakjes besteld en zij zijn snel bij ons afgeleverd. Het zag er allemaal super mooi uit en het was ook erg lekker. Het is echt een aanrader en voor ons is het zeker voor herhaaling vatbaar.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara F.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over City Bakery
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kwalitaria logo
Kwalitaria
2 beoordelingen
8,5
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is City Bakery een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over City Bakery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is City Bakery actief?

City Bakery is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de City Bakery reviews? Dan kun je naar de website van City Bakery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie