Candyonline logo

Candyonline reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Candyonline reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
704
Candyonline logo
Website
candyonline.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Candyonline.nl

Jouw favoriete schepsnoep, dropjes, koekjes en andere zoetige lekkernijen koop je gewoon online. Dit kan bij de snoepwebshop Candyonline.nl. Wil je voordat je gaat bestellen meer over Candyonline.nl weten? Lees dan hier de persoonlijke reviews met de ervaringen van klanten en meer informatie over Candyonline.nl zelf.

Over Candyonline.nl

Candyonline.nl is gestart in 2008 met de online verkoop van snoep. Sindsdien is het imperium uitgegroeid en is Candyonline.nl vandaag de dag een echt begrip. Je hebt bij deze online snoepwinkel een aanbod van meer dan 4500 (!) verschillende soorten snoep en lekkernijen.

Wat Candyonline.nl vooral populair heeft gemaakt, is het grote internationale aanbod aan snoep. Je kunt bij Candyonline.nl Amerikaans snoep kopen, maar ook snoep uit Scandinavië, Engeland en Australië. Dit snoepgoed is maar lastig te verkrijgen bij Nederlandse winkels en maakt het daarom extra aantrekkelijk voor klanten om online te kopen.

Waarom kiezen voor Candyonline.nl

Het grote aanbod is natuurlijk de nummer 1 reden om bij Candyonline.nl te shoppen. Je kunt hier jouw favoriete drop kopen, maar ook heerlijke snoep uit Amerika. Je kunt zoeken op soort snoep, regio of prijs. Zo heb je altijd snel jouw favoriete snoepjes gevonden. Wanneer je een gratis account bij Candyonline.nl aanmaakt, kun je zelfs al jouw favoriete snoepsoorten opslaan en zo extra gemakkelijk keer op keer bestellen.

Candyonline.nl heeft altijd grote voorraden. Hierdoor kan jouw bestelling direct worden verzonden en heb je jouw bestelling aan snoep naar keuze altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst bij Candyonline.nl, wordt deze diezelfde dag nog verzonden en wordt het de volgende dag bij jou aan huis geleverd.

Ook kun je bij Candyonline.nl leuke snoepcadeaupakketten bestellen. Dit zijn samengestelde pakketten om iemand mee te verrassen. Verras iemand bijvoorbeeld met een leuk pakket aan Amerikaanse snoep of kies voor een geboortepakket met snoep in babyroze of babyblauwe tinten.

Is Candyonline.nl betrouwbaar?

Je kunt al sinds 2008 rekenen om een betrouwbare service en webshop bij Candyonline.nl. Zij zijn sindsdien niet alleen gegroeid in aanbod, ook in betrouwbaarheid. Ze hebben verschillende keurmerken en voldoen aan alle veiligheidseisen voor een veilige webshop.

Candyonline.nl koopt in bij betrouwbare en gerenommeerde leveranciers. Zo ben je dus altijd verzekerd van niet alleen lekker snoep, maar ook veilig snoep. Candyonline.nl volgt de Europse wetgeving op het gebied van veilige voedingsmiddelen.

Niet alleen het aanbod is veilig, ook de webshop zelf. Dit zie je ook terug als je gaat betalen. Dit kan altijd veilig op de manier die jij wenst. Dit kan bijvoorbeeld veilig en snel met Ideal, maar je mag ook gebruik maken van jouw Paypal saldo of kunt gemakkelijk betalen met creditcard. Sla jouw betalingsvoorkeuren op en je hoeft in de toekomst nooit meer deze gegevens in te voeren bij Candyonline.nl.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over een specifiek soort snoep of heb je bijvoorbeeld vragen over allergieën? Je kunt veel informatie online vinden bij Candyonline.nl, maar kunt ook altijd meer informatie inwinnen bij de klantenservice. Deze kun je snel bereiken per telefoon of mail, maar het is ook mogelijk om via social media snel in contact te komen met de klantenservice van Candyonline.nl. Zij weten alles over het aanbod en kunnen je goed informeren of adviseren.

Heb je de verkeerde snoep gekocht of ben je niet tevreden over jouw bestelling? Je kunt klachten over jouw bestelling of over de shopervaring bij Candyonline.nl altijd melden. Dit kan direct bij Candyonline.nl zelf via de klantenservice. Zij zorgen ook voor het afhandelen van klachten. Zij gaan professioneel om met jouw punten van kritiek en zullen altijd ervoor zorgen dat jouw probleem zal worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de zoetigheden van Candyonline.nl niet kunnen weerstaan en heb je hier weleens iets gekocht? Heb jij hier bijvoorbeeld weleens Amerikaans snoep gekocht of koop jij hier standaard jouw favoriete snoepjes? Vertel dan in jouw review over Candyonline.nl waarom je voor deze webshop kiest en wat je kunt vertellen over het aanbod, de prijzen, de service en meer. Schrijf een review met daarin een beoordeling over de webshop. Dit kun je baseren op de snelheid van levering, het contact met de klantenservice of simpelweg het aanbod. Jouw ervaring met deze webshop kan belangrijk zijn voor nieuwe klanten die voor het eerst kennismaken met Candyonline.nl.

Reviews over Candyonline
Gerelateerde bedrijven
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Chicken & Gambas logo
Chicken & Gambas
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Candyonline

Candyonline is geverifieerd door ons expert team. De webshop Candyonline bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Candyonline lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Candyonline. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van candyonline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van candyonline.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Candyonline.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
FANTA stish.

Veel keuze in fanta en ook goedkope fanta ; THT staat er bij toch geen nut hier op 2 dagen opgeslurpt. giet fantassmaken in ijsvorm diepvries in en smullen ananas en aardbei zalig. snoep van amerika amai veel keus ik ben gelukkig; candy online doe zoooooooooooooooo verder.Weet niet hoe jullie aan voorraad komen. lang moeten wachten

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: TAMARA S.

8 / 10
5/5 5/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service en kwaliteit

Ik had op 23/12/2021 besteld en had het op de andere dag gekregen.

Dit is pas top services

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne webshop

Dit is echt een van mijn favoriete webshops. Ik hou heel erg van snoep en op de webshop alles kunnen uitzoeken van een mega assortiment is echt mijn grootste droom!

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicole V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Candyonline
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Chicken & Gambas logo
Chicken & Gambas
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Candyonline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Candyonline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Candyonline actief?

Candyonline is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Candyonline reviews? Dan kun je naar de website van Candyonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie