Camping Betuwe logo

Camping Betuwe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Camping Betuwe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4736
Camping Betuwe logo
Website
campingbetuwe.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Campingbetuwe

Ben je op zoek naar een dichtbij vakantie en zegt verblijven op een camping je wel iets? Dan zul je waarschijnlijk online op zoek gaan hiernaar en op die manier een ontelbaar aantal kampeermogelijkheden in Nederland vinden. Campingbetuwe is er daar eentje van en het zou zomaar eens kunnen dat deze camping je aandacht trekt om je volgende vakantieadres te worden. Natuurlijk wil je dan wel graag eerst weten of Campingbetuwe volledig beantwoordt aan waar jij naar op zoek bent. En hoe kun je dat beter te weten komen dan door er de ervaringen en beoordelingen van eerdere gasten van Campingbetuwe op na te lezen. Zo kom je snel te weten hoe andere mensen er hun verblijf hebben ervaren en kun je een weloverwogen keuze maken in wat jouw volgende welverdiende vakantie zal worden.

Over Campingbetuwe

Al meer dan 80 jaar is Campingbetuwe, voorheen camping Lede en Oudewaard, een begrip voor kampeerders. Deze camping, gelegen in de Betuwe aan de voet van de Utrechtse heuvelrug, kan jaarlijks rekenen op de talrijke komst van gasten uit eigen land en daarbuiten. Het landelijk en rustig gelegen domein van 33 hectare groot maakte doorheen de jaren al een evolutie door om optimaal te kunnen beantwoorden aan de wensen van de gasten en blijft hier ook nu nog steeds op inzetten. De kampeerervaring van iedere gast steeds opnieuw verbeteren, dat is het doel van de talrijke veranderingen. In een open ruimte relaxen en heerlijk tot rust komen, kennismaken met de Betuwse gastvrijheid en deelnemen aan verschillende animatieprogramma's vormen de troeven voor gasten van deze camping, Campingbetuwe.

Waarom kiezen voor Campingbetuwe?

Campingbetuwe biedt een breed aanbod aan kampeermogelijkheden voor zowel de beginnende als de ervaren kampeerder en kan zo voor elk wat wils aanbieden. Je kunt er kamperen op één van de kampeervelden in je eigen meegebrachte accommodatie of je kunt ervoor kiezen om ter plaatse een accommodatie te huren. De BetuweLodges en RangerLodges bieden plaats aan 6 of 8 personen en zijn voorzien van zowel sanitair als een keuken, de MiniLodges zijn volledig gericht op een basic verblijf en dan heb je ook nog de trekkershutten en mobilhomes. De meren aanwezig op het domein vormen een prima troef voor wie wil genieten van strand en water en ook de kinderen kunnen naar hartelust plezier beleven op het uitgestrekte en veelzijdige domein. Een speelmeer, een mini strandje en een speelplein maken voor de kleinsten deel uit van de kampeerervaring op Campingbetuwe. Ook de inwendige mensen wordt niet vergeten en gasten kunnen in de brasserie van het domein terecht voor een hapje en een drankje. De vrije data nakijken en boeken voor je verblijf kun je via de site doen of je kunt dit ter plaatse aan de bemande receptie doen.

Is Campingbetuwe berouwbaar?

Op de website vind je heel snel en makkelijk alle contact- en adresgegevens van Campingbetuwe terug zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor de algemene voorwaarden. Dit vind je snel terug en zijn helder en duidelijk opgesteld. Campingbetuwe is lid van Recron, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, wat op zich al een goede indicatie naar betrouwbaarheid toe is.

Klantenservice en klachten

Op de website van Campingbetuwe kunt je een contactpagina terugvinden. Op deze pagina vind je niet alleen het adres, e-mailadres en telefoonnummer terug, maar kun je ook gebruik maken van een online contactformulier in geval van vragen, opmerkingen of klachten. Campingbetuwe beschikt ook over een bemande receptie waar gasten tijdens hun verblijf op aangegeven tijdstippen terecht kunnen in geval van klachten of problemen. De facebook en Instagram tenslotte bieden ook nog de mogelijkheid om contact op te nemen. Geen enkel probleem dus om met de camping in contact te komen op eender welke manier dan ook.

Wil jij ook beoordelen?

Na je verblijf op Campingbetuwe heb je je een goed beeld kunnen vormen van de camping zelf, van de aangeboden kampeermogelijkheden, van de aangeboden animatie en van de klantenservice. Deze ervaring kan een grote hulp zijn voor mensen die nog op zoek zijn naar waar ze hun volgende vakantie zullen doorbrengen. Door jouw ervaring en beoordeling hier te delen, helemaal zoals jij het verblijf persoonlijk ervaren hebt, help je die mensen om zelf ook een weloverwogen keuze te kunnen maken op basis van de objectieve beoordelingen over Campingbetuwe. We stellen het dan ook erg op prijs als je even jouw ervaring met ons en onze lezers zou delen.

Reviews over Camping Betuwe

Gerelateerde bedrijven

FlixBus logo
FlixBus
5 beoordelingen
7
Vakantiepark Giethoorn logo
Vakantiepark Giethoorn
1 beoordeling
10
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Camping Betuwe

Camping Betuwe is geverifieerd door ons expert team. De webshop Camping Betuwe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Camping Betuwe lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Camping Betuwe. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Camping Betuwe is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van campingbetuwe.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Camping Betuwe.

Geplaatst op: 27-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Camping Betuwe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FlixBus logo
FlixBus
5 beoordelingen
7
Vakantiepark Giethoorn logo
Vakantiepark Giethoorn
1 beoordeling
10
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Camping Betuwe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Camping Betuwe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Camping Betuwe actief?

Camping Betuwe is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Camping Betuwe reviews? Dan kun je naar de website van Camping Betuwe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie