Care-a-Lot logo

Care-a-Lot reviews, ervaringen en beoordelingen

Care-a-Lot reviews, ervaringen en beoordelingen
579
Care-a-Lot logo
Website
Care-a-Lot
Categorie
Goede doelen

Reviews en Ervaringen Care-a-Lot

Voor wie kans wilt maken op een mooie prijs en tegelijkertijd een steentje bij wilt dragen, is de goede doelen loterij Care-a-Lot een uitstekende partij. Zo worden de opbrengsten onder andere gebruikt voor initiatieven om gezonder te leven, komt er extra aandacht voor mensen die getroffen zijn door eenzaamheid of is er geld voor onderzoek naar ziektebeelden. Door een lot te kopen kun jij deze goede doelen ondersteunen. Tegelijkertijd maak je kans op het winnen van fantastische prijzen tot een geldbedrag van een miljoen euro. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Care-a-Lot voordat je 1 of meerdere loten aanschaft? Wij hebben de reviews van Care-a-Lot op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van echte deelnemers aan de loterij en neem een weloverwogen beslissing om mee te doen met de volgende trekking.

Over Care-a-Lot

De gezondheidsloterij Care-a-Lot wordt georganiseerd onder de vergunning van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is in 2015 opgericht en zet zich in om fondsen te werven voor Nederlandse goede doelen of organisaties. Care-a-Lot is geen normale loterij, maar staat bekend als dé gezondheidsloterij van Nederland. Op deze manier draag je op een leuke en innovatieve manier bij aan duurzame gezondheidszorg. De gezondheidszorg is namelijk aan het veranderen en wordt steeds afhankelijker van donaties. Hier staat tegenover dat de groep met donateurs krimpt. Care-a-Lot heeft als doel om hier verandering in aan te brengen. Iedere trekking doneer je direct aan het door jouw gekozen doel of organisatie. Met een winkans van 1 op 5 maak je een grote kans op mooie prijzen.

Waarom kiezen voor Care-a-Lot

Je steunt maandelijks een goed doel of organisatie naar jouw keuze door mee te doen aan de loterij Care-a-Lot. Niet alleen draag je zo jouw steentje bij als donateur, maar ook maak je elke trekking kans op mooie prijzen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst €1.000.000,-. Door de winkans van 1 op 5 per lot is de kans groot dat jij een mooie prijs wint. De loterij heeft 1 trekking per maand met een totaal van 12 trekkingen per jaar. Meespelen? Dat kost je slechts €5,- per lot per trekking. Je kunt stoppen wanneer je dat zelf wilt.

Is Care-a-Lot betrouwbaar?

De trekkingen van Care-a-Lot worden georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 10339. Online valt er zeer veel informatie te vinden. Lees dit voordat je besluit om deel te nemen aan de loterij, samen met de Care-a-Lot beoordelingen die we op deze pagina verzameld hebben. Zo kun je van tevoren het deelnemersreglement raadplegen, meer lezen over je winkans en een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen.

Minimaal 40% van de inleg gaat naar het goede doel of de organisatie die je als speler zelf hebt uitgekozen. De rest van het bedrag wordt gebruikt voor het prijzenpakket en een klein gedeelte gaat naar het organiseren van de gezondheidsloterij. Care-a-Lot is hier zeer transparant over.

Klantenservice en klachten

Voor korte vragen valt het aan te raden om eerst een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog vragen over de loterij? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Bel bijvoorbeeld naar de klantenservice als je jouw lotnummers kwijt bent of meer wilt weten over het opzeggen van jouw deelname. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen of zelfs een brief te sturen naar de organisatie. In dit geval moet je wel wat langer wachten op een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Speel jij al maandelijks mee met de gezondheidsloterij Care-a-Lot? Laat dan weten wat je van de dienst vindt. Zo kun jij anderen overhalen om ook mee te gaan spelen en donateur te worden. In jouw Care-a-Lot recensie kun je bijvoorbeeld benoemen welke goede doelen jij ondersteunt, of je al eens een prijs hebt ontvangen en wat jouw ervaring is met de klantenservice.

Reviews over Care-a-Lot
Gerelateerde bedrijven
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
4 beoordelingen
6
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Care-a-Lot

Care-a-Lot is geverifieerd door ons expert team. De webshop Care-a-Lot bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Care-a-Lot lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Care-a-Lot. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Care-a-Lot is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Care-a-Lot te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ga binnenkort mijn abonnement opzeggen, ik heb er toch geen vertrouwen in, ik ben nog steeds niets gewonnen het hoeft echt niet de hoofdprijs te zijn maar met iets kleins ben ik ook al te tevreden maar ook dat zit er niet in.

Als is het maar iets kleins om te wat te winnen geeft wat meer vertrouwen om lid te blijven.

Geplaatst op: 05-02-2024
Laatst bewerkt op: 05-02-2024
Geschreven door: Willeke G.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lieve, leuke loterij met een hoge winkans

Het is een loterij met een zeer lage lotprijs (5 euro) en je zelf het goede doel kunt uitkiezen die je zou willen steunen. Leuke nieuwe loterij, die meer op het goede doel gericht is dan de gevestigde loterijen. Daarnaast heb ik al een klein prijsje gewonnen dus zijn ze ook betrouwbaar. Leuk!

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annet V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige loterij, direct prijs gehad én ik steun ook nog eens het goede doel

Vorige maand heb ik mij ingeschreven voor de care-a-lot loterij. Ik speel mee voor ALS. Een deel van mijn inleg gaat elke maand direct naar hen toe, daarnaast heb ik in mijn eerste trekking direct prijs gehad!!!! Ik vind de combinatie van kans maken op prijzen en ook het goede steunen, een heel leuk initiatief! Ga zo door!

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Care-a-Lot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
4 beoordelingen
6
Staatsloterij logo
Staatsloterij
4 beoordelingen
8,5
Hartloterij logo
Hartloterij
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Care-a-Lot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Care-a-Lot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Care-a-Lot actief?

Care-a-Lot is vooral actief in de categorie goede doelen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) loterij.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Care-a-Lot reviews? Dan kun je naar de website van Care-a-Lot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie